RestlessNick Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 geia sas paidia , 8a i8ela na sas rotiso gnomes k apopseis gia to maple, to exei xrisimopoihsei kaneis ? se sxesi me to matlab ? thanx
BadGuy Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Κοίτα Matalab δεν έχω χρησιμοποιήσει αλλά το maple το 10 που έχω εγώ(πρόσφατα βγήκε και 11) είναι πάρα πολύ καλό και είμαι πολύ ευχαριστημένος!Με έχει ξελασπώσει πολλές φόρές!!!Το καλό είναι ότι αν του έχεις βάλει να υπολογίσει κάτι εντελώς κουλό και βλέπεις ότι αρχίζει να τρώει πολλή RAM μπορείς να το σταματήσεις χωρίς να σου κρασάρει το σύστημα κάτι που δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις στη Μatlab.Επίσης από ότι έχω ακούσει από άλλους που έχουν χρησιμοποιήσει Matlab μου έχουν πει ότι τρέχει συνεχώς από πίσω με αποτέλεσμα να έχει στάνταρ πιασμένο ένα μέρος της RAM είτε την τρέχεις είτε όχι.Αυτά!!!Εγώ θα στο συνιστούσα από τη μεριά μου!
FarCry Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 to matlab einai pio epistimoniko. to maple einai kathara mathimatiko progamma opos to mathematica. analoga gia ti douleia to thes. an theleis na kaneis epekergasia eikonas. neuronika diktia kai tosa alla toolboxes pou iparxoun, akoma kai na programmatiseis tote matlab fisika. epeksergasia simaton kai alla
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.