vladx Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 ενδιαφερομαι να αγορασω ενα f1zr και θα ηθελα γνωμες και τυχων προσωπικες εμπειριες απο το μηχανακι, αφου το συγκεκριμενο δεν εχει κυκλοφορισει και τοσο ωστε να εχω σχηματισει ολοκληρωμενη εικονα. Προσεχουμε για να εχουμε... Κυριως ενδιαφερομαι για επιδοσεις, αν και ποσα προβληματα βγαζει, και αν καιει πολλα σε σχεση με τα αλλα διχρονα (dinamik, z).:? Ευχαριστω οσους απαντησουν.
Socratis_g Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Είναι χρόνια στην αγορά πάντως το συγκεκριμένο μηχανάκι. Προσωπικά θα σου έλεγα να κάνεις καμιά αποταμίευση παραπάνω και να πάρεις, τίποτα σε πιο ψηλο μηχανάκι. Πιο μουράτο απο παπί. Κανένα DT 125 κτλ τκλ. Ανάλογα τώρα με την ηλικία σου και με το τι ζητάς από ένα μηχανάκι. Τώρα εαν θες αποκλειστικά παπί, πάρε καλύτερα κάτι σε 4χρονο για να μη σε φάει η βρώμα.
vladx Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 εχω ηδη τετραχρονο. αλλα θελω κια αλλο γκαζι.ειμαι 17 και αν και θελω κατι σαν το dt κεφτομαι οτι αν με σταματησει μπατσος θα μου κανει... ρεκτιφιε. :( ετσι λεω να παραμεινω στη φαση του παπιου μεχρι να γινω 18.και επειδη τα z,dinamik ειναι πολυ πιο ακριβα και δεν αξιζει να σπαταλησω λεφτα αφου σε λιγο θα μπορω να παρω ενα εντουρο ετσι σκεφτηκα το f1. να νιωσω και τι εστι διχρονο. ομως αξιζει το μηχανακι; δεν ξερω οσα θα ηθελα γι'αυτο και δεν θελω να βρεθω προ εκπληξεως.:|
Vagos_46 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Καλύτερα κράτα τα λεφτά σου να πάρεις κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο.Η αστυνομία έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε παπιά και λοιπά πτηνά οπότε και με το f1 δεν γλυτώνεις τους τακτικούς ελέγχους. Στα 20 βγάζεις δίπλωμα απεριόριστων κυβικών (αν δεν αλλάξει μέχρι τότε) οπότε λίγη υπομονή... Για περισσότερο γκάζι προτιμότερο είναι να βελτιώσεις το μηχανάκι που ήδη έχεις παρά να πάρεις καινούργιο και σε 1-2 χρόνια να το πουλήσεις!
vladx Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 δικιο εχεις ομως σε ενα μηνα τελειωνω τις πανελληνιες και με τις κα**ες που ηδη εχω δεν μπρω να περιμενω. θα δουλεψω με το παππι που εχω για να παρω και το f1 και για να το συντηρω. αλλα αν γινεται ενημερωστε με σε τεχνικα ζητηματα για το f1. μην παω ξεβρακωτος στ' αγγουρια. τσουλαει ή θα με πατανε τετραχρονα 53χιλ ;
Vagos_46 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Αν βρείς ένα σε καλή κατάσταση μια χαρά θα πηγαίνει.Ακόμη καλύτερα θα ήταν αν έβρισκες ένα με αλλαγμένη εξάτμιση και μεγαλύτερο καρμπυρατέρ. Ωστόσο σκεψου το καλά για το αν θα αγοράσεις ή όχι! Βέβαια απο την άλλη σε καταλαβαίνω αφού αν και 22χρ. δυστυχώς αυτη η κακή λέξη που είπες με διακατέχει ακόμη ειδικά για 2T. Και το νού σου,όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και δίχρονο...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Άκου έναν παλιό μηχανόβιο: Άσε αυτές τις δίχρονος αηδίες, αν είναι να σκοτωθείς, καλύτερα περίμενε να σκοτωθείς με ένα πιο αξιοπρεπές όχημα. Αυτά τα μηχανάκια είναι θανατηφόρα. Στο λέω εγώ που πέρασα από αυτές τις κατηγορίες (και τις κάψες) στην ηλικία σου, αλλά στάθηκα -πολύ- τυχερός. Αυτοί οι ηλίθιοι που τα φτιάχνουνε θέλουνε κρέμασμα.
Socratis_g Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 vladx Ακου τι σου λένε οι περισσότεροι. Κάνε υπομονή. Οταν πάρεις ένα μεγάλο μηχανάκι 600 κ πάνω. θα καταλάβεις για το τι βλακείες είναι τα παπιά. Κ το πόσο πεταμένα λευτά είναι. Ασε που θα το ευχαριστιθείς καλύτερα τότε. Καταλαβαίνω ότι είσαι τέζα κ*υλωμένο, αλλά "οι μεγαλύτεροι" εδώ μέσα, βρίσκουν αστεία τη διαφορά στα γκάζια. Απο εκεί κ πέρα επειδή εσύ δεν κρατιέσαι κ επειδή η τσέπη είναι δική σου, αποφασίζεις εσύ.
Alsos Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Άκου έναν παλιό μηχανόβιο: Άσε αυτές τις δίχρονος αηδίες, αν είναι να σκοτωθείς, καλύτερα περίμενε να σκοτωθείς με ένα πιο αξιοπρεπές όχημα. Αυτά τα μηχανάκια είναι θανατηφόρα. Στο λέω εγώ που πέρασα από αυτές τις κατηγορίες (και τις κάψες) στην ηλικία σου, αλλά στάθηκα -πολύ- τυχερός. Αυτοί οι ηλίθιοι που τα φτιάχνουνε θέλουνε κρέμασμα. η συμβουλη του παλιου μηχανοβιου ειναι να παρει ενα αξιοπρεπες οχημα ωστε να εχει εναν αξιοπρεπη θανατο.. μαλον καποιος αλλος θελει κρεμασμα.. οπως "φτιαχνεις" οποιοδηποτε οχημα ετσι εχεις καθε δικαιωμα να φτιαξεις και το παπι.. εξαλου με μια 1000αρα δεν θα προλαβεις καν να δεις το "τοιχο" .. με το παπι εχει καποιες πιθανοτητες να πατησεις κανα φρενο.. οποτε αστα αυτα τα σοφιστικα κελαιδισματα
vladx Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 ευχαριστω που με σκεφτεστε αλλα υπαρχει κανεις που να ξερει μερικα πραγματα (κυριως σε σχεση με τα αλλα διχρονα θετικα,αρνητικα ) για το συγκεκριμενο μηχανακι.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 η συμβουλη του παλιου μηχανοβιου ειναι να παρει ενα αξιοπρεπες οχημα ωστε να εχει εναν αξιοπρεπη θανατο.. μαλον καποιος αλλος θελει κρεμασμα.. οπως "φτιαχνεις" οποιοδηποτε οχημα ετσι εχεις καθε δικαιωμα να φτιαξεις και το παπι.. εξαλου με μια 1000αρα δεν θα προλαβεις καν να δεις το "τοιχο" .. με το παπι εχει καποιες πιθανοτητες να πατησεις κανα φρενο.. οποτε αστα αυτα τα σοφιστικα κελαιδισματα Η συμβουλή του παλιού μηχανόβιου έχει να κάνει με το ότι με καμία χιλιάρα δεν κινδύνευσα όσο κινδύνευσα με τα παπιά και μερικές δίχρονες αηδίες. Και ο συνδιασμός αυτών των δύο, είναι άκρως επικίνδυνος. Αν έχει τόσο κάψα να τρέξει ο νεαρός, αργά η γρήγορα θα του ανοίξει το κεφάλι. Γι' αυτό καλύτερα να είναι "αργά", για να προλάβει να χαρεί την ζωή του σε πολλά οχήματα. Εσύ όμως που περνάς σε προσωπικές αντεπιθέσεις έχεις καβαλήσει τίποτε άλλο εκτός από παπί; Γιατί εγώ μπορώ να σου κάνω μια λίστα με 50 οχήματα.
kaiowas Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Ηρεμια....ερχοντε και ημερες 'αγαπης' στην Πανελληνια σε 2 βδομαδες. Για μενα δεν εχει σημασια τι μηχανακι/μηχανη εχει κανεις αλλα η οδηγικη παιδεια που εχει. Αν βλεπει τα παντα στο δρομο και ειναι σχετικα προσεχτικος δεν κινδυνευει παρα μονο απο την κακια στιγμη. Αν παλι την εχει δει ο Ghostrider την Ελλαδας (ναι εχει πολλους τετοιους στο YouTube) τοτε οτι και να παρει θα το φαει το κεφαλι του.
Socratis_g Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 εξαλου με μια 1000αρα δεν θα προλαβεις καν να δεις το "τοιχο" .. με το παπι εχει καποιες πιθανοτητες να πατησεις κανα φρενο.. οποτε αστα αυτα τα σοφιστικα κελαιδισματα η Ωριμότητα του οδηγού δεν φένεται απο το αν πηγαίνει τέζα το γκάζι στο όχημα του, φένεται από το άν έχει το γκάζι στο οχημά του κ δεν το πηγαίνει τέζα. Οπότε εαν πρόκειται να γλειτώσεις το τοίχο επειδη το γκάζι σου σε περιορίζει κ όχι το μυαλό σου.... Αστο alsos....δεν κάνεις για 2κυκλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Φίλε μου άκου! Είμαι κάτοχος ενός Suzuki fix 125 και πέρασα και εγώ χρονιά τρέλας με τα παπάκια! Το καλύτερο είναι να κανείς αυτό που σου λένε οι άλλοι! Κρατά τα λεφτά σου να πάρεις ένα άλλο μεγαλύτερο και άσε τα μικρά! Αν πάλι δεν μπορείς να κρατηθείς πάνε και πάρε ένα Suzuki fx125 το μηχανάκι είναι φοβερό και έχει τρελό γκάζι ακόμα και μαμά που είναι!!
vladx Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 ειρηνη ημιν!!! ρε παιδια θα ασχοληθει κανεις με το προβλημα μου. :cry: δεν την εχω δει ghostrider. ενα μηχανακι 110cc θελω να παρω για να βγαλω το καλοκαιρι. :( ενταξει ειναι διχρονο, αλλα τι ειναι πιο σωστο να παω κατετυθειαν στο husqvarna; τουλαχιστον να μαθω την συμπεριφορα του διχρονου. εχει εντελως διαφορετικη νοοτροπια, ειδκα οταν θες να σταματησεις αφου δεν πεφτουν οι στροφες. υπαρχει κανεις που να το εχει καβαλησει και να ξερει κανα δυο πραγματα σχετικα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.