Προς το περιεχόμενο

Asus P5n32-e Sli

kostasSTi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι την ASUS P5N32-E SLI για ένα σύστημα με τον 6700. Αν την έχει κάποιος, ας μου πει τις εντυπώσεις του ή αν έχετε να προτείνετε κάτι παρεμφερές σε τιμή με SLI απαραίτητα... Να σημειωθεί οτι θα δουλέψει overclocked το σύστημα.

Δημοσ.

...Την πήρε μια φίλη αυτή την μητρική....Πολύ καλή πραγματικά...Και με τον 6700 πας για πολύ καλό πράγμα!Εγώ σταθερή στο γούστο μου (ΑSUS) δεν έχω να προτείνω κάτι διαφορετικό πέρα από αυτό που σκέφτεσαι να αγοράσεις...

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ από Asus πάλι σε Asus πάω. Το θέμα είναι οτι είχα στο μάτι και την EVGA NFORCE 680I SLI AR αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι σταθερή. Δεν την έχω δει και να δουλεύει, οπότε την απέρριψα. Μετά η Striker Extreme φεύγει πολύ σε τιμή χωρίς να προσφέρει κάτι που χρειάζομαι για να δικαιολογεί τη διαφορά. Οπότε κατέληξα σ'αυτή...

Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια για τα chipset 6xx της nVidia. Όχι ότι δεν overclockαρονται αλλά κάνουν oc διαφορετικά...Οι περισσότεροι λένε ότι το 965 είναι το καλύτερο για oc.

Ναι τωρα το είδα ότι θες SLI. Τι να σου πω δεν ξέρω από SLI boards και πολλά

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια, ήμουν έτοιμος για 6600 πριν ακόμα πέσουν οι τιμές, οπότε ήμουν ψυχολογικά έτοιμος να δώσω τα 300 για τον επεξεργαστή. Οπότε αφού πέσανε, ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

pare ton 6600 kai kane overclock monos sou. sta idia epipeda me ton 6700 tha ftasis. tsampa leuta einai...

h mitriki pou dialekses to 650 den foraei? pano kato to idio me to 680 einai. sta basika toulaxisto kai se kaliteri timi fisika. opote proxora . gia sli an den kanw lathos einai monodromos . exei bgi poli hsoropimeni san agora apo oti kserw.

Δημοσ.

@activex: Όχι, 680 φοράει. Το sli είναι μονόδρομος γιατί έχω 2 7800 να βάλω πάνω της και για αρκετό καιρό θα μείνει έτσι.

Δημοσ.
Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια για τα chipset 6xx της nVidia. Όχι ότι δεν overclockαρονται αλλά κάνουν oc διαφορετικά...Οι περισσότεροι λένε ότι το 965 είναι το καλύτερο για oc.

Ναι τωρα το είδα ότι θες SLI. Τι να σου πω δεν ξέρω από SLI boards και πολλά

ΕΓΩ παλι οπου διαβασα review λενε τα καλυτερα.

τα ονομαζουν φονεα των 965 κ.λ.π intelοειδων.

eidika to 650 einai poly fuhno kai prosferei oti kai to 680 σε αποδοση.

αντε να παιξει και η δικη μου η ΑΣΟΥΣ !!!

Δημοσ.

kostasSTi mipos o x2 @ 4400 einai poli kalos akoma gia na ton alaksis?

egw stin thesi sou den tha edina leuta gia ligotero apo tetrapirino prin ton alaksw. auto simeni oti protinw na perimenis akoma...lew mipos.. ;)

edit: episis me 50E pernis ena kalo sistimataki psiksis gia ton yparxon cpu kai ton mpampakonis sto overclock.sou krataei xalara mexri to telos tou etous

opote pas omalotata se 4 pirenes pou arxisan na erxonte kiola...alithia ti diafora perimenis na dis se fps?

ektos kai an den to thes gia paixnidia..alla kai pali..

(re c me 512 mnimi eisai? :s)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...