Προς το περιεχόμενο

3 GB ram σε 32-bit Os(Hardware)

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής σύστημα. Athlon venice 3200+,MSI-neo4 Fi (nf4ultra),1 GB ram(2x512 Kingston DDR 400 Mhz C.L.3), MSI 6600 GT 128 MB,120 GB hd +80 GB Sata 2 Hd. LG DVD-RW.

Σκεφτόμουν να πάρω ένα κιτ 2 GB DDR της ΟCZ με 2χ1GB dimmakia για να το ανεβάσω στα 3 GB σύνολο(δεν με ενδιαφέρει το Dchannel).Αλλά ένας φίλος, μου είπε ότι δεν γίνεται τα ΧP 32-bit να αναγνωρίσουν παραπάνω από 2 GB μνήμης λόγω adressing.Iσχύει?Γιατί αν είναι έτσι θα την βολέψω με 1 GB κιτ.

Δημοσ.

Οι υπολογιστές με 32-bit αρχιτεκτονική (32-bit Datapath) υποστηρίζουν μέχρι 4GB μνήμης RAM. Τα Windows XP υποστηρίζουν μέχρι 4GB συνολικής μνήμης, αυτό σημαίνει ότι συμπεριλαμβάνουν και το pagefile. Έτσι 3GB + 1GB Pagefile = MAX System Memory, 2GB + 2GB Pagefile = MAX System Memory κλπ.

Ελπίζω να κατάλαβες.

Αν πραγματικά θες 3GB μπορείς να απενεργοποιήσεις ή να μειώσεις το pagefile.

Το θέμα είναι γιατί θες τόση μνήμη; Μην μου πεις για παιχνίδια...

Δημοσ.

Koίτα θέλω τόση μνήμη γιατί γίνεται πολύ πιο γρήγορα rendering σε μεγάλες εικόνες και σχέδια από photoshop Κ Corel.2on Kάποια παιχνίδια πχ.World of warcraft έχουν απαίτηση πιο πολύ από RAM παρά από κάρτα γραφικών.Ακόμα κ με 1 GB μέσα στις μεγάλες πόλεις που υπάρχει συνωστισμός δημιουργεί πρόβλημα.Αν π.χ. πάρω τα 2 GB και πάω στα 3 GB που θα μου δημιουργήσει πρόβλημα να μείωσω ή να απενεργοποιήσω το pagefile?

Δημοσ.

to pagefile ego to exo apenergopoiimeno ALLA...

kapoia software to xreiazontai oposdipote. An exeis 3GB + 1GB

pagefile 8a eisai ok.

Pagefile einai enas xoros sto disko pou xrisimopoieitai apo to

leitourgiko os mnimi RAM otan den tou ftanei i RAM tou sistimatos,

e3igisa oso pio apla mporousa...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...