Προς το περιεχόμενο

Τι στον κόρακα έπαθε ο ΟΤΕΝΕΤ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και ερωτω!!! αν καποιος εδινε πχ μαθημα μεσω ιντερνετ απο το σπιτι του τι θα εκανε?? Ας μην αναφερθω σε αυτους που δουλευουν με απαραιτητο εργαλειο το ιντερνετ....

Εγώ ήμουν ένας από αυτούς!!! Γι'αυτό τον λόγο ήταν τόσο επιθετικό το πρώτο μου ποστ, επειδή δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Αν ήταν για άλλο λόγο δεν θα με πείραζε, αυτά που θα κατέβαζα σήμερα θα τα κατέβαζα αύριο.

Εγω θέλω να δω πόσες εταιρίες χάσαν χρήματα χτες λόγω του προβλήματος, και βρίζαν τον ΟΤΕΝΕΤ...

Δημοσ.

Ως ποτε υπομονη κι εδω Χαλκιδα να μας ερθει κανα ιδιοκτητο να ελευθερωθουμε και μεις οι δυστυχεις....Λεει μεσα Οκτωβριου θα χει καλυψη η forthnet εδω. Αντε να δουμε. Οσο για την οτενετ τωρα, εμπρος καλο μου utorrent να κατεβει το openoffice με 2 kB/s...:lol:

Δημοσ.

Ενω τις τελευταιες μερες κατεβαζα μετα βιας με 20-30κ σημερα απογειωθηκε στα 220κ! Λετε να κρατησει?

Δημοσ.

παλλικαρια να κανω μια ερώτηση;όταν λέτε 1μβιτ και κατεβάζετε με 7κ χρησιμοποιείτε το utorrent ή κάποιο άλλο τορρεντ κλαηεντ ή π2π πρόγραμμα για να βγάλετε συμπεράσματα; εγώ κατεβάζω από κόμετ με 35 αυτή τη στιγμή και σε 2 λεπτά μπορεί να κατεβάζω με 2 ή και καθόλου.δε νομίζω να φταίει ο οτέ γι'αυτό.Αν εγω παράδειγμα μοιράζω αρχεία τορρεντσ με 56κ μοδεμ τι ταχύτητα περιμένετε να πιάσετε;Αν έχω βάλει κόφτη στο απλοουδ και δεν έχετε εσείς ταχύτητα ο οτε φταίει;Τορεντ μπορεί να κατεβάζω με 2μβιτ γραμμή με 1κ και όταν πάω να κατεβάσω το οπεν όφις από τη σελίδα του το κατέβασα με 210κ. Να παραπονιόμαστε όταν επιβεβαιωμένα γρήγορα σαητς σέρνονται το καταλαβαίνω, αλλά όχι να φταίει και για τα τορεντς ο οτε. Πολλοί έχουν 2μβιτ γραμμές και είναι σαν να έχουν 768 ή και χειρότερα. Εκεί φωνάξτε και βρίστε ελεύθερα.

Δημοσ.

Λιγο κρατησε η χαρα μου

Σημερα απο το πρωι μεχρι το μεσημερι ολα αψογα , 220κ download, το ping στους Ελληνικους servers tou Call of Duty 2 επαιζε 28-35!

και τωρα ...παλι ξανα στα σκ@τ@ ...50κ download to Max και το Ping στους ελληνικους servers περναει το ...300 ! , με αποτελεσμα να με πετανε ολοι εξω λογω hi ping .

Δημοσ.
Σιγα πια δεν επαθε τιποτα η οτενετ απλα κλεισανε ολα τα τορρεντς dc+ μουλαρια κατσικια κλπ:evil:

1000% αυτό ισχύει! Μίλησα με το 121 κ μου είπαν ότι δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο κ κάτι άλλες μ@λ@...! Το ίδιο μου είπε άλλος ένας insomniac που μένει κοντά στην περιοχή μου!

Τα "κλειδώσαν" όλα! Το γιατί δεν καταλαβαίνω! κ γιατί σε ορισμένες περιοχές!

Δημοσ.

paidia to thema einai sovaro

i otenet prepei na efarmozei traffic shapping poia stis grammes tis

torrent tin teleytaia vdomada einai nekro. to megisto pou exo piasei einai 20K eno an dokimaso apo ftp i http termatizei i sindesi 105K

tous pira tilephono alla ekanan tin papia.

to idio provlima exoun kai kapoia alla paidia sto adslgr.

Δημοσ.

Και ιδου η ανεπισημη παραδοχη της Οτενετ οτι εφαρμοσε traffic shaping...:evil::evil::evil: (Sorry για τις πολλες παραπομπες μου στο adslgr.com απλα μιλαω κι απο κει με παιδια μαζευοντας πληροφοριες και τις παραθετω και δω για να ενημερωνεται ο καθε ταλαιπωρος συνδρομητης της πΟτενετ).

Δημοσ.

Νταξει εμενα με καλυπτει φιλε μου. Ζησε εσυ με το surfαρισμα σου ευχαριστημενος...Και στη τελικη αν μπαινεις με τη HOL ή αλλων εταιρειων κωδικους και κατεβαζεις ανετα τορρεντ, τι αλλο χρειαζεσαι για να καταλαβεις τι παιζεται με την οτενετ?

Edit: Το κανα "ανεπισημη" αφου σου φαινοταν γελοια εσενα.

Δημοσ.

Εγω δεν βλεπω το προβλημα να βρισκεται στα torrents αλλα ειναι γενικο

στο download , ping σε game servers, χρονο που κανει να ανοιξουν οι σελιδες τις "κακες " μερες σε ολα αυτα ειναι δραματικα.

Εβαζα κανενα παιχνιδακι στο COD2 να χαλαρωσω λιγο ,παει κι αυτο.

Ολοι με βγαζουν εξω λογω hi ping

Στα τorrents δεν βλεπω διαφορα.Τις "καλες" μερες πετανε τις "κακες" σερνονται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...