Προς το περιεχόμενο

Memory stick και αποσυνδεση

tade_efi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

αγορασα ενα stick το οποιο ενω δουλευει κανονικα οταν παω να κανω ασφαλη καταργηση μου βγαζει μηνυματα του τυπου "χρησιμοποιειται αυτη τη στιγμη" και παρομοια.επειδη δεν θελω να το βγαλω απο την usb απλα τραβωντας το γιατι δεν θελω να χασω με τιποτα τα δεδομενα που εχω αποθηκευμενα μπορει καποιος να μου προτεινει μια λυση?

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει επειδή το πρόγραμμα που δούλευες χρησιμοποιούσε κάποιο αρχείο μέσα από το φλασάκι (π.χ. Word). Κάποιες φορές αργεί να αποδεσμευτεί από την μνήμη.

Κλείσε πρώτα το πρόγραμμα, περίμενε λίγο και ξαναπροσπάθησε.

Δημοσ.

egw pali, exw ena usb stick pou exei ena fwtaki. enw sta xp otan ekana asfali katargisi, esvine kai to labaki, twra sta vista, den svinei. dokimasmeno se diaforetikous ypologistes. Mipos yparxei kindinos?

Δημοσ.

Δε νομίζω να πάθει τίποτα. Εμένα τακτικά μου το κάνει αυτό, ειδικά αν παίζω κάποιο αρχείο από κει μέσα. Αν δεν κάνει ασφαλή κατάργηση (1η επιλογή πάντα) του δίνω μια και το κλείνω (τον USB δίσκο), ή το τραβάω να βγεί (το φλασάκι). Ποτέ δεν είχα πρόβλημα, αφού τα αρχεία μόνο τα διαβάζω (πχ mp3) και δεν τα γράφω (πχ doc). Σε αρχεία doc, ίσως να χάσεις τις τελευταίες καταχωρήσεις σου αν έχεις ανοιχτό το κείμενο και βγάλεις το φλασάκι. Το αρχείο όμως όχι. Τέλος υπάρχουν προγράμματα ανάκτησης για τυχόν τέτοιου προβλήματος. Δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοια περίπτωση, αλλά...

Και ένα tip. Παίζω κάποιο όμοιο αρχείο με αυτό που έπαιζε τελευταία (αν mp3, τότε mp3), και το κλείνω. Κατόπιν αμέσως κάνω αποσύνδεση. 1 στις 3 μου κάνει πλέον την αποσύνδεση :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...