Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Internet Explorer

Dimitris®

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Θα θελα λιγο τη βοηθεια σας για ενα ψιλοπροβληματακι με τον Internet Explorer. Οταν τον ανοιγω πολλες φορες μου βγαζει ενα παραθυρο με τιτλο CiD: και το παραθυρο αυτο περιεχει διαφημισεις, διαφορετικες καθε φορα. Εχω σβησει το ιστορικο, Temporary Internet Files, κτλ.

Ακομα πηγα στον αποκλεισμο αναδειομενων παραθυρων και εβαλα το επιπεδο φιλτραρισματος, υψηλο. Δυστυχως ομως το προβλημα παραμενει. Μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να κανω και αν το προβλημα αυτο πρεπει να με ανησυχει;

Ευχαριστω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μιας και κανένας μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει κανένα φως στο πρόβλημά μου σκέφτικα να βγάλω μία ''φώτο'' αλλά δυστοιχώς δε ξέρω πως θα τη ''βάλω'' εδώ μεσα. Μία πληροφορία ακόμα είναι το ότι το όνομα της (μάλλον) εφαρμογής είναι iexplore.exe .Ενώ το κανονικό όνομα του Internet explorer είναι IEXPLORE.exe . Τη εφαρμογή iexplore.exe τη βρίκα μέσω του Ad-Aware 6.

Δημοσ.

Έχω κάνει scan με Ad-Aware 6 k Avast (home).Και τα 2 βρίκαν κάτι. Το Ad-Aware βρίκε (κατά τη γνώμη μου) κάτι σχετικό, για ένα cookies. Δεν είμαι και πολύ σχετικός. Αυτό το cookies δεν έχει να κάνει σχέση με τον Internet Explorer?Πάντως εγώ το έσβησα αλλά μετά αν ξανακάνω έλεγχο μου ξαναβρίσκει ακριβώς το ίδιο! Καμία πρόταση?

Δημοσ.

Δοκίμασε και το spyware doctor αλλά και άλλα προγράμματα,πάντα σε safe mode!

Κοίτα κι εδω...http://www.techspot.com/vb/topic76447.html

Δημοσ.

Γιατί σε safe mode και όχι σε κανονική λειτουργεία? Μπόρει να είναι τόσο σημαντικό? Δεν είμαι σίγουρος, για να μπω σε safe mode κατά το άνοιγμα του PC πατάω F8?

Δημοσ.

Ένα καλό προγραμματάκι για σβήσιμο ιστορικόυ και προσωρινών αρχειών του explorer είναι το IE Privacy Keeper.http://www.unhsolutions.net/IE-Privacy-Keeper/index.html

Δημοσ.

eixa kai ego to idio problhma kai na pos to elisa... (den exo problham pleon.. akoma..)

pigaine sto control panel -> Add/Remove Programs... ekei tha breis egkatestheno ena CiD Help... kanto remove...

gia dokimase kai pes mas an exeis pali problhma...

Target

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έκανα όλα αυτά που μου είπατε αλλά το πρόβλημα παραμένει. Αυτά που μου βγάζει είναι κάπως έτσι:

post-64946-129062947794_thumb.jpg

Τι μπορώ να κάνω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...