Προς το περιεχόμενο

δεη-νετ

sotoserres

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανω το ποστ στα δικτυα γιατι μαλλον εδω κολλαει..

εχει ακουσει κανεις για σχεση δικτιου δεη και ιντερνετ?? μαλλον οχι.. τελικα υπαρχει.. η ιστορια μας ξεκιναει πριν μερικους μηνες, οταν δυο τυποι της δεη με μια φαγανα ( μπουλντοζα ) ερχονται στη γειτονια μου.. σκαβουν τι σκαβουν, ανοιγουν τις τρυπες τους, τις κλεινουν και φευγουν.. και εκει ξεκιναει το καλο.. με παιρνει τηλ ενας φιλος και μου λεει οτι δεν μπορει να συνδεθει στο νετ.. του λεω τι; πως;.. ημουν μεσα μου λεει και ξαφνικα με πεταξε και δεν ξαναμπηκε.. τελος παντων του λεω δοκιμασε και αυριο.. και πραγματι την αλλη μερα μπηκε.. το βραδυ ομως παλι τα ιδια.. μετα απο μερες μου κατεβηκε η ιδεα.. το προβλημα αρχιζε στις 9 το βραδυ... τα φωτα τις δεη αναβουν στις 9.. αρα μολις αναβουν τα φωτα κοβεται το νετ.. μολις σβηνουν ξαναερχεται..

εχετε ακουσει κατι παρομοιο??????

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχα θεικό!!! Μου θυμίζει εκείνο το topic που έλεγε ο άλλος ότι όποτε πήγαινε για χέσιμο στην τουαλέτα και άναβε το φως κοβόταν η σύνδεση στο net!!! χαχαχα!

Πέρα από την πλάκα...μπορει να πείραξαν τα παλικάρια κάτι εκει κάτω και όταν ανάβουν τα φώτα να παίζει κανα μαγνητικό πεδίο και να μπλοκάρει τη γραμμή του ΟΤΕ... Πες του να δηλωσει βλάβη...

Δημοσ.

σοβαρά???? Έψαξα πριν να βρω το topic αλλά δεν τα κατάφερα!! Μπορείς να βοηθήσεις? Μιλάμε είναι topic milestone στην Insomnia...:D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...