Προς το περιεχόμενο

Πειράζετε γυναίκες στο δρόμο?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
[...] ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΔΙΠΛΑ στην κοπέλα και το πετάνε, πωπω, γτ δν σταματάνε, γτ, γτ, γτ. [...]

Πιθανολογώ ότι ο Lucifer αναφέρεται στη μέγιστη καφρίλα του να "πειράζεις" κοπέλα που συνοδεύεται. Παίδες, όταν η κοπέλα Σ-Υ-Ν-Ο-Δ-Ε-Υ-Ε-Τ-Α-Ι είναι off limits, hands off, εκτός ορίων κτλ κτλ, τελεία και παύλα. Στο κάτω κάτω, σκεφτείτε, θα θέλατε να είσασταν στη θέση αυτού του οποίου η κοπέλα δέχεται "σχόλια" από τον κάθε κάγκουρα; Εγώ πάντως όχι.

Θα συμφωνήσω με τον windward, στο θέμα των χειρονομιών, είναι ανεπίτρεπτες. Αν και πολλές φορές έχει τύχει το λεκτικό σχόλιο να είναι χυδαιότερο της χειρονομίας....

Τέλος, και με αφορμή αυτό που είπε ο windward για το ερωτικό σχόλιο, έχω να πω ότι τονώνει την αυτοπεποίθηση και των δύο μερών. Δεν ξέρω αν συμφωνείται, αλλά έχω δει πολλές γυναίκες να απολαμβάνουν το γεγονός ότι κάποιος τις πρόσεξε (ξέρετε "περνάει ακόμα η μπογιά μου" και τα συναφή), αλλά και άντρες να χαίρονται που "περασαν" το μήνυμά τους έστω και στιγμιαία.

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@aledjo Πώς την βρίσκεις ? Ερεθίζεσε δηλαδή? Το κάνεις για "αντρισμό" ? Τι απ'όλα?

Δεν κάνω πλάκα σε αυτά που σε ρωτάω ούτε ειρωνεύομαι.

Δημοσ.

διαβάζοντας το thread, ένα έχω να πω...

Μερικοί είστε εντελώς ότι ναναι εδώ μεσα... :)

Υ.Γ. δική μου γνώμη, όταν είμασταν 12 και 15 χρονών και εμείς τα κάναμε αυτά... Τα σφυρίγματα, τα χουφτώματα στα club κτλπ... Το να το κάνει όμως κάποιος μεγαλύτερος, θεωρώ ότι είναι εντελός ανώριμος, και aniwthable (οπως θα έλεγαν μερικοί ;))... Να βλέπεις δλδ όπως είπε κάποιος, πατέρα, 40-50 χρονών άνθρωπο, να γυρνάει και να φυρίζει στην γκόμενα??? O M G...

Και να σου πώ εγώ γιατί δεν τα κάνουν σήμερα αυτά "τα αγοράκια"... Γιατί τα σημερινά παιδιά, όπως είδαμε άπειρες φορές στις τηλεοράσεις κτλπ ,κάνουν σεξ μέσα στο σχολείο, έχουν εύκολη πρόσβαση σε πορνογραφικό υλικό (2 ευρώ η εφημερίδα με την τσόντα...) κτλπ κτλπ κτλπ... Νομίζεις τώρα δλδ θα κάτσει το άλλο να χουφτώσει την γκόμενα στον δρόμο? Δεν φταίνε για αυτά ούτε το ιντερνετ ούτε το PS...

Υ.Γ.2. εφόσον η γκόμενα θέλει άντρες και δεν τους βρίσκει γιατί παίζουν playstation, mmorpg, κτλπ, μπορεί αν θέλει να παί3ει και αυτη ;)

Δημοσ.
Eγώ το καμάκι και το κάθε είδους καμάκι το θεωρώ ξεφτύλα, χαζομάρα + λιγουριά.

Ποιός ο λόγος να το κάνει κάποιος? Τι θα κερδίσει?

Προσωπικά το θεωρώ πως κάποιος γίνετε κατότερος και υψώνει την άλλη (γιαυτό γέμησε και ο τόπος ψώνια) ειδικά όταν μιλάει χυδαία.

Πω πω φιλέ τι να σου πω… δεν ξέρω και πόσο χρονών είσαι… αλλά όπως και να ʽχει, δεν είναι ʽξέφτιαʼ είναι ωραίο πράγμα να εκφράζεις τις προσωπικές σου σκέψεις χωρίς βεβαία να προσβάλεις τη κοπέλα! Και αν το πάρει πάνω της, χαλαλι της. Θα έπρεπε να χαίρεσαι που θα το εκλάβει έτσι γιατί αυτό που είπες σε έναν που σου τράβηξε τη προσοχή για τον χ ψ λόγο εις ακούστηκε… τώρα το πώς θα το εκλάβει η κάθε μια είναι άλλου παπά ευαγγέλιο…

Δημοσ.
Πιθανολογώ ότι ο Lucifer αναφέρεται στη μέγιστη καφρίλα του να "πειράζεις" κοπέλα που συνοδεύεται. Παίδες, όταν η κοπέλα Σ-Υ-Ν-Ο-Δ-Ε-Υ-Ε-Τ-Α-Ι είναι off limits, hands off, εκτός ορίων κτλ κτλ, τελεία και παύλα. Στο κάτω κάτω, σκεφτείτε, θα θέλατε να είσασταν στη θέση αυτού του οποίου η κοπέλα δέχεται "σχόλια" από τον κάθε κάγκουρα; Εγώ πάντως όχι.

Θα συμφωνήσω με τον windward, στο θέμα των χειρονομιών, είναι ανεπίτρεπτες. Αν και πολλές φορές έχει τύχει το λεκτικό σχόλιο να είναι χυδαιότερο της χειρονομίας....

Τέλος, και με αφορμή αυτό που είπε ο windward για το ερωτικό σχόλιο, έχω να πω ότι τονώνει την αυτοπεποίθηση και των δύο μερών. Δεν ξέρω αν συμφωνείται, αλλά έχω δει πολλές γυναίκες να απολαμβάνουν το γεγονός ότι κάποιος τις πρόσεξε (ξέρετε "περνάει ακόμα η μπογιά μου" και τα συναφή), αλλά και άντρες να χαίρονται που "περασαν" το μήνυμά τους έστω και στιγμιαία.

συμφωνω 100% μαζι σου!

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να πειραζουμε γυναικα η οποια συνοδευεται απο αντρα!

ως αντρικος κωδικας τιμης, πρεπει να σεβομαστε το κοπο του αλλουνου για τον αγωνα που εκανε για να τη εχει διπλα του!

τωρα αν αυτος ειναι κοντος, χοντρος, κατασχημος κτλ.... δεν εχει καμια σημασια! αυτο το σκεφτομαστε μονο απο μεσα μας και λεμε "ρε τη του βρηκε του μαλακα....."

αλλα ποτε δεν ενοχλουμε το ζευγαρι!

ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΙΜΗΣ!

πολυ σωστα ειπες ότι τονώνει την αυτοπεποίθηση και των δύο μεριών!

αλλα ο περισσοτερος κοσμος που εχει κομπλεξ, πως θα το καταλαβει??

• Moderators
Δημοσ.
Να βλέπεις δλδ όπως είπε κάποιος, πατέρα, 40-50 χρονών άνθρωπο, να γυρνάει και να φυρίζει στην γκόμενα??? O M G...

1) Κοψε λιγάκι τα σχολια ε

2) Παντα μπομπιρας ητανε ο πατερας, αστονα να διασκεδασει λιγο ντε...

Δημοσ.
1) Κοψε λιγάκι τα σχολια ε

2) Παντα μπομπιρας ητανε ο πατερας, αστονα να διασκεδασει λιγο ντε...

οκ, σόρρυ για το σχόλιο :) (δεν θυμόμουν ποιος το είχε γράψει, απλά μου είχε μείνει στο μυαλό ότι κάποιος μίλησε για πατέρα...)

Όσο ναναι πάντως εμένα είναι αυτό κάτι που δεν θα μου άρεσε...

Δημοσ.
Πω πω φιλέ τι να σου πω… δεν ξέρω και πόσο χρονών είσαι… αλλά όπως και να ʽχει, δεν είναι ʽξέφτιαʼ είναι ωραίο πράγμα να εκφράζεις τις προσωπικές σου σκέψεις χωρίς βεβαία να προσβάλεις τη κοπέλα! Και αν το πάρει πάνω της, χαλαλι της. Θα έπρεπε να χαίρεσαι που θα το εκλάβει έτσι γιατί αυτό που είπες σε έναν που σου τράβηξε τη προσοχή για τον χ ψ λόγο εις ακούστηκε… τώρα το πώς θα το εκλάβει η κάθε μια είναι άλλου παπά ευαγγέλιο…

Τι να σου πω, δεν ξέρω.

Εγώ βλέπω όλο τα ίδια και τα ίδια άτομα να το κάνουν απο το πρωί ώς το βράδυ και μετά λένε πως είναι όλες πουτάνες επειδή δεν βρίσκουν καμία :-D

Το τί είναι ωραίο δεν κατάλαβα, το ότι λές κάτι χύμα σε κάποια και αυτή σε γράφει ή γελάει επειδή σε βλέπει σαν δεν ξέρω και εγώ τι?

συμφωνω 100% μαζι σου!

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να πειραζουμε γυναικα η οποια συνοδευεται απο αντρα!

ως αντρικος κωδικας τιμης, πρεπει να σεβομαστε το κοπο του αλλουνου για τον αγωνα που εκανε για να τη εχει διπλα του!

τωρα αν αυτος ειναι κοντος, χοντρος, κατασχημος κτλ.... δεν εχει καμια σημασια! αυτο το σκεφτομαστε μονο απο μεσα μας και λεμε "ρε τη του βρηκε του μαλακα....."

αλλα ποτε δεν ενοχλουμε το ζευγαρι!

ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΙΜΗΣ!

πολυ σωστα ειπες ότι τονώνει την αυτοπεποίθηση και των δύο μεριών!

αλλα ο περισσοτερος κοσμος που εχει κομπλεξ, πως θα το καταλαβει??

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απο αυτό .. πρέπει να είναι εντελώς καθυστερημένος κάποιος δηλαδή :-D

Δημοσ.
διαβάζοντας το thread, ένα έχω να πω...

Μερικοί είστε εντελώς ότι ναναι εδώ μεσα... :)

Υ.Γ. δική μου γνώμη, όταν είμασταν 12 και 15 χρονών και εμείς τα κάναμε αυτά... Τα σφυρίγματα, τα χουφτώματα στα club κτλπ... Το να το κάνει όμως κάποιος μεγαλύτερος, θεωρώ ότι είναι εντελός ανώριμος, και aniwthable (οπως θα έλεγαν μερικοί ;))... Να βλέπεις δλδ όπως είπε κάποιος, πατέρα, 40-50 χρονών άνθρωπο, να γυρνάει και να φυρίζει στην γκόμενα??? O M G...

Και να σου πώ εγώ γιατί δεν τα κάνουν σήμερα αυτά "τα αγοράκια"... Γιατί τα σημερινά παιδιά, όπως είδαμε άπειρες φορές στις τηλεοράσεις κτλπ ,κάνουν σεξ μέσα στο σχολείο, έχουν εύκολη πρόσβαση σε πορνογραφικό υλικό (2 ευρώ η εφημερίδα με την τσόντα...) κτλπ κτλπ κτλπ... Νομίζεις τώρα δλδ θα κάτσει το άλλο να χουφτώσει την γκόμενα στον δρόμο? Δεν φταίνε για αυτά ούτε το ιντερνετ ούτε το PS...

Υ.Γ.2. εφόσον η γκόμενα θέλει άντρες και δεν τους βρίσκει γιατί παίζουν playstation, mmorpg, κτλπ, μπορεί αν θέλει να παί3ει και αυτη ;)

οπως το ειπες το ειδαμε στη τηλεοραση! γιατι ομως το ειδαμε στη τηλεοραση?

γιατι αυτο δε το βλεπουμε καθε μερα στη γειτονια μας!

για τις τσοντες ειναι αλλη ιστορια. ολα τα παιδια στο σχολειο εχουν στο κινητο τους βιντεακια και πορνο φωτογραφιες.... το γιατι ομως το ξερεις?

και αυτα τα ιδια να τα ρωτησεις δε θα ξερουν να σου πουνε!

αυτο που ειπες για την ηλικια συμφωνω. εγω ειμαι 22 χρονων και εχω σκοπο να το συνεχισω μεχρι να παντρευτω και κανω ενα αγορι! μετα θα το συνεχισει αυτος για μενα! (για να μη χαθει η παραδοση..)

Επισκέπτης
Δημοσ.
Τα γλοιώδη και φτηνα-ηλίθια σχόλια παραπέμπουν κατ' ευθείαν στην αγαμία. Το έξυπνο ερωτικό σχόλιο όμως είναι κάτι που λείπει γενικώς... ακόμη και χωρίς απώτερο σκοπό, γιατί να μη ξεκινάμε καλύτερα τη μέρα μας?

Οι χειρονομίες πάντως ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.

+1

aledjo αν γίνεται γράφε μόνο για τον εαυτό σου και όχι "εμείς οι άντρες" λες και εκπροσωπείς τον υγιή αντρικό πληθυσμό. Κατά τη γνώμη μου, μας χαλάτε την πιάτσα όσοι φέρεστε έτσι. Δεν το λέω πολύ επιθετικά, ο καθένας ας κάνει ότι θέλει, αλλά βρε αδερφέ, σεβασμό και στην άλλη αντιμετώπιση.

Δημοσ.
+1

aledjo αν γίνεται γράφε μόνο για τον εαυτό σου και όχι "εμείς οι άντρες" λες και εκπροσωπείς τον υγιή αντρικό πληθυσμό. Κατά τη γνώμη μου, μας χαλάτε την πιάτσα όσοι φέρεστε έτσι. Δεν το λέω πολύ επιθετικά, ο καθένας ας κάνει ότι θέλει, αλλά βρε αδερφέ, σεβασμό και στην άλλη αντιμετώπιση.

λοοοοοοολ ποια πιατσα σας χαλαμε? τους σοβαρους αντρες που δε σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους??

δε ξερω αν το ακουσες, αλλα τη δικη σας πιατσα οι γυναικες, σας λενε ξενερωτους και κοτες!

εμας μας λενε ανωμαλους, αλητες, αγαμητους (για ολους κατι λενε) αλλα σε μας ερχονται....

πριν φυσικα παντρευτουνε γιατι μετα ερχονται στη δικη σας πιατσα για να περασουν την υπολοιπη ζωη τους διπλα σε εναν σοβαρο και προστατευτικο αντρα που εχει πρωτο ρολο στη ζωη του την οικογενεια....

οταν μεγαλωσω αρκετα μπορει να ερθω στη δικη σας πιατσα να δω τι παιζει και απο κει....

χαχαχαχαχα

Δημοσ.
Προβλεπεται ενα ωραιο, διχως σφαξιματα βραδυ!

μα πως γινεται καθε topic που ανοιγω να εχει τοση μεγαλη κινηση και στο τελος στο κλειδωνουν??

Δημοσ.

lol! Φίλε δεν είναι όλες ίδιες όπως δεν είναι και όλοι ίδιοι.

Κάποιες θα πάνε σε εσάς και κάποιες σε εμάς.

Απλά είναι η εύκολη λύση σε όλες στο να πάνε με τα "καμάκια"!

Και πιστεψέμε ούτε τόσο σοβαρός είμαι, ούτε κότα αλλα ούτε και ξενέρωτος.

Απλά είναι αντι-αισθητικό το καμάκι σε μένα και κάποιους άλλους για τους λόγους που είπα ποιό πάνω.. έχει να κάνει με το πώς το βλέπει κανείς.

• Moderators
Δημοσ.

Κατσε ντε να απαντησουν πρωτα και μετα λες... (χιχιχι, μακαρι να συνεβαινε και σε εμενα αυτο, αντιθετα, στα δικα μου οτε που απαντανε ευκολα)..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...