Προς το περιεχόμενο

MSN image thief

rousos3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο το φορουμ.

θα ήθελα να ρωτήσω αν ξερει κανεις καποιο προγραμμα για το msn live οπως ηταν το msn image thief για το MSN7.

δλδ αποθηκευε τις φοτο απο τις επαφες οσες αλλαζαν σε αρχεια. ευχαριστώ

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ φιλαρακι μου ! αν μου πεις και αν υπαρχει scriptακι που να λεει πιοι με εχουν blocked θα εισαι τέλειος!!!!

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ φιλαρακι μου ! αν μου πεις και αν υπαρχει scriptακι που να λεει πιοι με εχουν blocked θα εισαι τέλειος!!!!

den xreiazete script. block se exoun kanei aftoi pou den se goustaroun i tous zalizeis ta biiiiiiiiiiiiip otan exoun doulia.

pera apo tin plaka oses fores exei rotisi kapios kati tetio sto telos mazeve 10 poli kala spyware kai meta egatelipe tin prospathia .

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πολλή καλό το πρόγραμμα αλλά μου της εμφανίζει μικρές της φωτογραφίες. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο άλλο που να της παίρνει ολόκληρες της φωτογραφίες?

Δημοσ.

ναι παιδια μηπως υπαρχει κανενα τετοιο προγραμμα η script? γιατι ολα στην ιστοσελιδα του msn plus τις αντιγραφουν σε format pnf και σε αναλυση 92x92 μονο.

Και μηπως ξερετε ενα προγραμμα που λέγεταο msn annoyance?

Δημοσ.

Πολύ πιο εύκολος τρόπος είναι με ένα πρόγραμμα σαν το winsnap, όπου θα ορίσεις σαν περιοχή capture, την περιοχή της εικόνας του άλλου.

Δημοσ.

ναι αλλα αν κανεις capture την περιοχη θα πάρεις μια εικονα μεγάλη οση ειναι αυτη που βλέπεις στην οθόνη σου, δηλ θα εχεις τα ιδια αποτελέσματα που θα έχουν τα παραπάνω,...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το θέμα είναι να βρεις ένα πρόγραμμα που να βρίσκει το path οπού είναι η φωτογραφία και να την τραβάς από εκεί, και όχι να κανείς capture μονό εκείνο το σημείο γιατί είναι πολλή μικρή!

Δημοσ.
poioi se exoun block?enas kai monadikos tropos na to matheis.i lathos 2 tropoi.tropos a.douleueis stin hotmail.b.exeis kairo na deis auton pou tsantises teleutea fora.
Και ενας τριτος να κανεις social engineering.. B)
Δημοσ.

παντος για το block υπαρχει τροπος standart και μου τον εχουν πει και δεν θυμαμαι.

Χερει κανεις πως μπορω να βρς ΙP επαφης μεσω msn, please μην μου πειτε για την εντολη netstat στο dos..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...