maverick Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 παιδια καλημερα.... 8ελω να φτιαξω ενα αρχειο bat το οποιο να κοπιαρει ενα αρχειο απο ενα φακελο σε ενα αλλο μονο αν το ενα αρχειο ειναι μεγαλυτερο απο το αλλο. πως ειναι πιο ευκολο αυτο να γινει?
varthol Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Στα νιάτα μου το Μάθημα batch programming ήταν ενα semester. Ψάξε για έτοιμες Libraries στα freeware....
alkisg Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μια αρχή: C:\>for %F in (*.*) do echo %~zF Θα εμφανίσει μόνο τα μεγέθη των αρχείων του τρέχοντος καταλόγου. Δεν φτάνει αυτό, χρειάζεσαι και if κτλ.
maverick Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 σε ευχαριστω alkisg για την αμεση απαντηση σου....δεν ξερω καν αν γινεται να βαλω if σε bat αρχειο....αν ναι μπορεις να μου πεις τον κωδικα για ενα παραδειγμα του τυπου if c:\test.txt > c:\temp\test.txt copy c:\test.txt c:\temp\test.txt
alkisg Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Sorry, θέλει κανά 5λεπτο το συγκεκριμένο και δεν έχω χρόνο τώρα... Γίνεται να βάλεις if, δώσε if /? στο command prompt για να δεις λεπτομέρειες για το πώς θα το κάνεις.
maverick Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 σε ευχαριστω για το χρονο σου οποτε εχεις μια απαντηση σε παρακαλω ποσταρε μου....επισης αν σε βοηθαει να μου το πεις σε γλωσσα qbasic και αυτο βοηθαει
alkisg Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Αν ...μυρίζομαι καλά, δεν σε ενδιαφέρει το πώς γίνεται σε batch file, απλά θες να σου γίνει η δουλειά. Οπότε να σου προτείνω αντί του batch file / qbasic / jscript κτλ, να χρησιμοποιήσεις το xcopy ή το robocopy.exe της microsoft: xcopy /? /D:m-d-y Αντιγράφει αρχεία που άλλαξαν την ημερομηνία που καθορίστηκε ή μετά από αυτή. Εάν δεν δοθεί ημερομηνία, αντιγράφει μόνο εκείνα τα αρχεία των οποίων ο χρόνος προέλευσης είναι νεότερος από το χρόνο προορισμού. Το ενσωματωμένο xcopy των Windows το υποστηρίζει, και μάλιστα το δωρεάν robocopy έχει και επιλογή να αγνοεί τις μικροαλλαγές των fat timestamps και άλλα προχωρημένα...
maverick Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 (y) se efxaristw parapoly ekana thn duleia mu me to xcopy...na sai kala
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.