Προς το περιεχόμενο

Linux σε P-III-866

AfterForever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

dsl ή puppy linux.

(http://dsl.nsdc.gr/ είναι όμως νινί ακόμα)

και σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει ψάξε στο google για "tiny xp" είναι μια έκδοση των XP αρκετά ελαφρύτερη, την έχω δοκιμάσει σε P1 333 με 96mb RAM και έμεινα πολύ ευχαριστημένος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Παιδιά έκανα boot με το puppy.

Έπαθα τεράστια πλάκα. Μιλάμε τα παλικάρια έχουν κάνει απίστευτη δουλειά. Είναι ταχύτατο, ΤΑΧΥΤΑΤΟ όμως. Έχει τα βασικά προγράμματα. Είδε με τη μία την κάρτα δικτύου και την κάρτα ήχου, έπαιξα mp3, μπήκα ίντερνετ κτλ. Και το γραφικό του περιβάλλον είναι μια χαρά.

Και είδα ότι υπάρχει και έκδοση του puppy με το KDE! Θα την κατεβάσω να τη δοκιμάσω.

http://puppylinux.org/wikka/KDE

ΥΓ. Για κακή μου τύχη το μηχάνημα δε μπουτάρει από usb, αν και από το cd που μπούταρα ήταν πολύ γρήγορο. Ήθελα να δω όμως και από flashάκι πως πάει...

μειονέκτημα είναι η ελληνική υποστήριξη... δεν κατάφερα να το κάνει να γράφει ελληνικά... άμα έχει κανεις καμιά καλή ιδέα... έχω εναν P200MMX κ θέλω να το χώσω επάνω

Φίλε k_antoni αυτό μόνο μου' χει μείνει να ρυθμίσω. Έβαλα την ελληνική γλώσσα αλλά δε βρήκα τρόπο να την κάνω να αλλάζει με κάποιο συνδυασμό πλήκτρων. Όταν το καταφέρω θα ποστάρω.

@gtroza: σε πιστεύω φίλε :)

file afterforever

egw trexw WinXp Pro se PII@333 me 192MB mnhmh (se ^

6ari disko parakalw) pou ton exw gia katevastiri kai pigenei akrws ikanopiitika. Fantazomai me ton PIII tha pigenoun poli pio grigora.To mistiko einai to apalakseis to mixanima apo perita programmata twn win i genika pou trexoun sto backround opws px programma kartas ixou kartas grafikwn perita grafika twn windows kai lipa....

@k_antoni :

Αυτή τη στιγμή φίλε μου σου γράφω από puppy και αλλάζω τη γλώσσα με το Ctrl+Shift. Είναι πανεύκολο :

Πας setup-change mouse & keyboard-Advanced Xorg Keyboard Configuration, μετά πηγαίνεις στο layout, προσθέτεις τα ελληνικά, μετά στα Options Settings πατάς το κουμπάκι που λέει Group Shift/Lock Behavior και διαλέγεις απο'κει όποιον συνδυασμό θέλεις. Κάνεις restart τον x-server (Ctrl+Alt+Backspace) και είσαι έτοιμος.

Εγώ τώρα ουσιαστικά ρύθμισα κάποια πράγματα που ήθελα, όπως αυτό με τη γλώσσα, εγκατέστησα τον firefox, έφτιαξα το δίκτυο. Αν ξέρει κανείς πως μπορώ να σώσω όλο αυτό το configuration στο flash ή στο cd, ας ποστάρει. Ευχαριστώ

σημερα δοκιμασα το pclinuxos σε ενα καβουρδιστηρη με μια καρτα 9250 και ειδα εκπληκτος το beryl οχι μονο να πηγαινει σφαιρα αλλα και γενικα ολα τα προγραμματα να τρεχουν λες και βρισκοντε σε κανα συχρονο μηχανημα.φιλε giogro1 δοκιμασε να τρεξεις αυτη την διανομη στο μηχανημα που λες και γραψε μας εντυπωσεις μετα.δεν θα την πιστευης την διαφορα στις επιδοσεις

AfterForever

to puppy sozei stoixeia apo thn teleytai fora pou etrexe

nomizo exei epillogh an theleis na ginetai ayto

exei kati arxeia gia aythn akrivos thn periptosh

ta ellhnika ta katebases ?

poia ekdosh puppy xrhsimopoeis?

.........

To mistiko einai to apalakseis to mixanima apo perita programmata twn win i genika pou trexoun sto backround opws px programma kartas ixou kartas grafikwn perita grafika twn windows kai lipa....

mono pou to Linux/GNU exei kai "alla mystika"

entelos Free & Open

file gorgio1:-D

@gtroza : δε χρειάστηκε να κατεβάσω τίποτα, απλά επέλεξα τη γλώσσα πληκτρολογίου με τη διαδικασία που ανάφερα.

Όλα αυτά έγιναν στην έκδοση 2.15CE Final

@check2fire: Για δώσε specifications του "καβουρδιστηρίου", μήπως και δοκιμάσω και εγώ το PCLinuxOS. Τυγχάνει εν τω μεταξύ να' χω και εγώ μία 9250 :)

Είχε διαδικασία να ενεργοποιήσεις το beryl?

το pc ειναι AMD athlon 1700+ 1.47Ghz με 512 ΜΒ RAM μου φενετε αρκετα παλιος ε? και ομως με την συγκεκριμενη διανομη και σε κατασταση live cd ετρεχε περιφημα και πολυ καλητερα απο τα win prof που εχει εγκατεστημενα.η ενεργοποιηση του beryl ειναι πανευκολη στην συγκεκριμενη διανομη καθως ειναι προεγκατεστημενο και το μονο που χρειαζετε να κανεις ειναι να πας στο menu να επιλεξεις το theme manager πρωτα και μετα το beryl manager και μπορεις να απολαυσεις το περιφημο κυβο στο pc σου :)

Παιδια σε ενα pc με Athlon 2600 και 256mb ram,να βάλω xubuntu????

H κάποια λιγότερο απαιτητική ???Το pc είναι laptop και πολλές γραφικούρες και τέτοια δεν θέλω.;Ίσα ίσα να κάνω τη δουλειά μου.Βασικά πράματα όπως μουσική,κάνα divx,openoffice και κατεβαστήρι στις ελέυθερές του ώρες :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...