planetman Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Λοιπόν, έχω το Fritzbox AnnexA της Avm. Εχτές πρώτη φορά ξαφνικά σταμάτησα να έχω επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Στις ρυθμίσεις του, έβλεπε κανονικά τη σύνδεση, έβλεπα τον 2ο υπολογιστή του δικτύου, όλα φαινόταν καλά αλλά δεν έβλεπα τον έξω κόσμο. Μου ήρθε η φαεινή ιδέα να του κάνω restart από το μενού του (Επιλογή System -> Reset -> Restart Fritz!Box) και ως δια μαγείας έφτιαξε. Του έκανα μετά και ένα firmware update (05.04.02). Σήμερα πάλι μου έκανε τα ίδια για 2η φορά. Μπορεί κάποιος να μου πει τί μπορεί να φταίει; Έχει χαλάσει;
sotosko Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μπορει να κοβεται η συνδεση σου με τον ISP! Το εχω παθει και εγω. Και εγω το ιδιο router εχω! Εχεις συνδεση HOL ?
planetman Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Όχι, vivodi, αν και δεν νομίζω ότι είναι αυτό. Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει όταν σηκώνω το τηλέφωνο;
Media-Ex Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Φίλε μου δεν χαλάει έτσι το καλύτερο Router που υπάρχει.... Δοκίμασε να κάνεις ping 192.168.1.254 -t και δες πόσα πακέτα χάνονται και πόσα φτάνουν... Πόσο καιρό το έχεις και από που το πήρες?
planetman Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Το πήγα στον 2ο υπολογιστή που είναι και η κύρια γραμμή του σπιτιού όπου υπάρχει και το τηλέφωνο με αναγνώριση κτλ και από χτες δεν μου το έχει ξανακάνει. Έχω την εντύπωση ότι μου το έκανε όταν σήκωνε κάποιος το κυρίως τηλέφωνο οπότε και καλά έπαιρνε και τις πληροφορίες της DSL παρόλο που έχω βάλει splitter κανονικά. Κάπως έτσι το εξηγώ. Media-Ex, γιατί λες ότι είναι το καλύτερο router που υπάρχει; Επειδή το έχεις κι εσύ; Ήταν μαζί με ένα πακέτο της Altec.
sotosko Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Πρεπει να εχεις βαλει σε ολα τα τηλεφωνα φιλτρα ετσι ωστε να μην κοβεται το DSL οταν σηκωνεις το τηλεφωνο.
planetman Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δεν ξέρω τί τρέχει, συνεχίζει και μου το κάνει. Έχω βάλει splitter και στα 2 τηλέφωνα. Εάν κόβεται από τον ISP (vivodi), τότε τί κάνω;
sotosko Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Σιγουρεψου οτι στα splitter εχεις βαλει τα τηλεφωνα στο Phone και οχι στο DLS. Αν κοβεται απο τον ISP δεν μπορεις να κανεις κατι !
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 kalitera kanta ola filtra pantos para na pezeis me 2 splitter.kane dokimi xoris katholou tilefona episis.
planetman Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μιάμιση μέρα τώρα με άλλο router (Microcom) δεν έχω πρόβλημα. Σε περίπτωση που χάλασε το Fritzbox, δεν νομίζω να έχει εγγύηση ε; Το έχω από την προηγούμενη DSL σύνδεση που είχα με την Altec Telecoms.
planetman Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μέχρι και σήμερα με το Microcom δεν μου έχει ξαναπαρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα, οπότε υποθέτω φταίει το Fritzbox, πήγα και αγόρασα και ένα switch, οπότε πάλι σύνδεσα και τα 2 pc. Αλλά τις τελευταίες μέρες βλέπω μια σταθερά αργή ταχύτητα στα torrents (10-20kB/s) με 1000άρα σύνδεση. Υπάρχει περίπτωση το switch να μου μειώνει τις ταχύτητες;
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 to switch oxi.alla try it kai xoris switch an thes na ise sigouros
AzaZyL Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Φίλε λυπάμαι που θα στο πω αλλά είχα ακριβώς τα ίδια με το Fritz!box 7050 και vivodi. Φταίει η Vivodi γιατί κάνει διακοπές μαζί με το Fritz που δεν μπορεί να ξανασυγχρονιστεί μετά και πρέπει να κάνεις restart. Λύσεις: 1. Μπινελικώνεις την Vivodi... 2. Αλλάζεις router. Με το linksys WAG354 μόλις έπεφτε η γραμμή αυτό ξανασυνδεόταν αμέσως σε σημείο που να μην καταλαβαίνεις το πέσιμο.. 3. Αλλάζεις ISP.Πήγα σε Forthnet 2play και ηρέμησα... Ελπίζω να βοήθησα...
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Εγώ με fritz! και altec είμαι ευχαριστημένος. Κανένα πρόβλημα εδώ και πάνω από 1 χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.