Προς το περιεχόμενο

Τι στον κόρακα έπαθε ο ΟΤΕΝΕΤ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kostelo, η σύνδεση μου με την otenet είναι μια χαρά. Το φόρουμ υπάρχει για να ακούγονται διαφορετικές απόψεις. Όμως το να αναφέρουμε ως επίσημη τοποθέτηση μιας εταιρίας, αυτό που γράφει σε ένα άλλο φόρουμ ένας χρήστης, που λέει ότι του είπαν στο τηλέφωνο "αφού το καταλάβατε...τι να σας πω" στην τοποθέτηση του "έχετε βάλει κόφτες, δεν γίνεται" (σε ελεύθερη μετάφραση, άντε παράτα μας), είναι απλά εκτός λογικής.

Μπορεί και να γερνάω βέβαια και να ξεκουτιαίνω...

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kατεβάζω κανονικότατα (75-αρια χτυπάει η 768 μου) από ftp, αλλά στα τορεντς, 3 με 15 (για ελάχιστα λεπτά κιόλας), οπότε είναι πλέον δεδομένο το μπλοκάρισμα αυτών!

Κ στο 121 ένας παντελά βαριεστημένος μου τα μάσαγε! "Εεεε, δεν ξέρω... θα ξανα-ελέγξουμε τη γραμμή σας, δε φαίνεται να έχει πρόβλημα...", αλλά επί της ουσίας, καμία απάντηση!!!

Τι θα γίνει, δε μαζευόμαστε να κάνουμε κάτι; Από δω κ από το adsl.gr αν μαζευτούμε αρκετοί, πάμε τους κράζουμε κ τελειώνει το παραμύθι...

Δημοσ.

@Dimitris22: Για demo απ τη HOL πας εδω. Για demo της forthnet πρεπει να παρεις τηλεφωνο και να το ζητησεις.

@kifinas: Σορυ φιλε μου παρεξηγησα το υφος σου αλλα εχω αγανακτησει και γω μια βδομαδα και βαλε τωρα να χω το dsl μονο για σερφαρισμα με εντελως αποκομμενα ολα τα P2P (και τορρεντς και DC++ και τα παντα). Μακαρι εσενα να σου παει κανονικα...

Δημοσ.

Δεν τρέχει τίποτα. Η ζωή είναι πολύ μικρή για παρεξηγήσεις. Όπως είναι και πολύ μικρή για να περιμένεις μια μέρα να ανταλλάξεις ένα αρχείο. Τελικά πόσοι έχουν πρόβλημα με p2p;

Δημοσ.

RE LES????????????????????????????????????????????????

Mia apo ta idia kai edo kai ego simera to proi...

Gi auto paratiro oti to katevasma apo HTTP pai sfaira.....

autin ti stigmi katevazo me 210++ apo google video

Sta torrent dokimasa me to DEMO tis HOL kai epiasa 150-170 kai molis mpika me to diko mou tis OTENET 30-35!!!!!!!!!! (to idio ennoite torrent)

TRAFFING SHAPPING!!!!

Δημοσ.

Έχετε δίκιο όλοι σας για το traffic shaping. Κατεβάζω κάτι απο rapidshare, το μάξιμουμ που πιάνω είναι 66 kb. Κατεβάζω απο άλλο http πιάνω 80kb (πρώτη φορά βλέπω τέτοια ταχύτητα με 768!). Μάλλον θα χάσουν άλλον έναν πελάτη...

Δημοσ.

Σα να διορθώθηκε το "μπλοκάρισμα"! Δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά από χθες τα ξημερώματα μέχρι κ τώρα το μεσημέρι, πιάνω τις παλιές καλές ταχύτητες!

Για να δούμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...