Finn Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Εδω και 3 μέρες με ταλαιπωρούν συνεχόμενες επανεκιννήσεις του υπολογιστή. Η μόνη αλλαγή που έκανα στο hardware μου είναι η αφαίρεση ενος fax/modem και η αλλαγή μιας SB Live 5.1 με μια X-fi Extreme Music Στον event viewer βλέπω τα εξής μετά απο κάθε restart Η WinMgmt δεν ήταν δυνατό να προετοιμάσει τα στοιχεία του πυρήνα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε εσφαλμένη εγκατάσταση έκδοσης του WinMgmt, αποτυχία αναβάθμισης του αρχείου φύλαξης WinMgmt, ανεπάρκεια χώρου στο δίσκο ή ανεπάρκεια μνήμης. Η υπηρεσία του Κέντρου ασφάλειας των Windows δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τα ερωτήματα συμβάντων μέσω WMI που είναι απαραίτητα για την παρακολούθηση λογισμικού προστασίας από ιούς και τείχους προστασίας άλλων κατασκευαστών. Το συστημά μου ειναι: Athlon XP 2800+ 1GB DDR Ram 2x HDDs (40+300) 2x DVD-Roms Ati X700 X-fi extreme Music Skystar 2 Asus a78x-x (or something) Τώρα ποστάρω κανονικά γιατί εβγαλα την κάρτα ήχου απ το σύστημα.Είχα δοκιμάσει αλλάγη PCI slot και δούλεψε αλλά εμφανίστηκε πάλι το πρόβλημα.Συγκεκριμένα γίνεται επανεκίνηση τη στιγμή που πετάει το popup λέγοντας οτι βρέθηκε νέος ελεγκτής ήχου.Βρίσκει ότι πρόκειτε για X-fi Audio processor (WMD drivers) και μετά απο λίγο restart.
Finn Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μπαίνοντας στην διαχείρηση συσκευών παρατήρησα επίσης το εξής για την x-fi: Αυτή η συσκευή δεν χρησιμοποιεί κανέναν πόρο γιατί έχει ένα πρόβλημα Ενω η κάρτα γραφικών και η skystar έχουν κανονικά.Μήπως έπεσα σε προβληματική κάρτα?
washcloud Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 α)δεν νομίζω(δεν ξέρω βέβαια κι όλας..) β)..αυτό που νομίζω όμως είναι ότι μπορείς να δοκιμάσεις το εξής: Ξαναβάζεις την παλιά σου κάρτα,την κάνεις uninstall όσο είσαι στα windows,κλείνεις το pc,τη βγάζεις,βάζεις την νέα (δοκίμασε μάλιστα ΑΛΛΟ pci slot),ανοίγεις ξανά το pc,σταυρώνεις τα δάχτυλα...και περιμένεις!
Finn Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Την παλιά την είχα καταργησει κανονικά.Σε 3 pci slots δοκίμασα αλλά τα ίδια. 2 στις 3 φορες θα κάνει επανεκίνηση. Εκανα φόρματ πριν λίγο και τώρα βάζω πάλι τα windows.Ελπίζω σε καθαρή εγκατάσταση να πάνε όλα καλά.
Finn Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Το πήρα απόφαση,έσωσα τα πάντα,φορμαρα το δίσκο και έβαλα απ την αρχή λειτουργικό. Τα ίδια δυστυχώς..ξεκινάει το μηχανημα και πριν μπει στα windows κανει επανεκίνηση..
Finn Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Έκανα πολλές προσπάθειες...3 φορές έβαλα πάλι το λειτουργικο..αλλαξα slots αλλά παλι τα ίδια.Μάλλον ελαττωματικη κάρτα. Κανείς που να έχει εμπειρία σε επιστροφή ελλατωμαικού προιόντος απ το e-shop?
washcloud Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 exw apla akousei oti mporei kai na ka8ysterhsoyn..ews arketa(2-3 vdomades) alla giati to psaxneis edw an einai?pane sto eshop pou thn phres(an den thn phres apo topiko katasthma,epikoinwnhse me ayto ths perioxhs soy,;h telospantwn me kapoio kentriko ,pes tous ti paizei,dws thn,8a sthn tsekaroun,kai an einai provlhmatikh,8a sthn allaksoyn...toso apla.
Finn Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Λοιπόν έβαλα το τελευταίο bios,διάλεξα και μια pci slot και δουλευει μια χαρά τώρα. Ελπίζω να μην εμφανιστεί το πρόβλημα στην πορεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.