Προς το περιεχόμενο

Πειράζετε γυναίκες στο δρόμο?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aledjo δεν παίζεσαι!!!!!!!!!! Ακόμα και μέσω internet είσαι ικανός να κάνεις κάτι. Xartial μην κάνεις την δύσκολη, είναι κελεπούρη εκτός βέβαια κι αν είσαι δεσμευμένη οπότε αλλάζει το πράγμα....

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αχαχαχα ακουστε τη σημερινη μου "περιπετια"!

να'ναι καλα ο καιρος και να βρεχει τοσο συχνα οσο τωρα!

Σημερα λοιπον που γυριζα απο την "δουλεια" μου, κουρασμενος, ταλεπωρημενος, απο το γραφειο απο 'που δουλευα με απιστευτη αφοσιωση για την ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, συναντησα στο δρομο μερικα νερακια να εμποδιζουν τη κυκλοφορια των αυτοκινητων.

μετα απο μια μικρη οδυσσεια μεχρι να φτασω στη πολη μου, ειδα μια κοπελα στο πεζοδρομιο (δεν εκανε....) και να μη μπορει να φυγει απο πουθενα!

γυρω γυρω λιμνες με βαθος 20-30 εκαστοτα.... και να ειναι μουσκεμα!

τοτε το διαβολικο μου μυαλο σκεφτηκε! χιχιχι.... "δε θα γλυτωσεις"!

ΠΕΡΝΩ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ, ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ Μ0υΝ!

χαχαχαχα πλακα κανω..... σιγα μη το εκανα αυτο....

σκεφτηκα σαν τζεντλεμαν και ειπα οτι πρεπει να τη βοηθησω.

πηγα διπλα στο πεζοδρομιο και της ειπα αν χρειαζεται βοηθεια για να "ξεκολησει" απο κει και αν θελει να τη παω καπου!

φυσικα δεχτηκε!

πολυ φυσικα θα σκεφτητε την αρχισα στην ανακριση, που εισαι, γιατι εισαι, κτλ....

απαντουσε και ολες τις ερωτησεις και μαλιστα με μεγαλο χαμογελο!

(δε μ'αρεσε αυτο ομως... πολυ θαρρος πηρε απο το τιποτα) τεσπα...

τη πηγα μεχρι το σπιτι της (αποσταση το πολυ 600 μετρα) και οταν φτασαμε στη γειτονια της κατι μου θυμιζε....

θυμιθηκα και της λεω,

-ξερεις την ταδε?

-ναι η κολλητη μου ειναι!

- αντε ρε παλια γνωστη μου ειναι!

- σοβαρα?

κτλ κτλ...

την αφησα και εφυγα χωρις πολλα πολλα!

μερικες ωρες αργοτερα χτυπαει το κινητο μου μηνυμα και ποια νομιζετε οτι ηταν?

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ΣΟΚΟΦΡΕΤΑ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ!

τωρα ακομα αναρωτιεμαι απο που το βρηκε, αφου δεν ανταλαξαμε κινητα και η παλια μου γνωστη δεν εχει το καινουργιο μου νουμερο! (3 χρονια το εχω το νουμερο αλλα αυτη ηταν πιο παλια φιλη....)

μαλλον απο γνωστο της γνωστης του γνωστου και παει λεγοντας θα το βρηκε.... τεσπα.

εψαξε λεει και βρηκε το κινητο μου και ηθελε λεει (αν θελω) να βγουμε καφε!

εριξα κατι βρισιδια εκει μονος μου γιατι σκεφτομαι, καλα μια εξυπηρετηση εκανα και να το αποτελεσμα!

στην αλλη την ηλιθια (για την Β μιλαω), την εκανα "θεα" και αυτη στο κοσμο της!

ακομα δε της απαντησα αυτηνης.... γιατι ειμαι "ζεστος" απο το βρισιδι και δε ξερω τι να κανω.... οποτε εχω κ@....ς θα της απαντησω!

στοιχεια της:

ονομα = δεν εχει σημασια ας τη πουμε Κ

ηλικια = 19

εμφανιση = μετρια προς καλη

Δημοσ.
με αφορμη το παραπανω... αληθεια, εχω την απορια! αν αλλαξουμε λιγο την ερωτηση του θεματος... σας εχουν πειραξει ποτε γυναικες στο δρομο, αγορια του φορουμ;;;; ή και κοριτσια... κανεις δεν ξερει ποτε!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Μια φορά γυρνούσα στο σπίτι μου από έξοδο κατά τις 1 παρά και μπροστά από την στάση ήταν κάτι κορίτσια 15-16 χρονών και μόλις πέρασα από μπροστά μου λέει η μία. Άντε ρε που ήσουνα;;; Εγώ την κοιτάω απορρημένος σκάω ένα γελάκι (απ τα δικά σας τα κοριτσίστικα) και πάω να φύγω (κατάλαβα ότι μ έκανε πλάκα) Μετά μου έλεγε κάτι χαζά του τύπου σε περίμενα από τότε που γεννήθηκα και τέτοια και της λέω: Κοίτα εδώ έχει κρύο, θέλεις να πάμε σπίτι μου που θα είμαστε τα 2 μας και θα σε κεράσω κ ένα ποτό για να με συγχωρέσεις που σε έκανα να περιμένεις τόσο καιρό... Και μόλις το λέω αυτό βγαίνει από πίσω ένας τυπάς και του λέει η κοπέλα, Γιώργο αυτός μου κάνει άσεμνες προτάσεις... Τελικά κατάλαβε το παλικάρι ότι είναι γκάου μπίου το κορίτσι κι έληξε εκεί... Ρε είστε τρελες....

Δημοσ.
αχαχαχα ακουστε τη σημερινη μου "περιπετια"!

να'ναι καλα ο καιρος και να βρεχει τοσο συχνα οσο τωρα!

Σημερα λοιπον που γυριζα απο την "δουλεια" μου, κουρασμενος, ταλεπωρημενος, απο το γραφειο απο 'που δουλευα με απιστευτη αφοσιωση για την ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, συναντησα στο δρομο μερικα νερακια να εμποδιζουν τη κυκλοφορια των αυτοκινητων.

μετα απο μια μικρη οδυσσεια μεχρι να φτασω στη πολη μου, ειδα μια κοπελα στο πεζοδρομιο (δεν εκανε....) και να μη μπορει να φυγει απο πουθενα!

γυρω γυρω λιμνες με βαθος 20-30 εκαστοτα.... και να ειναι μουσκεμα!

τοτε το διαβολικο μου μυαλο σκεφτηκε! χιχιχι.... "δε θα γλυτωσεις"!

ΠΕΡΝΩ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ, ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ Μ0υΝ!

χαχαχαχα πλακα κανω..... σιγα μη το εκανα αυτο....

σκεφτηκα σαν τζεντλεμαν και ειπα οτι πρεπει να τη βοηθησω.

πηγα διπλα στο πεζοδρομιο και της ειπα αν χρειαζεται βοηθεια για να "ξεκολησει" απο κει και αν θελει να τη παω καπου!

φυσικα δεχτηκε!

πολυ φυσικα θα σκεφτητε την αρχισα στην ανακριση, που εισαι, γιατι εισαι, κτλ....

απαντουσε και ολες τις ερωτησεις και μαλιστα με μεγαλο χαμογελο!

(δε μ'αρεσε αυτο ομως... πολυ θαρρος πηρε απο το τιποτα) τεσπα...

τη πηγα μεχρι το σπιτι της (αποσταση το πολυ 600 μετρα) και οταν φτασαμε στη γειτονια της κατι μου θυμιζε....

θυμιθηκα και της λεω,

-ξερεις την ταδε?

-ναι η κολλητη μου ειναι!

- αντε ρε παλια γνωστη μου ειναι!

- σοβαρα?

κτλ κτλ...

την αφησα και εφυγα χωρις πολλα πολλα!

μερικες ωρες αργοτερα χτυπαει το κινητο μου μηνυμα και ποια νομιζετε οτι ηταν?

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ΣΟΚΟΦΡΕΤΑ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ!

τωρα ακομα αναρωτιεμαι απο που το βρηκε, αφου δεν ανταλαξαμε κινητα και η παλια μου γνωστη δεν εχει το καινουργιο μου νουμερο! (3 χρονια το εχω το νουμερο αλλα αυτη ηταν πιο παλια φιλη....)

μαλλον απο γνωστο της γνωστης του γνωστου και παει λεγοντας θα το βρηκε.... τεσπα.

εψαξε λεει και βρηκε το κινητο μου και ηθελε λεει (αν θελω) να βγουμε καφε!

εριξα κατι βρισιδια εκει μονος μου γιατι σκεφτομαι, καλα μια εξυπηρετηση εκανα και να το αποτελεσμα!

στην αλλη την ηλιθια (για την Β μιλαω), την εκανα "θεα" και αυτη στο κοσμο της!

ακομα δε της απαντησα αυτηνης.... γιατι ειμαι "ζεστος" απο το βρισιδι και δε ξερω τι να κανω.... οποτε εχω κ@....ς θα της απαντησω!

στοιχεια της:

ονομα = δεν εχει σημασια ας τη πουμε Κ

ηλικια = 19

εμφανιση = μετρια προς καλη

Πρόσεχε μην μπλέξεις πάλι με καμιά ανισόροπη . Σου παραθέτω δύο πιθανές εξελίξεις μετά το ραντεβού που θα έχεις κ@....ς:

1η περίπτωση: Α:Πάμε σπίτι μου να... (εσύ ξέρεις πως θα τα πεις)

Κ: (χαστούκι) Φτου σου αλήτη για ποια με πέρασες;;; Σου έδωσα εγώ ποτέ δικαίωμα;;;;;;;;;;;; (το μεγαλείο της τρέλας της γυναίκας)

2η περίπτωση: Α:Ωραία περάσαμε, ε; Θες να σε πάω σπίτι ή κάπου αλλού ίσως;

Κ: (γαμότο σε gay έπεσα;) Ε καμία άλλη πρόταση;;; Σπίτι δεν είναι κανένας και φοβάμαι

ΆΒΥΣΣΟΣ η ψυχή της γυναίκας!!!!!!

Δημοσ.
Xartial μην κάνεις την δύσκολη, είναι κελεπούρη εκτός βέβαια κι αν είσαι δεσμευμένη οπότε αλλάζει το πράγμα....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αχ μακάρι όλες οι γυναίκες να ήταν πιστές.

Δημοσ.

οσο για το ρομαντζο συμφωνω! και εχω κανει αααααπειρες προσπαθειες αλλα τιποτα!

δε μπαιρνει μπρος με τιποτα! γι'αυτο το εγραψα στο forum αυτο ως μια "περιεργη" γυναικα που εγω νομιζω εχει ψυχολογικο προβλημα! δεν εξηγηται αλλιως!

Φιλαράκι θα με τρελάνεις εσύ:confused:

Δηλαδή θες να πεις ότι την πήρες αγκαλιά, και δεν......

Δημοσ.

σου δινω ελπίδες με μια Xartial ?:lol:

Ρε συ , εδω την είχες στο πιατο την μουσκεμένη , και μου έκανες τον δύσκολο... Αστα φιλε νομίζω ότι σου την έχει βαρέσει κατακούτελα...:-D

Δημοσ.

@Houston

επαναλαμβανω για ακομα μια φορα (εχω φτασει τις 1200+1!)

οτι δε γενηθηκα εχθες! που σημαινει οτι εχω ξαναπερασει πολλες τετοιες καταστασεις και μπορω να δω στο ματι της αλληνης τι σκεφτετε.... ΔΕ με "επερνε" να κανω τιποτα!

αγκαλια δε τη πηρα γιατι ειχε "λιποθυμησει" αν το εκανα αυτο! φαινοταν....

μπορει να φωναζε "βοηηηηηθεια με βιαζουν 5 αλβανοι"! χαχαχααχ

Δημοσ.

Τωρα θα μου πεις τι κάθομαι και ασχολούμαι….απλώς θέλω να συνειδητοποιήσω κατά κάποιο τρόπο την ψυχοσύνθεση ορισμένων ατόμων …..

Το συμπέρασμα που έχω βγάλει εγώ χωρίς καν να σε ξέρω είναι ότι δε πρέπει να την βλέπεις και πολύ συχνά. Το γεγονός που μου περιγράφεις θα πρέπει να έγινε μια και μόνο φορά, στο (μακρινό όπως το βιώνεις τώρα) παρελθόν, και το βλέπεις σα μια γλυκιά ανάμνηση που θα ήθελες να ξανασυμβεί. Φίλε μου χρειάζεται καθημερινή προσπάθεια, όπως καταλαβαίνεις. Μη με παρεξηγείς, αλλά νομίζω ότι θα περάσεις δύσκολα.

Δημοσ.

συμφωνω και γω ηθελα να κανω καθημερινη προσπαθεια αλλα αυτη ηταν αρνητικη σε αυτο!

στα τηλεφωνα οκ, αλλα δεν ηθελε καθημερινες συναντησεις! το γιατι ακομα δε το καταλαβα!

εδω κολαει το τραγουδι "και λιγο λιγο θα με συνηθισεις και λιγο λιγο θα με αγαπησεις!" Μενιδιατης!

ειμαι και απο μενιδι..... κολαει αψογα!

λετε να τις κανω καμια κανταδα με αυτο το τραγουδι??

"μεινε μαζι μου και λιγο λιγο θα με συνηθισεις..... οχι οχι μη με παρατας!"

Δημοσ.

Αν σου αρέσουν τα ''κηπευτικά'' θα σου το πρότεινα:lol:

Αχ φιλαράκι νομίζω ότι την πάτησες άσχημα:(

Αν θες να ξεφύγεις ή πρέπει να γίνεις πιο τολμηρός ή πρέπει να βρεις άλλη.

Αυτά τα πέρασα και εγώ, αλλά ευτυχώς σε μικρότερη ηλικία από σένα, οπότε και σε καταλαβαίνω.

Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή

Δημοσ.
συμφωνω και γω ηθελα να κανω καθημερινη προσπαθεια αλλα αυτη ηταν αρνητικη σε αυτο!

στα τηλεφωνα οκ, αλλα δεν ηθελε καθημερινες συναντησεις! το γιατι ακομα δε το καταλαβα!

εδω κολαει το τραγουδι "και λιγο λιγο θα με συνηθισεις και λιγο λιγο θα με αγαπησεις!" Μενιδιατης!

ειμαι και απο μενιδι..... κολαει αψογα!

Έχεις φάει κεραμίδα και δε βλέπεις τις καταστάσεις ήρεμα ακόμα και τώρα, δεν είχες ελπίδες τότε αλλά ίσως ούτε και τώρα μιας και μάλλον καβάτζα ήσουν. Σόρρυ που στο λέω αλλά πολύ πιθανό να είχε κάποια σχέση, και εσύ να ήσουν ένα πιθανό backup plan.

Ασε ξέρω τι θα πεις και εγώ τα ίδια έλεγα σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά δυστυχώς τα γεγονότα δεν άλλαξαν για να υποστηρίξουν τα λεγόμενα μου. Επίσης και για την Β και για τη περίπτωση της βρεγμένης ελπίζω να ξέρεις την θεωρία του γραμματοσήμου. Στη μία περίπτωση κολλάει σε εσένα και στην δεύτερη περίπτωση στη κοπέλα.

Όσον αφορά τα πειράγματα από γυναίκες, έχω ελάχιστες εμπειρίες. Βέβαια τα τελευταία 3 χρόνια ευτυχώς κυκλοφορώ με το iPod μόνιμα κολλημένο στα αυτιά οπότε και δεν ακούω και πολλά.

Το μόνο που υπέπεσε στην αντιληψή μου ήταν πέρσι που πήγαινα στο σταθμό στο Μοναστηράκι γυρνώντας από τη δουλειά και ξαφνικά 2 κοπέλες που ήταν στο πεζόδρομο όπως μιλάγανε γύρισε η μία με κοίταξε κάτι λέει στην άλλη με κοιτάνε και οι δύο με κάτι βλέμματα σκυλάκι στυλ (πήγα να λιώσω στα γέλια) και δυστυχώς δε πρόλαβα να βγάλω ακουστικά για να ακούσω τίποτα άλλο εκτός από ένα αχ γιατί να μην μου κάτσει εμένα (σε αυτές τις γραμμές δε θυμάμαι τώρα ακριβή λόγια).

Σκέφτηκα για μία στιγμή να τις πάρω και να τις κεράσω κάνα καφέ, αλλά η σκέψη απωθήθηκε στο δευτερόλεπτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...