Socratis_g Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Kαι πιανει αυτό; Μου φαίνεται κοινότυπο Παντως καλά, μετα τι γίνεται;;; Α) Φευγεις Β) Πιανεις συζήτηση με σκοπό να κλείσεις ραντεβού Προτείνετε τα καλύτερα και πιο αστεία θεματα !!! (εκτός από ονομα-επαγγελμα-απο που είναι) Δεν είναι κοινότυπο. Παίζει ρόλο το ύφος, το ντύσιμο, η φάτσα. Συνήθως φεύγω, αλλά έχω κερδίσει την αυτοεπιβαιβέωση και κερδίζω βαθμούς στο training. Σου δίνει άλλο αέρα όταν μιλάς σε γυναίκα που είναι πιο εύκολα προσεγγίσιμη(πχ. στην ίδια παρέα-σχολή-δουλειά κτλ κτλ..)
aledjo Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Όσο για το διαχωρισμό που κάνουν οι γυναίκες στους άντρες είναι 2 γκρουπ. Τα καλά παιδιά που απ' ότι μου έχουν πει σημαίνει μαλάκας πλέον και μάλλον θύμα απ' ότι κατάλαβα (εδώ ανήκω εγώ) και οι αλήτες που όλες τους μισούν αλλά όλες εκεί πάνε. Οι ευγενικοί τύποι που ενδιαφέρονται κτλ κτλ καταλήγουν πάντα στη πρώτη κατηγορία συνήθως μόνοι ή σε μια σχέση που μεγαλώνουν διάφορα χωρίς να το ξέρουν. Το άλλο γκρουπ τις έχει να τρέχουν από πίσω τους. Όλες στη ζωή τους για το τυπά που τους έκανε τη στραβή θα κλάψουν, γι' αυτόν που είχε σταθεί στο πλαι τους στα δύσκολα δάκρυ δεν θα στάξουν. Πάντα υπαρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια (αν υπάρχει καμία παρακαλώ pm ). πες τα ρε αρχοντα! ετσι ειναι.... Όχι δεν κάνω ποτέ κάτι τέτοιο... Δεν βλέπω τον λόγο για να το κάνω, άντε και μου αρέσει μια μελαχρινή κοπέλα (εξωτερικά πάντα), άντε και πάω και της λέω ένα ωραίο κοπλιμέντο του τύπου: "Ποιος είπε οτι δεν υπάρχουν μελαχρινοί άγγελοι; "... Και τι έγινε; Θα μου σκάσει ένα χαμόγελο, θα πει κι ένα ευχαριστώ κι αυτό ήταν όλο! Δεν έγινε και τίποτα. Θα το έκανα σε μία κοπέλα με την οποία συναντιέμαι "τυχαία" λίγο πιο συχνά (πάμε στην ίδια καφετέρια λ.χ.). Πάντως αυτές τις χυδαιότητες τις θεωρώ τουλάχιστον εμετικές!!!!!!! ρε φιλε το εχεις δοκιμασει ποτε? λες οτι δε σ'αρεσει ο παγωτο μπανανα αν δε το δοκιμασεις? αν εισαι αντρας, ο κανονας λεει οτι αν μια γυναικα σου χαμολεγασει τοτε νιωθεις καλυτερα! δοκιμασε το.... και πες μας! ακουω διαφορες τετοιες εξυπναδες συνηθως απο ατομα που δεν εχουν ακουμπησει γυναικα....
gtsamour Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Εγώ μια φορά είπα να πειράξω μια μακρομαυρομαλλούσα, της λέω εϊ κουκλάρα! Γυρνάει, και ήταν ο Lucifer ουπς
Lucifer Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 είναι επειδή έχω φίνο πίσω προφυλακτήρα και σας ξεγελώ.
aledjo Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Εγώ μια φορά είπα να πειράξω μια μακρομαυρομαλλούσα, της λέω εϊ κουκλάρα! Γυρνάει, και ήταν ο Lucifer ουπς xaxaxaxa καλο! εγω ομως απο τα πειραχματα που εχω κανει, μονο καλα πραγματα εχω να θυμαμαι! θα αρχιζα να ελεγα πολλες ιστοριες με αυτες αλλα καποιοι εξυπνοι απο δω θα πουνε οτι ειμαι ψωνιο και τα λεω αυτα για να πουλησω μουρη κτλ κτλ... κτλ οι γνωστοι εξυπνοι κομπλεξικοι! ασε που θα γεμιζα 20 σελιδες ποστ για να τα πω ολα αυτα! χαχαχαχαχαχ
panther_512 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Γούστο του καθενός να κάνει ότι γουστάρει για να νιώθει πιό όμορφα, αρκεί να μή προσβάλει τους άλλους και να μή προσβάλει τον εαυτό του. Προσωπική μου άποψη πάντως είναι ότι οι Ελληνίδες είναι από τα πιό ψωνισμένα θηλυκά που υπάρχουν στον πλανήτη, πλήν φυσικά ελαχίστων εξαιρέσεων. Και να πώ ότι είναι κουκλάρες, να πώ αντε πάει στον devil. Φυσικά γι'αυτό φταίμε εμείς οι αρσενικοί, αλλά τέλος πάντων αυτό που ήθελα να πώ είναι ότι το πείραγμα της κοπέλας από την άνεση του αμαξιού σου δεν είναι χαρακτηριστικό του ΑΝΤΡΑ, όπως λες ρε aledjo. Είναι χαρακτηριστικό της εφηβείας που σε άλλους περνάει γρήγορα, σε άλλους διαρκεί μιά ζωή. Επίσης, οι γυναίκες χωρίζονται σε 2 κατηγορίες: Σε αυτές που θέλουν αγοράκια και σε αυτές που θέλουν άντρες. Τα αγοράκια είναι αυτά που εσύ τα περιγράφεις ώς αλήτες, επαναστάτες δίχως αιτία κλ κλ, ενώ άντρες είναι αυτοί που τα έχουν αφήσει αυτά πολύ πίσω τους.
aledjo Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 @panther_512 περιγραφω αυτες τις δυο κατηγοριες σε προηγουμενο ποστ! http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1599672&postcount=41 σωστο αυτο που λες αλλα σκεψου κατι αλλο, οι γυναικες που θελουν "αλητες", μετα θελουν "αντρες" για να κανουν τη ζωη τους. δεν υπαρχει ομως καμια γυναικα που να εχει περασει απο "αλητες" και να μη της εχουν λειψει! γι'αυτο βλεπουμε καθε μερα σπιτια να κλεινουν.... απο κει εχει βγει η παροιμια "παρε γυναικα απο σπιτι!" η γυναικα απο σπιτι υποτιθετε οτι δε κανει παρεα με "αλητες" του δρομου και εχει μαθει τροπους κτλ κτλ... ειναι ομως να μη τυχει να δοκιμασει το "παγωτο μπανανα" οπως ειπα σε εναν αλλον, για να δει γλυκα που εχει και μετα το ζηταει συνεχεια! http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1600484&postcount=77 ολοι μα ολοι κατα βαθος ειμαστε παιδια, θελουμε να παιζουμε να κανουμε μαλακιες! αυτοι που δε τα κανουν αυτα, δεν ειναι επιλογη τους, απλως μαθανε να ζουνε ετσι!
panther_512 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Το λάθος σου είναι ότι κάνεις διαχωρισμό των αρσενικών σε "αντράκια" και "φλώρους". Δεν είναι σωστός διαχωρισμός αυτός και με βάση αυτό το διαχωρισμό, ο συλλογισμός σου δεν στέκει καλά. Η γυναίκα που στην αρχή ήταν με αντράκι και στο τέλος καταλήξει με φλώρο, πάντα θα της λείπουν τα αντράκια. Η γυναίκα όμως που θα καταλήξει με άντρα, δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξει αντράκια και λοιπά αγοράκια.
The_Judas Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Όσο για το διαχωρισμό που κάνουν οι γυναίκες στους άντρες είναι 2 γκρουπ. Τα καλά παιδιά που απ' ότι μου έχουν πει σημαίνει μαλάκας πλέον και μάλλον θύμα απ' ότι κατάλαβα (εδώ ανήκω εγώ) και οι αλήτες που όλες τους μισούν αλλά όλες εκεί πάνε. Οι ευγενικοί τύποι που ενδιαφέρονται κτλ κτλ καταλήγουν πάντα στη πρώτη κατηγορία συνήθως μόνοι ή σε μια σχέση που μεγαλώνουν διάφορα χωρίς να το ξέρουν. Το άλλο γκρουπ τις έχει να τρέχουν από πίσω τους. Όλες στη ζωή τους για το τυπά που τους έκανε τη στραβή θα κλάψουν, γι' αυτόν που είχε σταθεί στο πλαι τους στα δύσκολα δάκρυ δεν θα στάξουν. Πάντα υπαρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια (αν υπάρχει καμία παρακαλώ pm ). Έγραψες πραγματικά... το προτείνω για καλύτερο post του μήνα
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 aledjo έχεις μιλήσει και έχεις γνωρίσει πολύ συγκεκριμένους τύπους γυναικών και δεν έχεις ιδέα τι βρίσκεται παραπέρα. Κλασική βέβαια περίπτωση ανθρώπου που μιλάει και (προφανώς) φέρεται όπως εσύ, έχετε βγάλει πόρισμα ότι αφού δεν μπορώ (ας το πω φλώρικα και ξενέρωτα) να αγαπήσω και ν' αγαπηθώ, δε βαριέσαι, όλες για τον π... είναι και δεν υπάρχουν καλές γυναίκες. Το ότι κάποια στιγμή θα αποφασίσεις να παντρευτείς, δε σημαίνει ότι ξαφνικά θα βρεθεί μια κοπέλα όπως την ονειρεύεσαι και όλα καλά. Εμείς δηλαδή τι ψάχνουμε τόσα χρόνια; Εσύ θα τη βρεις όταν το αποφασίσεις μέσα σε 1-2 χρονάκια; Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω (ή καλύτερα ανενημέρωτο). By the way, αστείο που άκουσα από φίλο φίλου κτλ κτλ Προχωράει στο δρόμο μια κοπέλα, που από πίσω φαινόταν πολύ ωραία. Οπότε κάνει ο τύπος από πίσω: -Άγγελε μου, από τον ουρανό έπεσες; Γυρνάει αυτή και κοιτάει με ένα χαμόγελο, αλλά όπως αποδείχθηκε, στο πρόσωπο δεν ήταν και τόσο ωραία, οπότε ο τύπος: -Ωχ! Με τα μούτρα προσγειώθηκες;!
caveneo Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Εγώ παιδιά πειράζω μόνο την κοπέλα μου! Δεν χρειάζεται να πειράζω άλλες! Ας τις πειράξουν άλλοι.
aledjo Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 aledjo έχεις μιλήσει και έχεις γνωρίσει πολύ συγκεκριμένους τύπους γυναικών και δεν έχεις ιδέα τι βρίσκεται παραπέρα. Κλασική βέβαια περίπτωση ανθρώπου που μιλάει και (προφανώς) φέρεται όπως εσύ, έχετε βγάλει πόρισμα ότι αφού δεν μπορώ (ας το πω φλώρικα και ξενέρωτα) να αγαπήσω και ν' αγαπηθώ, δε βαριέσαι, όλες για τον π... είναι και δεν υπάρχουν καλές γυναίκες. Ωπα! δεν ειπα εγω κατι τετοιο! δεν ειπα οτι ολες οι γυναικες ειναι για το π....... απλως οι περισσοτερες! εγω γνωρισει και κοπελες που στην αρχη νομιζα οτι ειναι "καλες" αλλα μετα ειδα και απο-ειδα! οι καλες κοπελες ειναι σπανιες! στη δικη μου περιπτωση ομως το 90% απο τις γυναικες που ξερω ειναι για το π..... αλλα.... να σας πω την αμαρτια μου? εγω το 90% το εχω για να περναω καλα και το 10% να τις ερωτευομαι! ελα ομως που αυτο το 10% που εχει τυχει στη ζωη μου, δε καταλαβενει τι ειναι φλερτ, "ερωτευομαι", ερωτα, αγαπη και ολα τα σχετικα..... ειναι αυτο που λεμε κοριτσι απο σπιτι! αναρωτιεμαι ομως... οταν καποτε καταλαβει τι θα γινει? θα παραμεινει το κοριτσι του σπιτιου? (εγω δε νομιζω...) τετοια περιπτωση ειναι το τελευταιο καιρο (10 μηνες) που μου εχει τυχει, ετων 20 παρακαλω, και δεν θελει να εχει καμια σχεση με κανεναν αντρα! (κριμα γιατι ειναι ομορφη) θα μου πειτε τωρα, μπορει να εχει τα δικα της προβληματα αλλα αν σας πω την ιστορια της ζωης της (στο περιπου) θα γελασετε! κι'ομως τη γνωρισα καπως περιεργα και το καλυτερο απ'ολα ειναι οτι τις αρεσε αυτο και μου το λεει ακομα! οσο για το αλλο θεμα ουτε συζητηση! σκεφτομαι να τη παω σε εναν ψυχολογο γιατι εχω σηκωσει τα χερια ψηλα! αυτη μαλιστα! να ασχοληθω σοβαρα... οπως και το κανω εδω και τοσους μηνες.... αλλα δε καταλαβενει γιατι εχει ερθει στο κοσμο αυτο! για πειτε μου τωρα εξυπνακιδες, τι φταει γι'αυτο? εγω? η "αλητια" μου? σας πληροφορω οτι αν δεν ειχα "αλητια" μεσα μου, ποτε μα ποτε δε θα τις ειχα βγαλει απο μεσα τις αυτα που τοσα χρονια κρυβει. το λεει και ιδια οτι ποτε δεν εχει μιλησει με αλλον αυτο θεμα, μονο εγω λεει οτι της το εβγαλα.... τωρα τι εχετε να πειτε? αν ημουν σοβαρος οπως μερικοι φιλοι της που γνωρισα και δεν ημουν "αλητης" θα εβγαινε τιποτα καλο? η ιστορια συνεχιζεται γιατι εχει πολυ ενδιαφερον... εννοειτε οτι "ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΓΙΆΛΛΗ" οταν ειμαι μαζι της... η συνηθεια βλεπεται! σκεφτομαι ομως γι'αυτη.... οταν δοκιμασει το πρωτο "παγωτο μπανανα" μετα θα παραμεινει η ιδια ή θα φαει ολο το ψυγειο απο τη στερηση που ειχε τοσα χρονια? ζητω μια αποψη απο τους εμπειρους αντρες του forum γιατι εγω δε ξερω απο τετοιες γυναικες.... (ειδατε? δε το παιζω πολυξερος)
panther_512 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του κουμπιά. Απλώς έτυχε και βρήκες το δικό της. Αυτό δεν σημαίνει ότι με τον ίδιο τρόπο θα βρείς και θα πατήσεις τα κουμπιά και των άλλων γυναικών. Εdit: Τώρα κατάλαβα ότι δεν έχετε ολοκληρώσει. Άρα το κουμπί της δεν το βρήκες. Αντίθετα, υποψιάζομαι ότι σε βλέπει ως "καλό/ευγενικό" παιδί και γι'αυτό σου λέει αυτά που σου λέει.
aledjo Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του κουμπιά. Απλώς έτυχε και βρήκες το δικό της. Αυτό δεν σημαίνει ότι με τον ίδιο τρόπο θα βρείς και θα πατήσεις τα κουμπιά και των άλλων γυναικών. μα δεν ειπα κατι τετοιο! δε εχω ολα τα κουμπια των γυναικων! απλως εχω μπολικα! και ετυχε να ταιριαξει ενα σε κεινη.... θα ηθελα ομως να αναλυσετε το προηγουμενο ποστ γι'αυτη τη κοπελα. ειμαι σιγουρος οτι και οι γυναικες του forum θα εχουν πολλα να πουν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.