Προς το περιεχόμενο

Πειράζετε γυναίκες στο δρόμο?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
χωρις παρεξηγηση αλλα τωρα με αυτα τα λογια μου θυμησες μια ξαδερφη μου 16 ετων που ελεγα τα ιδια για το σεξ! οταν ομως το δοκιμασε με τον δικο της, με πηρε την αλλη μερα τηλεφωνο και ηταν μες τη τρελη χαρα! απο τοτε δεν εχει περασει νυχτα που να μην το κανει......

το ειχε στο αιμα της ....η..... αχορταγη! (σοι μου ειναι τι περιμενεις:-D !)

XAXAXA (δεν παρεξηγήθηκα, ίσα ίσα εκτιμώ το χιούμορ σου) μακάρι να μου αρέσει κι εμένα γιατί αυτοί περνάνε καλύτερα.... :)

Υ.Γ. Είναι ελεύθερη τώρα η ξαδέλφη σου;;

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οφτοπικ: ρε aledjo μια χαρά παιδί ακούγεσει. Βγάλε τη βλακόφατσα από το avatar σου! :-P

εισαι καλα? το θεο?8-)

Δημοσ.
υπαρχει και η περιπτωση να φοβαται και εμενα γιατι οπως σας ειπα τη γνωρισα με περιεργο τροπο....

Για πες μας.

Μήπως φίλε της αρέσεις τόσο πολύ, και επειδή είσαι ο πρώτος της σε ντρέπεται κατά κάποιο τρόπο?

Σας συμβαίνει να γουστάρετε μια γυναίκα υπερβολικά, και μόλις την κατακτήσετε μετά να ξενερώνετε? Και μετά φτου και από την αρχή με άλλη?

Δημοσ.

Καμάκι, στην Αθήνα, ευχαριστώ δεν θα κάνω, γιατί στο τέλος μάλλον θα ...παίξουμε ξύλο!

'Αλλωστε οι Αθηναίες -όπως και οι γάτες, σ' αυτή εδώ την πόλη- έχουν απολέσει, τα βασικά τους ένστικτα....

Μια βόλτα, σε οποιαδήποτε πόλη της βορείου Ελλάδας, και θα καταλάβετε τη διαφορά :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Σας συμβαίνει να γουστάρετε μια γυναίκα υπερβολικά, και μόλις την κατακτήσετε μετά να ξενερώνετε? Και μετά φτου και από την αρχή με άλλη?

To έχω πάθει αρκετές φορές αυτο.

Δημοσ.

Θυμάμαι μια φορά με έναν φιλο μου που πείραξαμε 2 φίλες κέντρο της αθήνας, και είμασταν με τα πόδια, και αυτές άρχισαν να φωνάζουν "βοήθεια! Αστυνομία! ....."

εμείς φυσικά τρόμαξαμε και κάναμε πίσω... Όταν όμως φτάσαμε σε απόσταση 20 μέτρων, φώναξαν αυτές "α ρε χεστηδες.... Αν φοβόσαστε περιμένετε να ρίξετε γκόμενα;"

εμείς μείναμε μαλακες! Μας κοίταζαν όλοι....

Το ηθικό δίδαγμα ποιο είναι;

πότε δε μπορείς να είσαι σίγουρος για καμία γυναίκα...

Δημοσ.

Εμένα βασικά αυτές με πειράζουν στο δρόμο...!:-D

Και δεν σας κρύβω ότι πέφτω καθημερινά και θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης...!:oops:

Δημοσ.

Βασικά παιδιά σταμάτησα να κυκλοφορώ δημοσίως και έκοψα και το AXE. Πλέον δεν βάζω αποσμητικό....!:shock:

Τι να κάνεις μερικές φορές αυτές οι γυναίκες είναι πολύ ενοχλητικές

Δημοσ.

Εσεις τα πειραχτήρια θα πειτε τωρα μερικές ατακες να βρουμε τις πιο αποτελεσματικές; :mrgreen:

Για παράδειγμα το "Γεια σας! Μπορώ να σας πειράξω;" είναι καλό; :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...