Προς το περιεχόμενο

Νεο PC επιτέλους!

everfrost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά απο περίπου 6-7 χρόνια παιδέματος με το p4 600ΜΗz 256ram οπού δεν μπορούσα να κάνω σχεδον τίποτα όσο αφορά τη δουλειά μου καθώς και τη διασκέδαση μου,αποφάσισα το σάββατο που θα μας έρθει να φτιάξω νέο pc.

Θα ήθελα τη γνώμη σας αν γίνεται για το παρακάτω pc.

Χαρακτηριστικά:

Κουτί:Thermaltake Armor junior black

CPU:Intel Core Duo 6600

VGA:Sapphire 1950 pro 512MB

Motherboard:Asus Commando

Ram:OCZ 2GB KIT DDR667 gold

Hard Disk:WD Raptor 150GB

Τροφοδοτικό:Chieftec 450W

Όσο αφορά τις μνήμες και το τροφοδοτικό είμαι λίγο διστακτικός.

Ότι έχετε να προτείνετε είναι καλοδεχούμενο και να ξέρετε ότι θα το λάβω σοβαρά υπόψη το σαββατο που θα κάνω την αγορά!

Δημοσ.

Πολύ καλό το σύστημά σου εκτός το τροφοδοτικό όπως είπε και ο tasosvel. Καλύτερα προτίμησε Τagan ή Εnermax γύρω 530 ή 580 Watt γύρω στα 100-125? από το e-shop. Όσο για τον Raptor δεν το συζητώ, κορυφή!!! Πολύ καλό πάντως το σύστημά σου!

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις,για το τροφοδοτικο και εγώ είμουν λίγο σκεπτικος οπότε πάμε για περισσότερα watt.

Καιρός να δούμε άσπρη μέρα.. :-D

Δημοσ.

Χαρακτηριστικά:

Ram:OCZ 2GB KIT DDR667 gold

Hard Disk:WD Raptor 150GB

Τροφοδοτικό:Chieftec 450W

Κουτι:οk!

Cpu: ok!

vga:Η καλυτερη δυνατη επιλογη θα ηταν μια 8800gts

Motherboard:Υπερβολικα ακριβη.Απλα σκεψου πως εαν πας σε κλασικη 965 "αποταμιευεις" τα παραπανω χρηματα που κοστιζει η 8800gts...

Ram:Κοιτα ενα πακετακι 2gb απο το πλαισιο 800αρες με 100 ευρω...

Hard Disk:Προσωπικα το θεωρω υπερβολη...Προτιμησε στα ιδια λεφτα να παρεις 2 250αρηδες.

Tροφοδοτικο:Παρε το thermaltake toughpower 700 η το ocx 700 απο πλαισιο με 114ευρω..

Δημοσ.

Για psu θες κάτι δυνατότερο από αυτό που διάλεξες.

Μια άλλη επιλογή σε hds. είναι raptor 74g 16 mb για os/boot + έναν 320g για αποθήκη.

Ram 2gb στα 800, χωρίς να πας ψηλά σε χρήμματα.

/sc

Δημοσ.

< Simple the Best.......for O/C >

ναι και μονο για αυτο

γιατι και με μια gigabyte s3 η ds3 θα εχει πολυ καλυτερη σχεση αποδοσης/τιμης και θα βαλει και φραγκα στη τσεπη

^_~

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι γιαυτο που προσφερει, η GTS ειναι υπερβολικα ακριβη... Και ακομα δνε ξερουμε τι θα κανει με το dx10... εδω λενε οτι η GTS 8800 θα ειναι απλα μετρια οταν βγουν παιχνιδια dx10...

Δημοσ.

Ευχαριστώ guys για τις συμβουλές!

Η τελική(μάλλον)σύνθεση έχει ως εξής:

Ram:OCZ 2GB KIT DDR800 gold

Hard Disk:WD Raptor 150GB + 350GB WD

Τροφοδοτικό:OCZ 700W

Στην ουσία πρόσθεσα ενα σκληρό 350 της western digital και άλλαξα μνήμες(DDR800) και τροφοδοτικό(ocz 700W).

Και επειδή έχω να πάρω και οθόνες κτλ,σταματάω εδώ τη σύνθεση των κρίσιμων κομματιών.

Για'μένα που έρχομαι απο την εξαθλίωση του p4 και της radeon 9000,πιστεύω δεν θα καταλάβω διαφορά μεταξύ 1950 pro και 8800 gts..μια χαρά είμαι πιστεύω..

thank you all!

Δημοσ.

Για'μένα που έρχομαι απο την εξαθλίωση του p4 και της radeon 9000,πιστεύω δεν θα καταλάβω διαφορά μεταξύ 1950 pro και 8800 gts..μια χαρά είμαι πιστεύω..

Πιστεψε με θα το καταλαβεις πολυ περισσοτερο απο την διαφορα της commando/ds4 ακομα και s3...

Y.Γ Δεν ενοουσαμε αυτες τις μνημες(οι οποιες ειναι 2x512mb) αλλα αυτες.

Και εαν δεν τις βρεις ριξε μια ματια και εδω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...