poscaman Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Εγω λεω οτι εχετε ολοι σας τρελη ελλειψη μπορει δεν αποκλειεται....
MagicaDeSpell Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 μπορει δεν αποκλειεται.... καλα αν εχεις ελειψη εσυ, τι να πουνε και αλλοι......... :mrgreen:
poscaman Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 καλα αν εχεις ελειψη εσυ, τι να πουνε και αλλοι......... :mrgreen: μα,γιατι το λες αυτο????:mrgreen:
Houston Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 φίλε aledjo λυπάμαι αλλά νομίζω ότι αυτό σου πάει γάντι:
1980 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Απο εσένα δεν το περίμενα. εμενα? απο εμενα ολα να τα περιμενεις.
pappous_soulis Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Εγω λεω οτι εχετε ολοι σας τρελη ελλειψη ...για τους άλλους δεν ξέρω,εγώ έχω έλλειψη,είναι αλήθεια...:evil:
xartial Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 βρε adedjo... ποτε προλαβες;;; τι εισαι εσυ ρε παιδι μου... θηλυκια γατα δεν αφηνεις... απο την αλλη βεβαια, καλα κανεις, μ' αρεσεις γιατι δεν την φοβασαι μια ενδεχομενη χυλοπιτα( :mrgreen: οχι οτι θα φας φυσικα, τροπος του λεγειν :mrgreen: )!!! βγες για καφε καλε με την 19χρονη μετρια προς καλη... δε χανεις τιποτα, ενα καφε θα πιειτε κι αν παιξει κατι καλο, οκ, αν οχι, τι ειχες τι εχασες;; αφου αυτη το προτεινε!!!
aledjo Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 φίλε aledjo λυπάμαι αλλά νομίζω ότι αυτό σου πάει γάντι: χαχαχα καλο! με την ευκαιρια αυτη ας σας παρουσιασω το νεο μου non-stop cd που εφτιαξα πριν μερικες μερες! (εντελως τυχαια!) θα το βρειτε στη σελιδα μου....
aledjo Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 βρε adedjo... ποτε προλαβες;;; τι εισαι εσυ ρε παιδι μου... θηλυκια γατα δεν αφηνεις... απο την αλλη βεβαια, καλα κανεις, μ' αρεσεις γιατι δεν την φοβασαι μια ενδεχομενη χυλοπιτα( :mrgreen: οχι οτι θα φας φυσικα, τροπος του λεγειν :mrgreen: )!!! βγες για καφε καλε με την 19χρονη μετρια προς καλη... δε χανεις τιποτα, ενα καφε θα πιειτε κι αν παιξει κατι καλο, οκ, αν οχι, τι ειχες τι εχασες;; αφου αυτη το προτεινε!!! οπως και συ η ιδια ειπες, δε φοβαμαι ενδεχομενη χυλοπιτα (τα βουνα δε φοβουνται τα χιονια), γι'αυτο δε με νοιαζει αν θα βγω με τη Κ για καφε αφου αυριο μπορει να τυχει καμια αλλη! χαχαχαχαχα πλακα κανω αλλα δεν εχω ορεξη για τιποτα αυτο το καιρο..... εκτος και αν xartial με παρακαλεσεις, πεσεις στα ποδια μου, κανεις οποιαδηποτε θυσια εσυ για μενα, για να βγω μαζι σου για καφε! :mrgreen: (πλακα κανω...)
aledjo Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 protip: me to atomix den eisai dj. μην αρχισουμε τετοια συζητηση σε αυτο το topic δεν εχει καμια σχεση αυτο τωρα! αλλα δες αυτο που γραφω σε αλλο ποστ: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1595565&postcount=1 κοιτα αυτο που λεω για τους DJ... μετα απο αυτο δε μου καιγεται καρφι για το τι λεει ο καθενας για μενα! δε βγηκα στην τηλεοραση να πω οτι ειμαι ο καλυτερος απ'ολους ουτε παω κοντρα σε κανεναν! αυτο που με νοιαζει εμενα ειναι ο "λαος μου" γουσταρει να με ακουει! ολα τ'αλλα ειναι λεπτομεριες..... αν θες το συζηταμε σε αλλο topic
Lighter122 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 αυτο που με νοιαζει εμενα ειναι ο "λαος μου" γουσταρει να με ακουει! ολα τ'αλλα ειναι λεπτομεριες.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.