theoritikos Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά, απο το πρωί δεν μπορώ να δώ καμία σελίδα και δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα!! Στο help desk έχουν ένα ηχογραφημένο μήνυμα πως υπάρχει πρόβλημα σε κάποιες περιοχές, και το επισκευάζουν. Υπάρχει κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα? Αν δεν φτιάξει με βλέπω να αλλάζω provider...
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Εγω κατεβαζω με con-x τωρα αλλα με την τρομακτικη ταχυτητα των 30ΚΒ..... :mrgreen: :mrgreen:
tonyk4444 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Για δειτε την παρακατω ανακοινωση. Μαλλον απο εκει ειναι το προβλημα : Με ανακοίνωσή του ο ΟΤΕ ενημερώνει τους συνδρομητές του ότι στα πλαίσια της διαδικασίας ανάπτυξης και αναβάθμισης του δικτύου του, θα εκτελεστούν εργασίες σε τηλεπικοινωνιακό κόμβο του δικτύου ADSL, που βρίσκεται στην οδό Κωλέττη. Με στόχο την όσο το δυνατόν λιγότερη όχληση των καταναλωτών, οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 10 Μαΐου 2007 και ώρα 00:00 και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 08:00 το πρωί, της ίδιας μέρας. Κατά το παραπάνω διάστημα ενδέχεται να υπάρξουν διακοπές μικρής διάρκειας των υπηρεσιών ADSL σε περιοχές της Αθήνας.
kostelo Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δεν ειναι αυτο αλλα ειναι καθαρα θεμα της οτενετ. Κατι εχει παθει σιγουρα γιατι αν δειτε και στο adslgr τρωει τρελο κραξιμο απο τα απιστευτα προβληματα ταχυτητας που εχουν οσοι ειναι με οτενετ isp και ειδικοτερα (δυστυχως) εχει φαει τρελο μπλοκο καθε μορφης p2p προγραμμα :evil:. Υπομονη....
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δεν ειναι αυτο αλλα ειναι καθαρα θεμα της οτενετ. Κατι εχει παθει σιγουρα γιατι αν δειτε και στο adslgr τρωει τρελο κραξιμο απο τα απιστευτα προβληματα ταχυτητας που εχουν οσοι ειναι με οτενετ isp και ειδικοτερα (δυστυχως) εχει φαει τρελο μπλοκο καθε μορφης p2p προγραμμα :evil:. Υπομονη.... Να δεις κραξιμο που εχει φαει απο τον γιο μου που δεν μπορει να παιξει online παιχνιδι.... :mrgreen:
accipio Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Τα ίδια κι εγώ με Conn-x. Μέση ταχύτητα download 7 ΚΒ/s σε 1Mbit γραμμή.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Τα ίδια κι εγώ με Conn-x. Μέση ταχύτητα download 7 ΚΒ/s σε 1Mbit γραμμή. Αρα εγω πρεπει να ειμαι ευτυχης με 30ΚΒ με 2 Mbit γραμμη ..... :mrgreen: :mrgreen:
tonyk4444 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 εγω στο call of duty σημερα ειχα ping 250 και μαλιστα σε ελληνικο server Του call of duty κιολας
theoritikos Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Υποτίθεται πως λύθηκε το πρόβλημα, αλλά οι ταχύτητες παραμένουν χαμηλές. Εκεί που είχα σταθερά 75kb με 768kbps, τώρα με το ζόρι να έχω 60...
panosvlass Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Το προβλημα πρεπει να λυθηκε. Εκαναν λεει αναβαθμιση στο δυκτιο, τουλαχιστον ετσι μου ειπανε 5 φορες που τους πηρα τηλ. Στις 9 το πρωι μου ειπαν οτι θα φτιαχτει μεχρι τις 10, 10:20 μου ειπαν 13:00, 13:30 μου ειπαν 4, 4:15 μετα απο πολυ κραξιμο ειπαν οπου να'ναι και στις 5 πηγαινε σφαιρα. Και ερωτω!!! αν καποιος εδινε πχ μαθημα μεσω ιντερνετ απο το σπιτι του τι θα εκανε?? Ας μην αναφερθω σε αυτους που δουλευουν με απαραιτητο εργαλειο το ιντερνετ.... Πουληστε τον να ησυχασουμε τον (π)ΟΤΕ
Giourkas1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέση ταχύτητα download 7 ΚΒ/s σε 1Mbit γραμμή Σε έχει πιάσει ζαλάδα απ'ότι κατάλαβα απ'την ταχύτητα.... Πάντως σε εμένα ιδιαίτερη πτώση δεν έχω παρατηρήσει
cordobros Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 ρε σειs ξυπνηστε! απο την μερα που εφυγα απο τον ΟΤΕ και εχω 2play ειδα το φωs μου. μονιμη ταχυτητα απο 950-1200ΚΒ/s ,και προπαντοs σταθερη. δεν προλαβαινω να γραφω DVD μεσοs οροσ 3,5 giga την ωρα,και εσειs καθεστε και ασχολειστε με τον ΟΤΕ; καντε την για κανενα αλλο δικτυο να βρειτε την υγεια σαs.
kifinas Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 ρε σειs ξυπνηστε!απο την μερα που εφυγα απο τον ΟΤΕ και εχω 2play ειδα το φωs μου. μονιμη ταχυτητα απο 950-1200ΚΒ/s ,και προπαντοs σταθερη. δεν προλαβαινω να γραφω DVD μεσοs οροσ 3,5 giga την ωρα,και εσειs καθεστε και ασχολειστε με τον ΟΤΕ; καντε την για κανενα αλλο δικτυο να βρειτε την υγεια σαs. Κάτσε να φύγουν από τον ΟΤΕ, να μπουν στο dslam που είσαι και εσύ και θα κατεβάζεις μετά με το 1/25 της μόνιμης ταχύτητας σου.
felikas Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Τα ίδια κι εγώ με Conn-x. Μέση ταχύτητα download 7 ΚΒ/s σε 1Mbit γραμμή. Same sh*t!!!! 700ΜΒ σε 3days και κάμποσες ώρες μου γράφει το utorrent! Αααα, δεν μπάει άλλο! Εχω κλείσει > μία εβδομάδα έτσι!
cordobros Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 αμφιβαλλω αν θα πεσω στο επιπεδο παροχων του ΟΤΕ,οσοι και αν μεταφερουν τισ γραμμεs τουs σε εναλλακτικουs. ειδικα η φορθνετ με τιs διαρκειs αναβαθμισειs που κανει στο δικτυο τηs. επειτα αργα η γρηγορα θα φθασουμε τα ευρωπαικα προτυπα που θα μπορουμε να εχουμε τιs ταχυτητεs πουμαs παρεχουν . μην ξεχναs τον ανταγωνισμο. και στο κατω-κατω μεχρι τα Χριστουγεννα ειδικα αποτι ξερω η φορθνετ θα διπλασιασει τισ ταχυτητεs στο δικτυο τηs ,δηλαδη μιλαμε για 20MB/s,και οση μειωση και ναχει αντε να κατεβαζουμε με 15MB/s.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.