Filos19 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Λοιπόν έχω το Kaspersky Internet Security v6 (το καινούριο).Εδώ και 8 μήνες δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Χθές είδα να έχει ανάψει η ειδοποίηση ασφαλείας των windows ότι ο υπολογιστής μπορεί να κινδυνεύει λόγω έλλειψης antivirus. Αυτό γίνεται εδώ και δύο μέρες ακόμα και μετά από επανεκκινήσεις κτλ. Υπενθυμίζω ότι δεν έχει λήξει η άδεια του.(έχει ακόμα καιρό) Σας έχει τύχει τίποτα ανάλογο? Μήπως πραγματικά δεν λειτουργεί το kaspersky, ή απλά είναι λάθος των windows?
lefterhs Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Καλυτερα απενεργοποιησε ολα αυτα τα security warnings. Απο τη στιγμη που ξερεις πως ειχεις σεταρει τα XP και τι εχεις εγκαταστησει δεν σου προσφερουν τιποτα και καταντουν ενοχλητικα. Πηγαινε control panel -> security center και πατα την επιλογη "change the way security center alerts me" και ξετσεκαρισε ολα τα check boxes.
Filos19 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Φίλε Lefteri το θέμα δεν είναι ότι με ενοχλούν αυτές οι ειδοποιήσεις.Το θέμα είμαι μπας και έγινε τίποτα και δεν λειτουργεί το kaspersky μου χωρίς να το ξερω. Είναι θέμα ασφάλειας δηλαδή. Όσο για τα updates ναι έχω κάνει update δεν είναι εκεί το θέμα.Όποιος ρε παιδιά το έχει συναντήσει αυτό το πρόβλημα ή γνωρίζει τι συμβαίνει ας με ενημερώσει.
washcloud Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 eisai sigouros oti doulevei les..gia pane ligo ki apo 'dw --> http://www.rexswain.com/eicar.html
Filos19 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 eisai sigouros oti doulevei les..gia pane ligo ki apo 'dw --> http://www.rexswain.com/eicar.html Ρε φίλε ηρέμησε.Πήγα στην ιστοσελίδα αυτή πάτησα στο link και μου τινάχτηκε το kaspesrsky και έκανε σαν τρελό. Κατατρόμαξα!!!Νόμιζα ότι μου άρπαξε το κεφάλι καμιά αρκούδα.Κατέβηκαν οι Τούρκοι να μας αποκεφαλίσουν. Πωπώ...τι ήταν αυτό πάλι. Τουλάχιστον το καλό είναι ότι το ανίχνευσε το kaspersky μου ετσι δεν είναι? Ρε ...μπας και τον έφαγα τον υποτιθέμενο εικονικό ιο??? Για να δούμε.Ελπίζω όχι.Ευχαριστώ πάντως...
Filos19 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Κανε ενα χειροκινητο update kai θα διορθωθει Εμ ..να που δεν διορθώνεται!!!
washcloud Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 a)to kaspersky sou leitourgei loipon..estw ki an esy phges na pa8eis sygkoph! (ta metakswta antivirus 8eloun ki epideksious users lol) (..DEN kollhses tpt...dioti DEN htan ios ayto ekei pou se "esteila"..... c)...mporei na lew vlakeia,alla,MHPWS,htan toson kairo APENERGOPOIHMENO to service twn windows gia to antivirus monitoring???(an egine kanena registry correction ap ta win -it happens enniote- kai epan-energopoih8hke to virus monitoring,tote isws vlepeis ayto poy 8a evlepes OYTWS 'h allws...DEN kserw an to kaspersky den anagnwrizetai ap to a/v monitor twn win,alla kserw allh periptwsh(to zone alarm na mhn anagnwrizei to avast)...Des to ligo,mh kai psaxneis akti poy den "yparxei"....
Mavronasel Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 κ εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά έφτιαξε μόνο του.
rubik Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 kai ego mia apo ta idia. tou tin varese kai stamatise na leitourgei. sugekrimena mou evgaze oti to antivirus (mono) einai turned off. den leitourgouse diladi file, web kai mail anti virus. ta upoloipa kanonika. to ekleisa kai to xana anoixa 2-3 fores kai eftiaxe. tha to psaxo parapano kai an vro kati tha xanapostaro
Filos19 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Ευχαριστώ ρε παιδιά αλλά συνεχίζει το άτιμο.Για να δούμε...
Melissa_virus Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 eisai sigouros oti doulevei les..gia pane ligo ki apo 'dw --> http://www.rexswain.com/eicar.html Καλή μαγκιά αυτό το site.
washcloud Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Καλή μαγκιά αυτό το site. 'Ετσι,αρκεί μόνο να μην έχεις υψηλή πίεση, καθώς και να κάθεσαι όταν το δοκιμάσεις....
Filos19 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 a)to kaspersky sou leitourgei loipon..estw ki an esy phges na pa8eis sygkoph!(ta metakswta antivirus 8eloun ki epideksious users lol) (..DEN kollhses tpt...dioti DEN htan ios ayto ekei pou se "esteila"..... c)...mporei na lew vlakeia,alla,MHPWS,htan toson kairo APENERGOPOIHMENO to service twn windows gia to antivirus monitoring???(an egine kanena registry correction ap ta win -it happens enniote- kai epan-energopoih8hke to virus monitoring,tote isws vlepeis ayto poy 8a evlepes OYTWS 'h allws...DEN kserw an to kaspersky den anagnwrizetai ap to a/v monitor twn win,alla kserw allh periptwsh(to zone alarm na mhn anagnwrizei to avast)...Des to ligo,mh kai psaxneis akti poy den "yparxei".... Sorry φίλε δεν είχα δει το μήνυμα σου πριν. Βασικά τώρα τελευταία κάτι πείραζα αλλά το θέμα είναι ότι αν πατήσεις πάνω στο εικονιδιάκι μετά πας και σου λέει: Τείχος Προστασίας ---------------->Ενεργό Αυτόματες ενημερώσεις------------->Ενεργό Προστασία από ιούς ----------------> Δεν βρέθηκε Τώρα τι έχει γίνει εκεί μέσα δεν το ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.