Lomar Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 > #!/bin/csh set telos=0 set praksi=1 set apotelesma=1 while ("$praksi" != 0) echo "dwse ton 1o telesteo: " set tel1=$< echo "dwse ton 2o telesteo: " set tel2=$< echo "Gia prosthesi 1, gia afairesi 2, gia telos grapse 0" set praksi=$< if ("$praksi" ==1) then @ apot = $tel1 + $tel2 else if ("$praksi" == 2) then @ apot = $tel1 - $tel2 endif end Το πρόβλημα είναι οτι το scriptaki τρέχει κανονικά μέχρι που επιλέγω πρόσθεση μετά την επιλογή της πρόσθεσης (δλδ όταν δώσω ένα στην 3η εισαγωγή) τελειώνει το script εμφανίζοντας μου προηγουμένως το μήνυμα: Empty if. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 > if ("$praksi" ==1) then βάλε ένα space μετά τον operator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lomar Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 εδώ το έγραψα λάθος, αλλά στο script είναι γραμμένο σωστά if ("$praksi" == 1) Δεν παίζει δλδ άλλο λάθος; το μήνυμα Empty if. δν σου λέει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μου λέει ότι μάλλον δεν αρέσει στον interpreter ο τρόπος που είναι συντεταγμένη η conditional αλλά δε ξέρω γιατι, εμένα μου εκτελείται σωστά με tcsh 6.14. Δοκίμασε να το δώσεις έτσι μήπως έχει σχέση: >if ($praksi == "1") then Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lomar Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 οκ thnks θα το δοκιμάσω μόλις βάλω Linux στο φλασάκι, γτ μέχρι τώρα μόνο στο εργαστήριο της σχολής πειραματιζόμουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.