we_will_rise Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 χωρις παρεξηγηση αλλα τωρα με αυτα τα λογια μου θυμησες μια ξαδερφη μου 16 ετων που ελεγα τα ιδια για το σεξ! οταν ομως το δοκιμασε με τον δικο της, με πηρε την αλλη μερα τηλεφωνο και ηταν μες τη τρελη χαρα! απο τοτε δεν εχει περασει νυχτα που να μην το κανει......το ειχε στο αιμα της ....η..... αχορταγη! (σοι μου ειναι τι περιμενεις !) XAXAXA (δεν παρεξηγήθηκα, ίσα ίσα εκτιμώ το χιούμορ σου) μακάρι να μου αρέσει κι εμένα γιατί αυτοί περνάνε καλύτερα.... Υ.Γ. Είναι ελεύθερη τώρα η ξαδέλφη σου;;
aledjo Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 απο τοτε ΠΟΤΕ δεν ειναι μονη! ολο και καποιον θα βρει....
aledjo Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 οφτοπικ: ρε aledjo μια χαρά παιδί ακούγεσει. Βγάλε τη βλακόφατσα από το avatar σου! :-P εισαι καλα? το θεο?8-)
Houston Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 υπαρχει και η περιπτωση να φοβαται και εμενα γιατι οπως σας ειπα τη γνωρισα με περιεργο τροπο.... Για πες μας. Μήπως φίλε της αρέσεις τόσο πολύ, και επειδή είσαι ο πρώτος της σε ντρέπεται κατά κάποιο τρόπο? Σας συμβαίνει να γουστάρετε μια γυναίκα υπερβολικά, και μόλις την κατακτήσετε μετά να ξενερώνετε? Και μετά φτου και από την αρχή με άλλη?
Delirium Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Καμάκι, στην Αθήνα, ευχαριστώ δεν θα κάνω, γιατί στο τέλος μάλλον θα ...παίξουμε ξύλο! 'Αλλωστε οι Αθηναίες -όπως και οι γάτες, σ' αυτή εδώ την πόλη- έχουν απολέσει, τα βασικά τους ένστικτα.... Μια βόλτα, σε οποιαδήποτε πόλη της βορείου Ελλάδας, και θα καταλάβετε τη διαφορά :twisted: :twisted:
SpY Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Σας συμβαίνει να γουστάρετε μια γυναίκα υπερβολικά, και μόλις την κατακτήσετε μετά να ξενερώνετε? Και μετά φτου και από την αρχή με άλλη? To έχω πάθει αρκετές φορές αυτο.
aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Θυμάμαι μια φορά με έναν φιλο μου που πείραξαμε 2 φίλες κέντρο της αθήνας, και είμασταν με τα πόδια, και αυτές άρχισαν να φωνάζουν "βοήθεια! Αστυνομία! ....." εμείς φυσικά τρόμαξαμε και κάναμε πίσω... Όταν όμως φτάσαμε σε απόσταση 20 μέτρων, φώναξαν αυτές "α ρε χεστηδες.... Αν φοβόσαστε περιμένετε να ρίξετε γκόμενα;" εμείς μείναμε μαλακες! Μας κοίταζαν όλοι.... Το ηθικό δίδαγμα ποιο είναι; πότε δε μπορείς να είσαι σίγουρος για καμία γυναίκα...
tomypapa Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Εμένα βασικά αυτές με πειράζουν στο δρόμο...! Και δεν σας κρύβω ότι πέφτω καθημερινά και θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης...!:oops:
aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 γι'αυτό να έχεις πάντα μαζί σου προφυλακτικά! Μη σε αφήσουν έγκυο....
21century Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Τυχερε εσυ που σε εβαλανα στο ματι οι γυναικες της αθηνας...
Houston Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 To έχω πάθει αρκετές φορές αυτο. Όλες τις φορές ή αρκετές? Και πως πάει η ιστορία?
tomypapa Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Βασικά παιδιά σταμάτησα να κυκλοφορώ δημοσίως και έκοψα και το AXE. Πλέον δεν βάζω αποσμητικό....! Τι να κάνεις μερικές φορές αυτές οι γυναίκες είναι πολύ ενοχλητικές
SL9S9 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Εσεις τα πειραχτήρια θα πειτε τωρα μερικές ατακες να βρουμε τις πιο αποτελεσματικές; Για παράδειγμα το "Γεια σας! Μπορώ να σας πειράξω;" είναι καλό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.