johnykim Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 re pedia na rwtisw kai gw paw na kanw afto me tin erwtisi alla i erwtisi bgeni me grammata stil "Question: ??ap?µ;;; fa?tast???? ?a?a?t??a?" dokimasa oles tis kodikopiisis xarakthrwn pou exw alla tpt kami idea? Δοκίμασε να γράψεις την διευθυνση στο πρόγραμμα του msn και να πατήσεις απο εκεί το forget me.
congenial Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δοκίμασε να γράψεις την διευθυνση στο πρόγραμμα του msn και να πατήσεις απο εκεί το forget me. το forget me λες να πιασει? Πιστευω αυτο που βγαινει με κινεζικα ειναι επειδη ισως η ερωτηση ασφαλεις γραφτηκε στα ελληνικα... Slaygeo87 δεν εχουμε βρει ακρη μηνες τωρα, τα προγραμματακαι που βρησκουμε πέρνουν την εικονα σε αναλυση οση ειναι αυτη που σου εμφανιζει το avatar. Παιδια κανενα προγραμματακι που να λειτουργει ως proxy για το PC του αλλου μέσω msn βρήκατε? Ή που να ανοιγοκλείνει την καμερα του, η mic ? Έμαθα ότι υπάρχουν αλλα δίνονται απο elite σε elite μονο:(:(
xalara87 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 kiomos me to forget emfanistike kanonika i erwtisi alla zita kai taxidromiko kodika pou sxedon kanis den vazi to diko tou
johnykim Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 kiomos me to forget emfanistike kanonika i erwtisi alla zita kai taxidromiko kodika pou sxedon kanis den vazi to diko tou Σωστά αλλά αφού ξέρεις την μυστική ερώτηση μετά πήγαινε στο msn.com απο εκεί πατάς οτι ξέχασες το κωδικό αλλά δεν σου ζητάει τον ταχυδρομικό κώδικα.Αν προσέξεις θα δείς οτι η ερώτηση είναι ίδια αλλά σε μερικά γράμμτα βάζει "????".
congenial Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 paidia na sas rwthsw yparxei kanena plug in poy na briskeis IP mesw msn?
johnykim Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Είχα βρεί απο το plus messenger ένα script που έβρισκες την IP του άλλου αλλά έλειπε το τελευταίο νούμερο.
vaggelisk Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Είχα βρεί απο το plus messenger ένα script που έβρισκες την IP του άλλου αλλά έλειπε το τελευταίο νούμερο. το οποιο ειναι? to ipget iop8eto(dn to xo dokimasei) αν βρισκεις αυτο μετα με netstat υποθετω θα το βρισκεις. ποσες "ιδιες" ip να υπαρχουνε?
johnykim Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Νομίζω αυτό ήταν http://www.msgpluslive.net/scripts/view/108-IPGet/
headbanger Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ πολύ φιλαρακι μου ! αν μου πεις και αν υπαρχει scriptακι που να λεει πιοι με εχουν blocked θα εισαι τέλειος!!!! Gaim η pidgin όπως λέγεται τώρα . amsn δεν ξέρω άμα βγαίνει σε windows. :S
johnykim Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 το οποιο ειναι? to ipget iop8eto(dn to xo dokimasei)αν βρισκεις αυτο μετα με netstat υποθετω θα το βρισκεις. ποσες "ιδιες" ip να υπαρχουνε? Ναι το IPget είναι.Υπάρχει και ένα άλλο νομίζω.Το είχα δοκιμάσει σε ένα φίλο μου έλεγε την IP όχι όλη αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστή.
FarCry Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Gaim η pidgin όπως λέγεται τώρα . amsn δεν ξέρω άμα βγαίνει σε windows. :S pos den exei bgei gia windows to amsn. ti nomizeis? windows always rulezzz http://www.amsn-project.net/download.php
congenial Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 farcry bgazei mono aytoys poy se exoyn kanei delete apo thn lista, oxi aytoys poy se ekanan block, to epsaxa.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.