kostasSTi Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Αν δω μια όμορφη ή εντυπωσιακή γυναίκα στο δρόμο, φυσικά και θα την πειράξω. Ποτέ όμως να την προσβάλω. Δε φταίει σε τίποτα η κοπελίτσα να ακούει λαλακίες από τον καθένα στο δρόμο. Η μαγκιά είναι να την πειράξεις και να της αρέσει κιόλας.
SL9S9 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Αν δω μια όμορφη ή εντυπωσιακή γυναίκα στο δρόμο, φυσικά και θα την πειράξω. Ποτέ όμως να την προσβάλω. Πολλοί λέτε για πειράγματα και τέτοια.. Δηλαδή τι ΑΚΡΙΒΩΣ λέτε;
Socratis_g Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Πολλοί λέτε για πειράγματα και τέτοια..Δηλαδή τι ΑΚΡΙΒΩΣ λέτε; "Κορίτσι μου είσαι αστέρι, λουλούδι, κτλ κτλ." "Σε είδα και αρρώστησα." "Συγχαριτίρία στη μαμά σου." Ανάλογα και το τι σου κατεβαίνει εκείνη τι στιγμή.
kostasSTi Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 "Κορίτσι μου είσαι αστέρι, λουλούδι, κτλ κτλ." "Σε είδα και αρρώστησα." "Συγχαριτίρία στη μαμά σου." Ανάλογα και το τι σου κατεβαίνει εκείνη τι στιγμή. Και αν η ωραία κοπέλα έχει κανένα μωρό ή σκυλάκι μαζί της "Νεαρέ, ωραία μαμά έχεις" ή "ωραίο σκυλάκι, μου δίνετε το τηλέφωνό του". Αν πάλι είναι μόνη της "Κουκλίτσα, μην κυκλοφορείς στο δρόμο, θα σκοτώσεις κανέναν οδηγό"... Οτι λαλακία σου έρθει εκείνη την ώρα που θα ακουστεί αστεία...
we_will_rise Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Όχι δεν κάνω ποτέ κάτι τέτοιο... Δεν βλέπω τον λόγο για να το κάνω, άντε και μου αρέσει μια μελαχρινή κοπέλα (εξωτερικά πάντα), άντε και πάω και της λέω ένα ωραίο κοπλιμέντο του τύπου: "Ποιος είπε οτι δεν υπάρχουν μελαχρινοί άγγελοι; "... Και τι έγινε; Θα μου σκάσει ένα χαμόγελο, θα πει κι ένα ευχαριστώ κι αυτό ήταν όλο! Δεν έγινε και τίποτα. Θα το έκανα σε μία κοπέλα με την οποία συναντιέμαι "τυχαία" λίγο πιο συχνά (πάμε στην ίδια καφετέρια λ.χ.). Πάντως αυτές τις χυδαιότητες τις θεωρώ τουλάχιστον εμετικές!!!!!!!
christiano23 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 πάντως ο συνδυασμός του 1ου post και του avatar του aledjo είναι κορυφή Kυριακο , πολυ κολοπαιδο η Κουλα ! ! !
Socratis_g Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Όχι δεν κάνω ποτέ κάτι τέτοιο... Δεν βλέπω τον λόγο για να το κάνω, Και τι έγινε; Θα μου σκάσει ένα χαμόγελο, θα πει κι ένα ευχαριστώ κι αυτό ήταν όλο! Προσωπικά πέρνω την αυτοεπιβαιβέωση, και από την άλλη έκπαιδεύεις τον εαυτό σου για να μιλάς με άλλο αέρα στο αντίθετο φίλο. Δε το βλέπω ότι "ανεβάζω" κάποια γυναίκα. Και η φράση "βαριέμαι" να μιλάω στις γυναίκες στο δρόμο, μου κάνει πιο πολύ ότι: 1. Ντρέπομαι. ή 2. Εχω σοβαρά προβλήματα και δεν έχω μυαλό για τέτοια θέματα
The_Judas Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δε νομίζω να αρέσει σε πολλές γυναίκες το καμάκι αυτού του είδους. Ασε που οι ατάκες είναι συνήθως κοινότυπες και άθλιες... «ζαχαροπλάστης ήταν ο μπαμπάς σου» κλπ. Δεν είναι άσχημο το πείραγμα στις γυναίκες για την πλάκα, αλλά ως εκεί. Δεν μιλάω βέβαια για χούφτωμα... αυτό και αν είναι απαράδεκτο και αποτελεί και προφανή σεξουαλική παρενόχληση.
SL9S9 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 "Κορίτσι μου είσαι αστέρι, λουλούδι, κτλ κτλ." "Σε είδα και αρρώστησα." "Συγχαριτίρία στη μαμά σου." Ανάλογα και το τι σου κατεβαίνει εκείνη τι στιγμή. Kαι πιανει αυτό; Μου φαίνεται κοινότυπο Παντως καλά, μετα τι γίνεται;;; Α) Φευγεις Β) Πιανεις συζήτηση με σκοπό να κλείσεις ραντεβού Προτείνετε τα καλύτερα και πιο αστεία θεματα !!! (εκτός από ονομα-επαγγελμα-απο που είναι)
Lucifer Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Kαι πιανει αυτό; Αν δν πιάσει, έφαγες πίτα κ έφυγες. Αν πιάσει, έφαγες ξενέρα και έφυγες.
insomniaK Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Και μια καλημέρα να πεις με ένα ζεστό χαμόγελο αρκετό είναι. Και αν σου απαντήσει με τον ίδιο τρόπο, έχεις ξεκινήσει μία όμορφη ημέρα. Καγκουριές και μανάρια και ζαχαροπλάστηδες είναι για να κάνεις χαβαλέ με την παρέα σου μέχρι τα 16-17... από εκεί και πέρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν όντως για να πειράξεις μια κοπέλα κι όχι για να την προσεγγίσεις.
Mithrantir Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Παλιότερα όταν έβλεπα όμορφες γυναίκες έκανα που και που κανά σχόλιο (όχι προσβλητικό και σίγουρα ποτέ χυδαίο). Σήκωνα τον εγωισμό της εκάστοτε κοπέλας, έπαιρνα κανά χαμόγελο και αυτό ήταν. Τα τελευταία χρόνια μετά από κάτι ήττες που έφαγα στις διαφυλετικές σχέσεις, δεν έχω το κουράγιο πια όχι μόνο να ανοίξω το στόμα μου αλλά και να τις κοιτάξω στα μάτια. Και πλέον όταν με καρφώνουν (με τα μάτια) το πιο πιθανό είναι να φρόντισω να πέσει πάγος. Αποφεύγω πλέον τις Ελληνίδες. Για διάφορους λόγους που έχουν να κάνουν με τις εμπειρίες μου. Όσο για το διαχωρισμό που κάνουν οι γυναίκες στους άντρες είναι 2 γκρουπ. Τα καλά παιδιά που απ' ότι μου έχουν πει σημαίνει μαλάκας πλέον και μάλλον θύμα απ' ότι κατάλαβα (εδώ ανήκω εγώ) και οι αλήτες που όλες τους μισούν αλλά όλες εκεί πάνε. Οι ευγενικοί τύποι που ενδιαφέρονται κτλ κτλ καταλήγουν πάντα στη πρώτη κατηγορία συνήθως μόνοι ή σε μια σχέση που μεγαλώνουν διάφορα χωρίς να το ξέρουν. Το άλλο γκρουπ τις έχει να τρέχουν από πίσω τους. Όλες στη ζωή τους για το τυπά που τους έκανε τη στραβή θα κλάψουν, γι' αυτόν που είχε σταθεί στο πλαι τους στα δύσκολα δάκρυ δεν θα στάξουν. Πάντα υπαρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια (αν υπάρχει καμία παρακαλώ pm ).
Aρρωστος 7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Εγώ θα πειράξω κάποια μόνο αν μου κάνει τρομερή εντύπωση,είναι δηλαδή, σύμφωνα πάντα με το γούστο μου,η τέλεια γυναίκα.Αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει οπωσδήποτε να είναι μοντέλο,μερικές φορές μετράνε και κάποια άλλα,αυτο που λένε να σου εκπέμπει αυτό το κάτι.Οσο για τις ατάκες αν κάποιος της αρέσει της γυναίκας και κάτι πολύ συνηθισμένο να πει μπορεί και να έχει επιτυχία.Οπότε ας αυτοσχεδιάσει ο καθένας και ότι βγει!
Lucifer Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Όλες στη ζωή τους για το τυπά που τους έκανε τη στραβή θα κλάψουν, γι' αυτόν που είχε σταθεί στο πλαι τους στα δύσκολα δάκρυ δεν θα στάξουν. Γεια σου ρε Μιθράντιρ με τις διπλοπενιές σου! +1 στο εμπάργκο ελληνίδων και -1 στο οτι δν έχεις σκεφτεί πως μπορείς να είσαι ευγενικό κάθαρμα.
insomniaK Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Εδώ και χρόνια ο κύβος για μη ελληνίδα γυναίκα, έχει ριφθεί... Ωστόσο με την κατηγοριοποίηση του Mithrantir δε συμφωνώ, όπως κάτσει στον εγκέφαλο τους είσαι και ειδικά η κλιμάκωση από την κατηγορία του μ@λάκα μέχρι αυτήν του αλητάμπουρα είναι σχετική ανάλογα με τις εμπειρίες τους... Μεγάλη συζήτηση αυτή και αν όλοι καμμένοι γράφουμε από μια παράγραφο, θα ξεπεράσουμε τα ποστ των οπαδικών θεμάτων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.