Προς το περιεχόμενο

sindesi pc me tv

alexandros23ath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη αν γράφω σε λάθος μέρος αλλά δεν ήξερα το προβλημά μου σε ποιά κατηγορία άνήκει!

'Εχουμε και λέμε λοιπόν...

Η κάρτα γραφικών μου είναι η ASUS N6200 και βγάζει απο πίσω μια κίτρινη υποδοχή(Tv-out..σωστά??)... Θέλω λοιπόν να συνδέσω το PC με την τηλεόραση και να έχω και ήχο και εικόνα...

1. Η sound card είναι οn board. Η motherboad είναι η Asrock 4coredual-VSTA(δεν ξέρω αν χρειάζονται αυτές οι πληροφορίες)

2. Η τηλεόραση έχει σκαρτ...

Θέλω να μου πέιτε τι ακριβώς χρειάζομαι και πως μπορώ να πετύχω την σύνδεση...

Να πληροφορήσω ότι για το συγκεκριμένο θέμα είμαι τελείως άσχετος...

Ευχαριστώ για την βοήθεια

Δημοσ.

αν εχει μονο σκαρτ θα πας σε ενα καταστημα ηλεκτρονικων και θα παρεις ενα adaptoraki που απο τη μια εχει σκαρτ και απο την αλλη κιτρινο κοκκινο ασπρο

scartnew.jpg

και θα ενωσεις το tv out με το κιτρινο και θα παρεις και ενα καλωδιο ηχου κοκκινο ασπρο για να ενωσεις την εξοδο της καρτας ηχου (θα χρειαστεις αλλο ενα ανταπτορακι απο καρφι σε rca ) 0060260005_108.jpg

Δημοσ.

adi σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση...

επειδή το έψαχνα και εγώ είχα καταλήξει σε αυτή τη λύση με μια διαφορά ότι θα έπερνα ενα καλώδιο που από τι μία θα είχε scart και από την άλλη 3 αρσενικά RCA(κίτρινο,κόκκινο,άσπρο).

κίτρινο---> στη VGA

κόκκινο+άσπρο--->αντάπτορα--->στην υποδοχή στα ηχεία

Ας πάρουμε όμως τη δική σου εκδοχή...αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν αντι για αντάπτορα για τον ήχο χρησιμοποιήσω ένα καλώδιο που έχει τό εξής χαρακτηριστικό:

Audio connection cable stereo

3.5mm Stereo Jack male to RCA male/male

Kάνει τη δουλεία του αυτό το καλώδιο...?

Για την σύνδεση vga kai tv(κίτρινο με κίτρινο) χρειάζεται κάποιο ειδικό καλώδειο ή ένα απλό RCA???

και πάλι ευχαριστώ

Δημοσ.

ναι δε θα εχεις προβλημα

και απλο rca να παρεις για μικρη αποσταση παιζει για μεγαλη αποσταση πρεπει να παρεις πιο καλης ποιοτητας

Δημοσ.

loipon na rwtiso kai go thelo na kano kai go sindesi me tin tv exo mia 6600LE

mazi me tin karta mou eixane dosei ena kalodio s-vid kai vgazi 4 akries,mia s-vid out kai tria rca ena prasino pou grafi pano Y out , ena mple

PB/VIDEO OUT ,KAI ENA KOKKINO PR/VIDEO OUT

i tv exei 2 scart

kai mia sira rca kitrino kokkino aspro

kai stin epilogi epifania ergasias/idiotes/rythimisis/mou exei mia othoni

den leei kati gia defteri tha xriasto allous drivers kai an nai pious ?

pos tha tin sindeso re pedia?

plz pite kai mena

Δημοσ.

tin sindesi tin ekana to provlima einai oti mia tenia den mporo na do giati den tin vgazi stin tv parolo pou kano epektasi se aftin ti kano lathos to mono pou vlepo einai i epifania ergasias xoris ta eikonidia pou exo kai mpara ergasias

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...