nikos papas Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μπορει να μου πει καποιος πως θα κανω εγκατασταση του smart control? Οταν παω να μπω απο ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ>ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ μου βγαζει μμυνημα οτι υπαρχει προβλημα.Αν τελικα το εγκαταστησω θα μπορω να αποθηκευω διαφορετικες ρυθμισεις χρωματων,κοντραστ,κ.λ.π.?θα μπορω να κανω ρυθμισεις χωρις να χρησιμοποιω τα κουμπια στο πλαι? Επισης εχει δυο προβληματικα πιξελ. Εναι δυο μαζι.Δεν ξερω αν ειναι κολλημενα η καμενα. Σε ασπρο φοντο γυαλιζουν σε μαυρο δεν φαΙνονται.Ξερει κανεις καποιο προγραμμα για τα κολλημενα πιξελ? Ευτυχως ειναι σε σημειο που δεν φαινονται και φυσικα ουτε που σκεφτομαι να την αλλαξω.Γιατι ποιος ξερει τη θα μου στειλουν. Παντως η οθονη ειναι πολυ καλη!Τη ρυθμισα με βαση μια sony tv που εχω και η διαφορα τους ειναι μονο στα σκοτεινα πλανα. Ειναι η πρωτη μου lcd και τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα απο οτι τα περιμανα.
karystos Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Αν τα πιξελ δεν ειναι καμενα αλλα απλως εχουν κολησει τοτε παιξε καποιο παιχνιδι (fps καλυτερα) για καμποση ωρα, συνηθως ξεκολανε με αυτον τον τροπο.
nikos papas Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Κανενας δεν εχει 190χ7 να γραψει δυο λεξεις για την εγκατασταση του SMART CONTROL? Κανω εγκατασταση κανονικα του smart control ,αλλα το ντραιβερ που κατεβαζω δεν μπορω να τον εγκαταστησω.Μπορει καποιος απλα να μου περιγραψει τη διαδικασια? Πηρα στην PHILIPS και μου μιλουσαν στα αγγλικα.Ειναι δυνατον η PHILIPS να μην εχει υποστηριξη στα ελληνικα
EKTELESTES Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Έχει ΚΑΙ στα ελληνικά υποστήριξη. Εμένα με είχαν ρωτήσει αν ήθελα αγγλικά η ελληνικά.
nikos papas Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Στο 0 0800 3122 1223 πηρες?Εγω σ αυτο πηρα.Εσυ απο οτι ειδα στο τοπικ για τη 190χ6 την εχεις παρει την οθονη.Πες μου λιγο για τον οδηγο.Κατεβαζω κανονικα το smart control απο το δισκακι η απο το σαιτ.Ο οδηγος που κατεβαζω ομως εχει ενα φακελο με κατι αρχειακια δεν εχει ινσταλερ να κανω εγκατασταση.Ετσι οταν παω δεξι κλικ ιδιοτητες μου βγαζει μυνημα λαθους και δεν εμφανιζεται η επιλογη smart control.To θεμα ειναι πως θα εγκαταστησω τον οδηγο.Εκει πιστευω ειναι το προβλημα.Εισης μπορω να αποθηκευω τις διαφορες ρυθμισεις με το smart control?
napgio Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Αυτο το δοκίμασες; http://www.p4c.philips.com/files/1/190x7fb_00/190x7fb_00_scs_eng.exe
nikos papas Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Αυτο το δοκίμασες; http://www.p4c.philips.com/files/1/190x7fb_00/190x7fb_00_scs_eng.exe Ειναι το ιδιο με αυτο που εχω δεν κανει τιποτα.Ευχαριστω παντως. Στις οδηγιες εγκαταστασης λεει να παω πινακα ελεγχου > εικονιδιο εκτυπωτες και αλλο υλικο.Τετοιο εικονιδιο δεν υπαρχει στον πινακα ελεγχου. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
REALZEUS Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 File mou exo akrivos tin idia othoni kai to idio provlima me to Smart Control. Opote apla to apegkatestisa. Eksalou kanei oti kai to OSD me ta koumpakia an den kano lathos opote den xreiazetai. Exo ki ego ena kollimeno pixel, evala ena programmataki eidiko na prospathei gia kamia ora alla den egine tipota. Etsi prin apo mia ora milisa me Philips stin Ollandia (evgenestasti i kopela pantos) kai tha steiloune alli. Diladi pali kala pou spoudasa Agglia giati allios den pairneis apo tin Philips replacement kathos den eixe operator na milisei sta ellinika.
nikos papas Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Επειδη ποτε δεν καθομαι σε καρεκλα κολλημενος στον υπολογιστη αλλα σε αποσταση 1.5 περιπου στο καναπε,ειναι πολυ εκνευριστικο να σηκωνομαι καθε φορα για την παραμικρη αλλαγη που θελω να κανω.Γι αυτο το smart control το θελω.Οπως και να το κανουμε ειναι ευκολια να τα κανεις ολα απο αποσταση με το ποντικι.Περα απο αυτο ειναι και το <γαμωτο>,δηλαδη πηρα μια συσκευη καινουργια, γιατι να μην δουλευουν ολα αψογα? Τωρα σχετικα με το smart control θα ηθελα να μου πεις αν μπορεις να αποθηκευσεις διαφορες ρυθμισεις που κανεις.π.χ. χρωμα,αντιθεση κ.λ.π. Επισης αν δε σου ειναι κοπος να μου πεις τη διδικασια εγκαταστασης βημα-βημα. Σχετικα με την ευγενικη κυρια που μιλαει αγγλικα, θελω να πω οτι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ενας κολοσσος οπως η philips να αντιμετωπιζει ετσι τους πελατες .Δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι να βαλουν δυο ανθρωπους εδω στην Ελλαδα στην philips,για υποστηριξη?Τι δουλεια εχω εγω με ευγενικες (εστω) κυριες που μιλανε αγγλικα? Ευχομαι να σου στειλουν οθονη χωρις προβλημα,γιατι ακουγονται πολλα,Στελνουν οθονες ματαχειρισμενες με γρατσουνιες κ.λ.π.Αυτο ισχυει για ολες τις εταιριες φυσικα.
REALZEUS Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ego apla patisa pano sto eikonidio tou Smart Control sto CD me tous drivers kai apla akolouthisa tis odigies egkatastasis. Otan meta piga na anoikso tis idiotites othonis apo to Control Panel, eixa mia kathisterisi gia kamia 10aria sec kai mou evgale minima lathous kai oti to Smart Command den mporei na ksekinisei. Etsi ekana uninstall kathos den to xreiazomai idiaitera kai rythmisa tin othoni xeirokinita. Gia ayto kai den mporo na sou apantiso an apothikevei tis rythmiseis kathos den to exo dei kan en leitourgia. Symfono oti einai poly eknevristiko na min doulevei kati eno tha eprepe alla einai thema software opote poios kserei poia asymvatotita yparxei me ta windows. Nai, ki emena mou ekane entyposi pou den eixe ypostiriksi sta ellinika, mou eipane oti leipane oi Ellines ekeini tin mera kai na dokimaso alli fora. lol Omos protimisa na valo to prosopiko symferon pano apo tin ethniki perifaneia kai etsi milisa agglika gia na ginei i douleia mou. Ayto pou les gia metaxeirismenes isxyei an parelthei 1 vdomada apo tin imerominia agoras. An tous kaleseis entos 1 vdomadas pairneis sfragismeni, kainouria. An perasei i 1 vdomada pairneis anakataskevasmeni. Eytyxos ego prolava kai tha mou steiloune olokainouria apo oti mou eipane.
sprog111 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Τα ίδια και σε μένα με την 190P7ES/01. Πρέπει να φταίει η κάρτα οθόνης για τι έχω μια FX5900XT (κάπως παλιά). Εσείς τη κάρτες έχετε;
nikos papas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Τα ίδια και σε μένα με την 190P7ES/01. Πρέπει να φταίει η κάρτα οθόνης για τι έχω μια FX5900XT (κάπως παλιά). Εσείς τη κάρτες έχετε; FX 5200 Παντως εγω τις ρυθμισεις (χρωμα κυριως ) τισ κανω σε συνδυασμο με τη καρτα γραφικων. Χωρις τη καρτα γραφικων δεν ειχα καταφερει να τη "φερω" εκει που ηθελα. Ειναι νορμαλ αυτο η εχει καποιο προβλημα η οθονη?
REALZEUS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 FX 5200 Παντως εγω τις ρυθμισεις (χρωμα κυριως ) τισ κανω σε συνδυασμο με τη καρτα γραφικων. Χωρις τη καρτα γραφικων δεν ειχα καταφερει να τη "φερω" εκει που ηθελα. Ειναι νορμαλ αυτο η εχει καποιο προβλημα η οθονη? Kathe xristis exei tis dikes tou protimiseis opote den yparxei normal i oxi. Pantos tin dikia mou tin exo sta defaults kai einai arketa kala an kai pote kamia TFT den me entyposiase opos px mia kali CRT. Oso gia tin karta, ego exo mia Ati X1950XT.
sprog111 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Η 1950 είναι καινούργια , άρα χάσαμε... Σαφώς και πειράζω τις ρυθμίσεις της κάρτας. Τώρα ειμαι στο 46% της φωτεινότητας και στο 52% της αντίθεσης (για το desktop). Αντίθετα για το Video είμαι στο 57% και 54% αντιστοιχα. Ξέρει κανείς τη πάνελ φοράει η 190P7ES/01 ; (Η ES/00 φοράει το πολύ καλό P-MVA της AU optronics). Μήπως πήρα άλλα αντ' άλλων;
REALZEUS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Nomizo to idio panel foraei kai i dikia sou file mou. H P (Professional) seira tis Philips einai poly prosegmeni.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.