Προς το περιεχόμενο

Πειράζετε γυναίκες στο δρόμο?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εσεις τα πειραχτήρια θα πειτε τωρα μερικές ατακες να βρουμε τις πιο αποτελεσματικές;

-Πόνεσες πολύ όταν έπεσες?

-Από που?

-Από τον παράδεισο άγγελέ μου!

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χειμωνιάτικο:

- Δεν ήξερα ότι ανθίζουν λουλούδια το χειμώνα

Καλοκαιρινό:

- Κοπελιά, το παγωτό σου είναι πιό κρύο ή εγώ?

- Εσύ!

- Ε, τότε γιατί δεν γλύφεις εμένα?

Δημοσ.

Καλοκαιρινό:

- Κοπελιά, το παγωτό σου είναι πιό κρύο ή εγώ?

- Εσύ!

- Ε, τότε γιατί δεν γλύφεις εμένα?

Υποκλίνομαι!!!!!

Υ.Γ. Ελπίζω μόνο αυτή που θα της το πείς να μην φοράει κανα βαρύ τσόκαρο:mrgreen:

Δημοσ.

Εγω τις περισσότερες γυναίκες, που έχω γνωρίσει, τις έχω γνωρίσει από καμάκι στον δρόμο.

Υπάρχουν μερικοί βασικοί κανόνες, και δεν θα κρίψω τα μυστικά της επιτυχίας.

1.Καταρχήν πρέπει να είσαι προσεγμένος, ευνόητο. Αν δεν είσαι προσεγμένος άλλαξε άθλημα.

2.Δεν μαμάει ο οραίος αλλά ο γεννάιος. (Απο τα πιο ωραία και όντως σωστά που έχω ακούσει)

3.Στο 90% τις εκατό τα πρώτα λεπτά οι γκόμενα στο πέζει δύσκολη, τις μιλάς δεν σου μιλάει, περπατάει προσπαθεί να σε αποφύγει. Και αυτό γιατί με ότι λαλακίες έχει ακούσει στην ζωή της, φοβάται ότι εσύ είσαι ο άλλος ένας που θα της τά πεις ενώ το πέζεις σοβαρός, και θα μετανιώσει που ασχολήθηκε μαζί σου.

4. Δεν θέλει τις τρελές ατάκες, ήμαρτον, κάτι απλό απλά για να πιάσεις την πρώτη κουβέντα.

5. Σίγουρα πέζουν πολύ ρόλο οι περιοχές που κυκλοφορεί, για το πόσο ψωνισμένη θα είναι η άλλη, και μικραίνουν τα ποσοστά επιτυχίας.

Πάνω κάτω αυτά μπορώ να σκεφτώ στα γρήγορα. Σιγουρα, μια καλή εμφάνιση, ένα καλό αυτοκίνητο, το κάτι βοηθάει επειδή δεν σε ξέρουν (κλασσικές γυναίκες γουστάρουν τα λεφτά), αλλά εγώ με ένα μεταχειρισμένο ibiza τα έκανα όλα αυτά, άρα το βάζω πολύ κάτω στην λίστα.

Κάντε training, από τα χαμηλά επίπεδα ομορφιάς σε υψηλότερα...βοηθάει...

Δημοσ.

Απλά να είσαι ο εαυτός σου και πάντα ευγενικός...στο κάτω κάτω ποιος ο λόγος αφού αργά η γρήγορα θα καταλάβει άμα είσαι η δεν είσαι αυτός που παριστάνεις...και μην ξεχνάτε ότι οι γυναίκες μιλάνε μεταξύ τους και ξεχνάνε πολύ πιο δύσκολα από μας...από κει και πέρα ένας σωστός, διακριτικός και ευγενικός μπορεί να μην πετυχαίνει πάντα αλλα τουλάχιστον είναι μια καλή ανάμνηση...just dont be κάφροι...and be you...

με μια κακή συμπεριφορά δεν χάνεις μονο αυτήν αλλα και το 90% από τις φίλες και γνωστες τις...so you know.

Δημοσ.

Καλά και Άγια όσα λέτε παιδιά αλλά νομίζω ότι θα ήταν προτιμότερο να ακούσουμε και την γυναικεία εκδοχή.

Καλά δεν υπάρχουν γυναίκες σε αυτό το forum...?

Όχι τίποτε άλλο, αλλά να γελάσουμε κιόλας...!

Δημοσ.

2.Δεν μαμάει ο οραίος αλλά ο γεννάιος. (Απο τα πιο ωραία και όντως σωστά που έχω ακούσει)

Κάντε training, από τα χαμηλά επίπεδα ομορφιάς σε υψηλότερα...βοηθάει...

ΑΨΟΓΟΣ!

υπαρχουν πολλοι ηλιθιοι για μενα, που ποτε δεν εχουν πιασει ουτε καν το χερι μια γυναικας και οταν πας να τους κανεις κονε με καποια γκομενα το παιζουν δυσκολοι και λενε οτι ειναι μπαζο η γκομενα!

(μιλαω για λογικα πλαισια, οχι μπαζα που δε βλεπονται, απλος κοπελες της διπλανης πορτα...)

ΕΛΕΟΣ! ρε παιδια! εχουν καταλαβει που βρισκοντε?

εγω νομιζω οτι το λενε αυτο επειδη φοβουνται να κανουν μια οποιαδηποτε κινηση και λενε αυτη τη δικαιολογια!

γιατι εχω δοκιμασει απο τα νευρα μου ενα κονε με μια μ--ναρα γκομενα και ξερετε τι μου ειπε ο "μαμιας"!

"ασε ρε μαλακα που να τη κυκλοφορησω αυτη? ολοι θα την κοιτανε και θα λενε ποιος μαλακας ειναι αυτη διπλα της! ασε δε μπορω...."

τωρα εγω αυτον τι να του κανω? να παρω ενα ροπαλο και να τον κοπαω μερα-νυχτα?

Δημοσ.

Επειδή εσύ είσαι άνετος με τις γυναίκες δεν σημαίνει οτι όλοι είναι έτσι,και οτι όποιος δεν είναι πάει για καιάδα....

Δημοσ.
[...] γιατι εχω δοκιμασει απο τα νευρα μου ενα κονε με μια μ--ναρα γκομενα και ξερετε τι μου ειπε ο "μαμιας"!

"ασε ρε μαλακα που να τη κυκλοφορησω αυτη? ολοι θα την κοιτανε και θα λενε ποιος μαλακας ειναι αυτη διπλα της! ασε δε μπορω...."

τωρα εγω αυτον τι να του κανω? να παρω ενα ροπαλο και να τον κοπαω μερα-νυχτα?

Όχι φίλτατε, να πάρεις ΔΥΟ ρόπαλα και να τον κοπανάς μέρα-νύχτα ! Άλλοι κάνουνε "κρα" για γκόμενα/σχέση/μαμήσι όπως θέλετε πείτε το, και του τυπά του το σερβίρουνε φάτσα φόρα και το παίζει δύσκολος! Ίσα ρε!

Δημοσ.
Επειδή εσύ είσαι άνετος με τις γυναίκες δεν σημαίνει οτι όλοι είναι έτσι,και οτι όποιος δεν είναι πάει για καιάδα....

δε καταλαβες καλα.

δεν ειπα οτι ειναι αχρηστος και δε βρισκει γκομενα, το ξερω οτι "κολονει" και γι'αυτο τον βοηθαω!

οποτε του λεω για γκομενα τρεχει!

αλλα ειπα πριν τι συμβαινει και μου εχει σπασει τα νευρα!

(ειναι και ξαδερφος μου.... γαμωτη μου! χαλαει τη φημη που εχει το σοι μου!)

Όχι φίλτατε, να πάρεις ΔΥΟ ρόπαλα και να τον κοπανάς μέρα-νύχτα ! Άλλοι κάνουνε "κρα" για γκόμενα/σχέση/μαμήσι όπως θέλετε πείτε το, και του τυπά του το σερβίρουνε φάτσα φόρα και το παίζει δύσκολος! Ίσα ρε!

ο βρηκα! θα κρατας εσυ το ενα ροπαλο και το αλλο εγω! θα τον βαραμε με βαρδιες....

(να κοιμομαστε και λιγο....)

Δημοσ.

Το ίδιο συμβαίνει με ένα φίλο μου. Ενώ είναι ωραίο παιδί και έχει και τη δουλίτσα του, είναι τρελλά ντροπαλός ο λαλάκας! Τον πλησιάζουνε γκομενάκια αλλά μόλις παίρνουνε χαμπάρι οτι δε μιλάει τον περνάνε για σνομπ και την κάνουνε!!! Οτι και να τον κάνω το μαλάκα δεν αλλάζει...

Πέρα από όλα αυτά, έχει ανεβάσει τόσο ψηλά τον πήχη σε σημείο μου δεν τον φτάνει! Κοιτάει πανέμορφα-ματσωμένα-ψωνισμένα αλλά κατά τα άλλα βλαμμένα γκομενάκια και δεν παίζει ποτέ τίποτα. Γιατί ακόμα κι αυτές, θέλουνε το μπλα-μπλα τους...

Δημοσ.

Για τους ντροπαλού-ληδες, μία λύση υπάρχει! Μεγάλη ανάμεικτη παρέα, βραδάκι, μπυρίτσες, κρασάκια, ποτάκια, χαβαλές... και θα την βρούνε μόνοι τους την άκρη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...