Nonamezeus Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Καταρχήν σαν νέο μέλος χαίρομαι που έστω και αργοπορημένα βρηκα ενα τέτοιο forum.... Θα ηθελα αν καποιοσ γνωρίζει γενικά για το πρωτόκολλο csma/cd και μπορει να με βοηθησει με πληροφοριεσ για αυτο να απαντησει γιατι εχω αναλάβει μια πτυχιακη που χρειαζομαι αυτεσ τισ πληροφοριες αν και βρισκω μονο στα αγγλικα και οπως καταλαβενεται ειναι δυσκολο οσο και καλα αγγλικα να ξερεις να μπορεις να μεταφρασεις τοσους αγγλικους ηλεκτρονικους ορους.Αν υπαρχει κατα στην ελλινική γλωσσα θα με βοηθουσε παρα πολυ...... Ευχαριστω εκ το πρωτέρων
gkastros Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Kane ena search sto google gia csma/cd me selides sta elinika Emena mu evgale arketes
Nonamezeus Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 ΦΙλε μου καλέ το εχώ δοκιμασει και αυτό και πιστεψεμε δεν λεει κατι σημαντικό...Να εισαι καλα ομως που εστειλες :-D :-D :-D ευχαριστω πολυ!!!!!
dealer Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Η καλυτερη λυση που βλεπω,εφοσον δεν θες στα αγγλικα,ειναι να βρεις ενα βιβλιο δικτυων που να αναλυει το csma/cd. ολο κ καπου θα βρεις(γνωστους κτλ) .Στην τελικη πας παπασωτηριου κ αγοραζεις ενα.αν κ μου κανει εντυπωση που εχεις αναλαβει πτυχιακη(=φοιτητης πληροφορικης/τηλεπικοινωνιων) κ δεν εχεις καποιο βιβλιο.Τωρα απο δω λιγο δυσκολο,εξαρταται βεβαια κ απο το τι θες να μαθεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.