FilipposMD Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Καλησπέρα. Επειδή έχω να βγάλω κάτι ξένους στην παραλιακή για καφέ, απόγευμα προς βραδάκι (χονδρικά 7-9), αλλά έχω να κατέβω πολύυυυ καιρό προς τα εκεί, τι έχετε να μου προτείνετε; Κανένα μέρος δίπλα στη θάλασσα προφανώς, ξέρετε, απ'αυτά τα αυθαίρετα! Η βόλτα θα γίνει με τραμ, ξεκινώντας από το Νεό Φάληρο, οπότε, όποιος ξέρει, ας μου λέει και κοντά σε ποια στάση του τραμ είναι αυτό που προτείνει. Ή τέλος πάντων, σε ποιο ύψος είναι, για να το πετύχω (μη γίνουμε και ρόμπα!). Ευχαριστώ!
paschalia Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Ενα σχετικό τοπικ με ιδεες -προτασεις θα βρεις εδω . Με μια ματια που το διαβασα ξανα ... αστο . Ειναι ασχετα τα ποστς με το θεμα - καναδυο .
kage Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 μιας κ το τραμ σταματαει γλυφαδα merika παραλιακα π παιζουν ειναι μετα απο κει...π.χ. balux,en plw,vive mare, k meta sto kabouri ta upoloipa. εκτος κ μπεις μεχρι μεσα γλυφαδα κ πας σε ενα απο αυτα π ειναι διπλα απο cossi,egomio ktl. το θεατρο(ισως να χει αλλη ονομασια ειναι πανω στην θαλλασα) ισως να ειναι η λυση ,στον φλοισβο απεναντι απο το mint,goodys στον φλοισβο. κ το επομενο ειναι το kitchen bar στον αλιμο/π.φαληρο διπλα απο την "θεα" τα μπουζουκια π ειναι ο μακροπουλος...εισοδος ειναι απο την μεσα πλευρα της μαρινας...sto φαναρι πριν την θεα μπες μεσα. κ τελος το mao παλια λεγοταν budha ειναι παραλια γλυφαδας exei σταση το τραμ αλλα δεν ξερω πως λεγεται η σταση.εχει πισινα κ θαλλασα.
Japan Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Αφού θα είσαι Νέο Φάληρο, δεν τους πας ποδαράτο στο Μικρολίμανο? Προτείνο Ιστιολοϊκό.
gatoulis Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Αν τους πας στον Ιστιοπλοικό και δεν έχουν ανοίξει τα γύρω γύρω τζάμια θα πάθουν καρκίνο απο την τσιγαρίλα.πολύ κάπνα ρε παιδί μου...γιατί δεν τους πάς τσάρκα με το αμάξι και να κάνετε κανα καμάκι στο δρόμο??(όπως είπαμε και σένα άλλο topic..)
FilipposMD Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Αυτοκίνητο δεν παίζει και επίσης υπάρχουν και γυναίκες στην παρέα, που δε νομίζω να διασκέδαζαν πολύ το καμάκι. Ή μήπως θα το διασκέδαζαν; Χμμμμ! Στο Εν Πλω φτάνει κανά λεωφορείο άραγε;
gatoulis Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 και γιατί δεν πας στην Γλυφάδα στις καφετέριες ή και για μάσα??ρίχνετε και μια ματιά στις βιτρίνες αν γουστάρετε.άλλωστε δεν είναι και σίγουρο οτι θα βρείτε να κάτσετε στο Εν Πλώ ή στο Vive Mare τέτοια ώρα.φαντάσου να είστε 5-6 άτομα και να περιμένετε όρθιοι.και στην Γλύφαδα μπορεις να πας και με τραμ,ταξι και λεωφορείο όπως και να φύγεις πάλι με αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.