Προς το περιεχόμενο

Energopoihsh Usb

xalazoxtipimeno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hi paides. mia erotisi...

8elo na paixw gia paradeigma to pro evollution to 6...diplo, me dyo gamepad alla, stis piso 8yres tou pyrgoy dn antapokrinetai to deutero gamepad k ektos autou einai kateilimenes oi perissoteres.

epeidi yparxoun ypodoxes sto pc m kai apo mprosta (plagia) oi opoies dn douleoun exo akousei oti xreiazontai energopoihsi.

isxyei kati tetio; k an nai pos energopoiountai; 8a mporei na paizei k to deutero gamepad se mia apo autes tis 8yres; eyxaristw prokatavolika..

Δημοσ.

Πρέπει κατ'αρχήν να δεις αν τα μπροστινά είναι συνδεδεμένα στη μητρική σου. Από κει και πέρα μπορείς να μπεις στο bios και να δεις αν είναι όλα τα usb ενεργποιημένα. Αυτό.

Δημοσ.

seyxaristo poly file m...epeidi omos omws eimai ligo asxetos...apo pia epilogi ton bios koitao an einai energopihmena...;

k epeidi fovamai na anoixw ton pyrgo einai eukoli k akindini i diadikasia tis syndesis tous me ti mitriki...k an nai yparxei i diadikasia se video i se ilektroniki morfi...? k pali eyxaristw...

Δημοσ.

Εξαρτάται από το bios και τη μητρική. Μπες και θα το δεις, γράφει usb.

Αν έχεις τα χαρτιά της μητρικής σου έχει σχέδιο. Αν δεν τα έχεις, μπες στο site της εταιρίας και κατέβασέ το. Ανοιξε το κουτί και σιγουρέψου οτι είναι όλα όπως τα βλέπεις. Αν τα συνδέσεις ανάποδα τότε θα δεις το καλώδιο του usb να καίγεται σαν φιτίλι και μπορεί και τη μητρική. Οπότε μόνο σίγουρες κινήσεις...

Δημοσ.

Και γω αν και εχω 3 θύρες μπροστά δεν δουλεύουν και μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Ξέρω λίγα από υπολογιστές αλλά βαριέμαι και φοβάμαι να τα συνδέσω μόνος μου

Πάντως αν έχεις όρεξη στο overclockers.com είχα βρει ένα άρθρο με βήμα βήμα οδηγίες και φώτο. Λίγο περίπλοκο αλλά πολύ καλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...