Προς το περιεχόμενο

My computer problem

lbch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

HElpppppppppppppp!(και το σκέφτηκα πριν anyway)παιδιά παρουσίασα το εξής problem με το "need fos speed carbon"(όχι οτι φταίει αυτό,my fault)που το δημιούργησε στα windows.....(προέρχεται και από προγράμματα αλλά δεν ήξερα που να το πρωτοποστάρω και σκέφτηκα το Mycomputer ότι ταιριάζει στα windows)anyway.

Πήρα το συγκεκριμένο game από videoclub και το "έφτιαξα" σε ένα δικό μου dvd το **ack το πήρα από ένα γνωστό site.......(δεν δούλευε όμως)έψαξα στο ιnternet για να βρω, βρήκα και ναι μεν είχε το χρώμα του icon του carbon αλλά ήταν κάτι σαν extractor απ'ότι είδα, από την άλλη όταν το άνοιξα εμφάνισε ένα πρόγραμμα που λεγόταν bearshare (ψάχνοντας στο google βρήκα ότι ήταν p2p-δεν είμαι αρχάριος απλά σκέφτηκα ότι μπορεί κάπως έτσι ή εμμέσως να μπορώ να παίξω το game χωρίς το dvd).

Να αναφέρω ότι ήταν στα γερμανικά και πρόσεξα (όσο μπορούσα) τις επιλογές μου!...ώσπου εκεί που πήγε να κάνει το Install και συγκεκριμένα την ώρα του Install περίπου κάπου στην μέση είδα [είχα στείλει για επισκευή το laptop-καταστράφηκε ο hd-και μου βάλανε το Norton systemworks 2005]ότι στο trayicon του norton η προστασία έγινε disabled,αρχικά πήγα να ακυρώσω την εγκατάσταση και σε κάποιο σημείο της όλης διαδικασίας παρατήρησα ότι είχε βγει από πίσω ένα μήνυμα από norton το οποίο δεν φαινόταν καθόλου και δεν μπόρεσα έστω και λίγο από τα γράμματα να καταλάβω κάτι.

Με τούτα και με τ'άλλα αυτό το bearshare και κάτι αρχεία από ένα άλλο εν ονόματι zango (αν και είχα βγει όταν κατάλαβα ότι έλεγε για να συνεχίσει με αυτό βρήκα κάποια αρχεία και στην registry και τα έσβησα όλα)μετά από restart το word κολλούσε και ξάφνου ήρθε και το περίεργο με το που έμπαινα στα windows σαν υποκινούνενο mouse πέστε το πηγαίνει στο mycomputer και το διπλοκλικάρει (τελικώς έκανα unistall τελείως και το norton και από registry)ευτυχώς το word ανοίγει καλά και γρήγορα αλλά αυτό με το Mycomputer ακόμα υπάρχει.......Your lights...

P.S.1 Μάλλον τίποτα "έμμεσος" ιός ε?

Δημοσ.

Eγω πουυ έχω το carbon λειτουργεί κανονικά χωρίς πρόβλημα. Τώρα αφτό που λές έιναι κατα πάσα πιθανότητα trojan. Δοκίμασες να σκανάρεις το pc σου με κάποιο antivirus? Τσέκαρε και τις διεργασίες σου για κάτι ύποπτο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αλο.

Δημοσ.

I found the *ucking program εννοώ το εξής: το πρόγραμμα που χτυπάει ανελιπώς το Mycomputer αλλά ευτυχώς λόγο του kaspersky αποφεύγεται εμμέσως (εννοείται οτι αν δεν έχω στο startup το kaspersky ενεργό ουιουιιι)..το trojan πρόγραμμα όπως χαρακτηριστικά αναφέρει λέγεται Backdoor.Win32.Ciadoor.13 και χτυπάει το file c:\windows\system32\wsock32.sys όπου με καμία παναγία τι administrator πήγα τι safe mode το key που κάνει delete όταν το επιλέγω κάθε φορά να κάνει την ίδια ενέργεια όλο και επανέρχεται.

Μπάστακας το *αμίδι....Τι *κ@τ@ να κάνω δεν ξέρω.....(και το format είναι δύσκολη περίπτωση στο συγκεκριμένο laptop λόγω κυρίως από father και γενικά...)

Δημοσ.

sorry για τα γράμματα παιδιά, όντως δικό μου λάθος.Δυστυχώς το system restore οι κύριοι που το'στειλα το'χαν απενεργοποιήσει (μετά το πρόβλημα που ανέφερα το εντόπισα )οπότε έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να επιλέξω μια πιο παλία ασφαλή λειτουργία...Ξέρετε τι άλλο μπορώ να κάνω...

Δημοσ.

lbch ,θα στο πω ακόμη 1 φορά : Το ζήτημα ΔΕΝ είναι να ζητήσεις συγνώμμη "για τα γράμματα" ,το ζήτημα είναι να καταλάβουμε ΤΙ πρόβλημα αντιμετωπίζεις,ΜΠΑΣ και μπορέσουμε να βοηθήσουμε...

Εγώ συγκεκριμένα,ΕΙΔΙΚΑ από το 1ο σου post,το ΜΟΝΟ που κατάλαβα είναι ότι αντιμετωπίζεις ΚΑΠΟΙΟ πρόβλημα με 1 laptop(του πατέρα σου δε,αν επίσης κατάλαβα καλά,το οποίο μάλλον σημαίνει ότι "φοβάσαι την αντίδρασή του"),ΧΩΡΙΣ όμως να πολυκαταλάβω τι ακριβώς "συμπτώματα" επιφέρει το πρόβλημα αυτό....

Η δε αιτία,είναι ΜΑΛΛΟΝ κάποιος ιός ;;

...Όσο πιο ΞΕΚΑ8ΑΡΑ περιγράψεις τα συμπτώματα του προβλήματος,ΤΟΣΟ περισσότεροι σε διαβεβαιώ 8α προσπαθήσουν να βοηθήσουν...(στο υπογράφω ότι ΕΤΣΙ όπως είναι διατυπωμένα τα posts σου,ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΥΝ κάποιον απ΄το να προσπαθήσει να ασχοληθεί με το πρόβλημα.....)

α)..ξαναπάρε απ΄την αρχή το "ιστορικό" του προβλήματος

(δήλωσε δλδ τι ΠΡΟΒΛΗΜΑ έχεις,και άσε το τις λεπτομέρειες με το bearshare,με το kaspersky να κάνει "ουιιιιιιιιιιιιιιιιι" κτλ...)

β)...εκτός απ΄αυτά τα "γενικά",να σου πω να δοκιμάσεις να κάνεις ένα online virus scan,με το panda,ας πούμε,στην εξής σελίδα http://www.pandasoftware.com/products/ActiveScan.htm

....έτσι,μπας και γίνει τίποτε με το "πρόβλημά" σου(αν αυτό είναι απλά 1ας ιός)και δεν παιδευτείς περισσότερο.......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...