Προς το περιεχόμενο

Win xp ΚΑΙ Hardware ΚΑΙ Software

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα σύστημα απο pentiumIII στα 500 μνήμη 256ram δίσκο quantom 20GB (7200) και quantom 5GB (5400).Το σύστημά μου θα...σηκώσει win xp?Τον μεγάλο δίσκο τον έχω χωρίσει σε τρία partition me to partition magic 6.Στο πρώτο έχω φορτώσει win me ελληνικά και δεν θέλω να τα σβήσω.Πως θα φορτώσω τα xp σε ένα απο τα άλλα δύο partition?Πρέπει να έχουν μορφή fat32 ή ntfc?Να τα κάνω format κατά την εγκατάσταση των xp ή απο πρίν με το partition magic ?<BR>Σας ευχαριστώ smile.gif" border="0 confused.gif" border="0<BR> [email protected] <B>null</B><BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">code:</font><HR><pre> </pre><HR></BLOCKQUOTE><B>null</B><B>Έχω ένα σύστημα απο pentiumIII στα 500 μνήμη 256ram δίσκο quantom 20GB (7200) και quantom 5GB (5400).Το σύστημά μου θα...σηκώσει win xp?Τον μεγάλο δίσκο τον έχω χωρίσει σε τρία partition me to partition magic 6.Στο πρώτο έχω φορτώσει win me ελληνικά και δεν θέλω να τα σβήσω.Πως θα φορτώσω τα xp σε ένα απο τα άλλα δύο partition?Πρέπει να έχουν μορφή fat32 ή ntfc?Να τα κάνω format κατά την εγκατάσταση των xp ή απο πρίν με το partition magic ?</B><p>[ 25-09-2001: Message edited by: platano ]

Δημοσ.

Το σύστημα σου "σηκώνει" τα xp και θα "τρέχουν" με ικανοποιητική ταχύτητα.Θα Bootάρεις απο cd των xp και θα του δείξεις το partition που θέλεις να εγκατασταθούν.Με το πέρας της εγκατάστασης θα σου δημιουργήσουν Multiboot δηλαδή θα μπορείς να επιλέξεις σε ποιο απο τα δύο λειτουργικά θα δουλέψεις.Τα 2000 όπως και τα xp κάνουν καλύτερη και ταχύτερη διαχείρηση του δίσκου με NTFS αλλά αν θέλεις να έχεις πρόσβαση από τα me στο partition των xp αφησέ το σε FAT32.Εξάλλου οποιαδήποτε στιγμή θέλεις τα xp σου δίνουν το δικαίωμα να μετατρέψεις το partition που φιλοξενούνται σε NTFS.Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 smile.gif" border="0

Δημοσ.

apla na shmeiwsw pws mou fainontai kapws uperbolikes oi apaithseis twn leitourgikwn.<P>prin ena xrono ekana format kai ebala win98, win2000 kai linux. to pc mou einai AMD k6 300MHz kai me 192Mb ram. ypotithetai pws ta win2000 den tha ekanan kan boot me tetoio systhma alla doulevoun mia xara, den mporw na pw pws einai pio arga apo ta 98.<P>fantazomai pws kai me ta xp tha symbainei to idio

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...