mihalakis Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 2 παρατηρήσεις.... 1. το forum χρειάζεται περισσότερες γυναίκες.δεν μπορω να εξηγήσω αλλιώς οτι αυτό το τοπικ έχει πιάσει 4 σελίδες από τις οποίες οι 3 γράφουν 'να διαβάσεις το forum και να κάνεις έρευνα στον γούγλη'. Δεν λέω καλό το ενδιαφέρον σας, αλλά αν παράδειγμα έκανα εγώ την ίδια ερώτηση με την χαριτωμένη γεμάτη μπύρες κοιλιά μου, γράφωντας από το γεμάτο απομεινάρια πίτσας πληκτρολόγιό μου θα μου έιχατε πει να μην σας τα πρήζω άλλο, θα μου λέγατε να διαβάσω λίγο τι γράφτηκε στο τοπικ από τους προηγούμενους και δεν θα μου απαντούσατε με θαυμαστικά και χαμογελάκια και όμορφες χαρούμενες εκφράσεις με φατσούλες.... εεεε ρε ξύλο που το θέλετε.... η 2η μου παρατήρηση αφορά στο οτι το forum χρειάζεται περισσότερες γυναίκες. είθε η bibibo να αποτελέσει την απαρχή μιας ακατάπαυστης συρροής γυναικών εδώ. PS: ότι γράφω, το γράφω με καλή πίστη, και μην αρχίσετε να μου πετάτε πληκτρολόγια και ποντίκια (αν παίζει καμια 8800γτξ, πετάχτε τη βέβαια), αλλά διαβάζοντας το θέμα από την αρχή και βλέποντάς το σαν εξωτερικός θεατής παύλα θαυμαστής αυτήν την ιδέα αποκόμισα...
Vatos_locos Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 0xa00xa0x0a0xa Μιχάλη μα το θεό αν μένεις αθηνα κερνάω κιάλες μπίρες ακόμα γελάω αλλα δεν έχεις και άδικο
wizzy Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 το noobs.gr δεν υπάρχει, είναι το αστείο που έκανε ο kage για να σε πειράξει! mihalaki, δεν πιστεύω να σε πείραξε που απάντησα, έτσι; Είμαι σίγουρος ότι η bibibo είναι 88 χρονών, ζυγίζει 300 κιλά, δεν έχει δόντια, φοράει περούκα (όταν το θυμάται), για σιδερώσει τη φούστα της την απλώνει στην Εθνική οδό, οπότε δεν την βρίσκω καθόλου ελκυστική! Απαντάω από καθαρό ενδιαφέρον στην συμforumίτρια ! Α! και το subwoofer που σου πέταξα στο κεφάλι, το θέλω πίσω, ε;!;!
mihalakis Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 καθόλου δεν με πείραξε,εξάλλου και εγώ δεν το είπα με πρόθεση να παρεξηγηθώ με κάποιον εδώ μέσα αλλα και αν δεν το έλεγα θα έσκαγα...α, και επειδή το σχόλιό σου wizzy ήτο ευαγές σου τεο επιστρέφω το sub. μη σου μείνει το 5.1 μισό...
parsifal Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Αυτολογοκριθείτε λίγο ρε παιδιά, διαβάζουν και μικρούλια insomnia-κια!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Αν προσέχαμε και λίγο τις εκφράσεις μας, θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους. Όσο για μερικές "κυρίες" που δεν λένε να προσέξουν τις εκφράσεις τους παρά τις προειδοποιήσεις και τις παρακλήσεις, λίγες ημέρες άδειας θα τους κάνουν καλό. Το δε παρόν topic έχει εξαντλήσει το σκοπό του.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.