Προς το περιεχόμενο

DFI mobo πρόβλημα

jonkal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες έχω το εξής πρόβλημα. Έχω μια mobo DFI lan party SLI και επάνω της έχω μια ocz 512. Αποφάσισα πλέον να πάω να αγοράσω άλλη μια 512. Και πήρα Kingston. Όταν την έβαλα πάνω στο pc δεν μου την αναγνώριζε καθόλου. Είπα ότι ίσως έχει ασυμβατότητα με την ocz αλλά όταν την έβαλα μόνη της δεν μου την έβλεπε καθόλου. Η μνήμη δεν παίζει να είναι καμένη γιατί την δοκίμασα και σε άλλο pc και παίζει μια χαρά. Σε όποιο slot και να την βάλω δεν δουλεύει. Όταν βάλω την ocz σε οποιοδήποτε slot παιζει το pc. Άρα ούτε η μνήμη έχει πρόβλημα ούτε τα slot. Αν έχει κάποιος καμιά ιδέα για το τι παίζει θα ήταν καλά. thks προκαταβολικά.

Δημοσ.

Αυτό που συμβαίνει είναι οτι υπάρχει ασυμβατότητα της μνήμης με τη μητρική σου, το έχω ξαναδεί. Δες αν υπάρχει νεότερο firmware για τη μητρική από αυτό που έχεις κι αν λύσει το πρόβλημα. Αλλιώς άλλαξέ την με κάποια OCZ...

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος οι μητρικές της εταιρείας και ειδικά αυτές για socket 939 είχαν άλυτο πρόβλημα με μνήμες Value Kingston. Απλά παίρνεις κάποια άλλη η ανταλλάσεις την συγκεκριμένη.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παίδες έλυσα το problem μου. Πήγα στο μαγαζί την άλλαξα και πήρα άλλη μια ocz και είμαι μια χαρά. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...