Προς το περιεχόμενο

Για Το Πρωτοκολλο Csma/cd

Nonamezeus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν σαν νέο μέλος χαίρομαι που έστω και αργοπορημένα βρηκα ενα τέτοιο forum....

Θα ηθελα αν καποιοσ γνωρίζει γενικά για το πρωτόκολλο csma/cd και μπορει να με βοηθησει με πληροφοριεσ για αυτο να απαντησει γιατι εχω αναλάβει μια πτυχιακη που χρειαζομαι αυτεσ τισ πληροφοριες αν και βρισκω μονο στα αγγλικα και οπως καταλαβενεται ειναι δυσκολο οσο και καλα αγγλικα να ξερεις να μπορεις να μεταφρασεις τοσους αγγλικους ηλεκτρονικους ορους.Αν υπαρχει κατα στην ελλινική γλωσσα θα με βοηθουσε παρα πολυ......

Ευχαριστω εκ το πρωτέρων

Δημοσ.

ΦΙλε μου καλέ το εχώ δοκιμασει και αυτό και πιστεψεμε δεν λεει κατι σημαντικό...Να εισαι καλα ομως που εστειλες :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

ευχαριστω πολυ!!!!!

Δημοσ.

Η καλυτερη λυση που βλεπω,εφοσον δεν θες στα αγγλικα,ειναι να βρεις ενα βιβλιο δικτυων που να αναλυει το csma/cd. ολο κ καπου θα βρεις(γνωστους κτλ) .Στην τελικη πας παπασωτηριου κ αγοραζεις ενα.αν κ μου κανει εντυπωση που εχεις αναλαβει πτυχιακη(=φοιτητης πληροφορικης/τηλεπικοινωνιων) κ δεν εχεις καποιο βιβλιο.Τωρα απο δω λιγο δυσκολο,εξαρταται βεβαια κ απο το τι θες να μαθεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...