Προς το περιεχόμενο

MSN image thief

rousos3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
re pedia na rwtisw kai gw paw na kanw afto me tin erwtisi alla i erwtisi bgeni me grammata stil

"Question:

??ap?µ;;; fa?tast???? ?a?a?t??a?"

dokimasa oles tis kodikopiisis xarakthrwn pou exw alla tpt kami idea?

Δοκίμασε να γράψεις την διευθυνση στο πρόγραμμα του msn και να πατήσεις απο εκεί το forget me.

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δοκίμασε να γράψεις την διευθυνση στο πρόγραμμα του msn και να πατήσεις απο εκεί το forget me.

το forget me λες να πιασει? Πιστευω αυτο που βγαινει με κινεζικα ειναι επειδη ισως η ερωτηση ασφαλεις γραφτηκε στα ελληνικα...

Slaygeo87 δεν εχουμε βρει ακρη μηνες τωρα, τα προγραμματακαι που βρησκουμε πέρνουν την εικονα σε αναλυση οση ειναι αυτη που σου εμφανιζει το avatar.

Παιδια κανενα προγραμματακι που να λειτουργει ως proxy για το PC του αλλου μέσω msn βρήκατε? Ή που να ανοιγοκλείνει την καμερα του, η mic ? Έμαθα ότι υπάρχουν αλλα δίνονται απο elite σε elite μονο:(:(:(:(

Δημοσ.
kiomos me to forget emfanistike kanonika i erwtisi alla zita kai taxidromiko kodika pou sxedon kanis den vazi to diko tou

Σωστά αλλά αφού ξέρεις την μυστική ερώτηση μετά πήγαινε στο msn.com απο εκεί πατάς οτι ξέχασες το κωδικό αλλά δεν σου ζητάει τον ταχυδρομικό κώδικα.Αν προσέξεις θα δείς οτι η ερώτηση είναι ίδια αλλά σε μερικά γράμμτα βάζει "????".

Δημοσ.

Είχα βρεί απο το plus messenger ένα script που έβρισκες την IP του άλλου αλλά έλειπε το τελευταίο νούμερο.

Δημοσ.
Είχα βρεί απο το plus messenger ένα script που έβρισκες την IP του άλλου αλλά έλειπε το τελευταίο νούμερο.

το οποιο ειναι? to ipget iop8eto(dn to xo dokimasei)

αν βρισκεις αυτο μετα με netstat υποθετω θα το βρισκεις.

ποσες "ιδιες" ip να υπαρχουνε?

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ φιλαρακι μου ! αν μου πεις και αν υπαρχει scriptακι που να λεει πιοι με εχουν blocked θα εισαι τέλειος!!!!

Gaim η pidgin όπως λέγεται τώρα .

amsn δεν ξέρω άμα βγαίνει σε windows. :S

Δημοσ.
το οποιο ειναι? to ipget iop8eto(dn to xo dokimasei)

αν βρισκεις αυτο μετα με netstat υποθετω θα το βρισκεις.

ποσες "ιδιες" ip να υπαρχουνε?

Ναι το IPget είναι.Υπάρχει και ένα άλλο νομίζω.Το είχα δοκιμάσει σε ένα φίλο μου έλεγε την IP όχι όλη αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...