Da_rudakos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Paidia mpenete edo, http://blockchecker.msnfanatic.com/ grafetai to msn tou kai blepete to pragmatiko status tou allou.An einai online kai eseis den ton blepete mesa kati den paei kala
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Καλή η σελίδα σου, αλλά όσες έπαθες κάνω copy paste στο πλαίσιο για να δω άμα είναι online μου λέει ότι είναι offline. Μπαίνω στο msn και μου δείχνει ότι είναι online και αυτό το πρόβλημα το είδα και σε άλλες σελίδες.
Da_rudakos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Emena douleuei mia xara Gia des mipos eftiakse! OX mallon prepei na einai tis morfis [email protected] gia na to dei. Exeis dikio,den to iksera. me [email protected] ta briskei omos!
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 i ip nomizo oti fenetai mono otan kaneis send kai exeis anixto kana net limiter pou sou bgazei ta connections.pantos gia to block xlomo to blepo an kai na xereis oti se exei block ........as prosexes.
congenial Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 κανα αλλο προγραμματακι για να κανει μαγικα στο msn ξερετε? Εγω εχω να πω για msn plus και καποια scriptakia που κυκλοφορουν στην ιστοσελίδα που το κατεβαζεις για αυτο. Απλα πραγματα αλλα απο το τιποτα OK Emena douleuei mia xara Gia des mipos eftiakse! OX mallon prepei na einai tis morfis [email protected] gia na to dei. Exeis dikio,den to iksera. me [email protected] ta briskei omos! To ξαναλες αυτο? Δεν το επιασα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Κι εμενα ολους offline τους βγαζει!
Melinbonian Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Messenger Discovery Live.Σου δινει τη δυνατότητα να δεις ποιοι σε κανουν DELETE ΟΧΙ block.Δεν σου δειχνει ποιοι σε κανουν block.Α και μπορείς να κλέψεις photo απο contact.
thanos182 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Πως μπορω να κανω καποιον block και να καταλαβαινει οταν μου μιλαει πως του εχω κανει block γιατι το δοκιμασα και οταν μου μιλαει δεν του λεει πως ειναι block απλα μιλαει μονος του!! :Ρ
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 afou tha dixnei oti ise offline.an o allos thelei na milaei se offline epafi meta einai mazoxas.pote den leei oti ton exeis block.apla ton dixnei offline.
thanos182 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ναι αλλα το θεμα ειναι να δει οτι τον (την βασικα) εχω κανει block για να την πειραξει!!!!!
thes1os Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ναι αλλα το θεμα ειναι να δει οτι τον (την βασικα) εχω κανει block για να την πειραξει!!!!! Πώ πω... Φαντάζεσαι? Τί θα πεί στις φίλες της ρε 'συ? "Αμαν κορίτσια, ο Θάνος με έχει κάνει block στο MSN!!! Δεν θα το αντέξω..." Πρόσεχε μην σου κάνει καμιά απόπειρα αυτοκτονίας απο τη στεναχώρια... Αλλάζουν οι καιροί, δεν λέω.. Αλλάζουν οι γ-----νοι..
thanos182 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 kala, i polu mpifteki eisai i polu mpifteki eisai... Ena apo ta 2 perimenw na akousw gnwmes!
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 apla tha pei.yea me exei kanei block.alo agori tora:d
thanos182 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δεν ειναι ολες σαν τα βρωμοπου.....να τις Αθηνεες
johnnieB Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 to petyxes twra........... ela na tin kopsoume thn syzhthsh giati parapige
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.