Alsos Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 η οριμώτητα του οδηγού δεν φένεται απο το αν πηγαίνει τέζα το γκάζι στο όχημα του, φένεται από το άν έχει το γκάζι στο οχημά του κ δεν το πηγαίνει τέζα. Οπότε εαν πρόκειται να γλειτώσεις το τοίχο επειδη το γκάζι σου σε περιορίζει κ όχι το μυαλό σου.... Αστο alsos....δεν κάνεις για 2κυκλο. τοιχος / αμαξι / πεζος / γατα / σκυλος == χρονος αντιδρασης.. οκ? δεν ειπα σωνει και καλα να πας να πεσεις σε τοιχο αυτα για τα γκαζια πεστα στον aigeas που πιστευει οτι οι δρομοι ανηκουν στις μεγαλου κυβισμου μηχανες και δινει συμβουλες 1000αρα= τιμημενος θανατος / παπι=ξεφτιλα και παει μετα το18χρονο παιρνει το κατεμι και σπαει τα μουτρα του.. αυτα επειδη βγηκα off.. sorry και στο παιδι που εκανε το αρχικο ποστ ΥΓ: το αν κανω για δικυκλο αστο , δε με ξερεις δε σε ξερω
Socratis_g Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 ΥΓ: το αν κανω για δικυκλο αστο , δε με ξερεις δε σε ξερω Σεβαστό αυτό που γράφεις. Αλλά Εχεις δίκυκλο? αν ναι, τι?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 αυτα για τα γκαζια πεστα στον aigeas που πιστευει οτι οι δρομοι ανηκουν στις μεγαλου κυβισμου μηχανες και δινει συμβουλες 1000αρα= τιμημενος θανατος / παπι=ξεφτιλα και παει μετα το18χρονο παιρνει το κατεμι και σπαει τα μουτρα του.. Είδες πόσα λίγα ξέρεις; Γιατί με παπί κυκλοφορώ τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Αλλά η αντίθεση με την χιλιάρα είναι ότι κάνω τον σταυρό μου όταν ανεβαίνω στον παπιό. Υπάρχει λόγος. Δεν είπα στον πιτσιρίκο να μην πάρει καθόλου παπί, αλλά του είπα πως δίχρονο= τρέξιμο. Καλύτερα να πάρει ένα φυσιολογικό 4χρονο παπί και να αφήσει τα γκάζια κατά μέρος. Μέχρι να πάρει ένα μεγαλύτερο όχημα, θα έχει πάρει και τα μαθήματά του στις χαμηλές στροφές. Φιλαράκι vladx αυτό που στην πραγματικότητα ζητάς εσύ από αυτό το thread είναι μερικοί καλοί λόγοι για να αγοράσεις αυτό που έχεις βάλει στο μάτι, και όπως φαίνεται θα το αγοράσεις έτσι κι αλλιώς. Εγώ πάλι επειδή είμαι ευσυνείδητος και έχω καβαλήσει και αρκετά δίχρονα, δεν σου κάνω αυτήν την χάρη. Στην ουσία ζητάς να σου ζαχαρώσουν το γλυκό. Υ.Γ Επιπλέον θα πρέπει να έχεις την γνώση ότι θα πέσεις στα σίγουρα. Δεν γίνεται να μην πέσεις. Γι' αυτό να είσαι προετοιμασμένος.
Sorath Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Λοιπόν η γνώμη μου είναι ως εξής: Σημείωσε οτι είχα (και έχω) για Nickname σε μοτοσυκλετιστικά forum το "2Stroker". Το 2χρονο ναι έχει πιο πολύ γκάζι. Αλλά.... έχεις δει πόσο έχει πάει η βενζίνη; Θα δίνεις τα κέρατά σου στα βενζινάδικα. Και πες οτι αυτό δεν σε απασχολεί... Όσο καιρό είχα δίχρονα, πιο πολύ στο συνεργείο ήμουν, παρά στο δρόμο. Η αξιοπιστία τους απλώς δεν συγκρίνεται με τα 4χρονα. Μην σου ζεσταθεί, μην σου κολλήσει, βάλε λάδι μίξης κτλ.... Άσε το "άρωμα" της διχρονίλας.... Αν διάβασα σωστά είσαι 17 ετών. Εγώ θα σου πρότινα να περιμένεις μέχρι τα 18 σου, όπου μπορείς να βγάλεις το "μικρό" δίπλωμα και να οδηγείς ότι θέλεις μέχρι 34hp. Αυτό σημαίνει οτι άνετα μπορείς να έχεις κι ένα μοτοσυκλετάκι 250cc 4χρονο, που είναι σαφώς ανώτερο απο οποιοδήποτε "παπί". Μια μικρή μοτοσυκλέτα θα σε ετοιμάσει καλύτερα για το κάτι παραπάνω που θα θελήσεις αργότερα. Έτσι κι αλλιώς αν οδηγείς παραπάνω απο 50cc μέχρι να βγάλεις το δίπλωμα, θα είσαι παράνομος. νταξει ειναι διχρονο, αλλα τι ειναι πιο σωστο να παω κατετυθειαν στο husqvarna; τουλαχιστον να μαθω την συμπεριφορα του διχρονου. εχει εντελως διαφορετικη νοοτροπια, ειδκα οταν θες να σταματησεις αφου δεν πεφτουν οι στροφες. Οι βασικές διαφορές στην συμπεριφορά των δίχρονων είναι: Οτι αποδίδουν συνήθως σε υψηλές στροφές και συνήθως απο εκεί που είναι "κούφια" δίνουν απότομα δύναμη. Όταν κλείνεις το γκάζι, λόγω χαμηλής υποπίεσης στο κινητήρα, φρενάρει ελάχιστα την μοτό σε σχέση με ένα 4χρονο. Κατα τα άλλα τίποτα το συγκλονιστικό στο τρόπο οδήγησης.
Turbisios Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 φιλε θα σου δωσω και εγω την συμβουλη μου παρολο που ειμαι ενα χρονο μικροτερος,οπως και εσυ ειμαι και εγω κ*υλομενος με τα παπια ασχετα αν εχω σκουτερ 2Τ,εχω οδηγει πολλες φορες Ζ,F1,Dinamik<=(θελω να το παρω) τα διχρονα ειναι οντος πολυ γρηγορα σε σχεση με τα 4χρονα εγω δν σου λεω να μην παρεις τπτ αντιθετος ειμαι μαζι σου! το F1 δν βγαζει προβληματα ειναι μια χαρα αλλα δν παυει να ειναι 2χρονο οποτε θελει και λιγη προσοχη αλλα μολις το παρεις μην τρελαθεις και αρχιζεις να κανει μαμακιες εκει που δν πρεπει μεσα στη κινηση κτλ και να προσεχεις την ροπη που εχει γιατι σε ξεγελαει.αν τωρα εχεις σκουτερ και οχι παππι προσεχε λιγο στην αρχη γιατι στα φρεναρισματα τα σκουτερ σταματανε πολυ ποιο ευκολα απο τα παππια (στο λεω γιατι την εχω πατησει πολλες φορες ετσι )
christiano23 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Καπου διαβασα σημερα οτι η Κιμκο φερνει η θα φερει στην ελλαδα παπι τετραχρονο 150 κυβικα με 5 ταχυτητες και 11 αλογα.Τιμη θα ειναι στα 1900 Ευρω. Ψαξ'το στο internet για πληροφοριες Καπου διαβασα σημερα οτι η Κιμκο φερνει η θα φερει στην ελλαδα παπι τετραχρονο 150 κυβικα με 5 ταχυτητες και 11 αλογα.Τιμη θα ειναι στα 1900 Ευρω. Ψαξ'το στο internet για πληροφοριες για να μην ψαχνεις: http://www.kymco.gr/models/papia/straight125-150.htm
random Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 τον τελευταίο μήνα, ώρες, ώρες ευχόμουν κι εγώ να'χω ενα παπί, για να βρίσκω εύκολα πάρκινγκ στην ωραία περιοχή των αμπελοκήπων, στον ερυθρό, που έπρεπε να πηγαίνω κάθε απόγευμα να δώ τον άνθρωπό μου στο κρεβατάκι που -ευτυχώς- βρήκε μετά απο τροχαίο. φτηνά τη γλύτωσε, αυτός κι εμείς. λιγα εκατοστά πιό πέρα να χτύπαγε, και αντί για κρεβάτι θα ψάχναμε τάφο. πάρε τώρα το μηχανάκι, πάρε κι ενα κράνος, και φύλαξε και μερικά ευρώ για ιδιωτική ασφάλιση, γιατι αν ερθει η ώρα να ψάξεις θέση εντατικής σε δημόσιο νοσοκομείο... την έκατσες. πιο εύκολα σε διορίζουν στο δημόσιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.