Προς το περιεχόμενο

Πειράζετε γυναίκες στο δρόμο?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα φρου φρου ας σε πειραξει κανας πολυ καλος και θα σου πω εγω αν θα το σκευτεσαι για πολυ.... :-D

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

με αφορμη το παραπανω... αληθεια, εχω την απορια! αν αλλαξουμε λιγο την ερωτηση του θεματος... σας εχουν πειραξει ποτε γυναικες στο δρομο, αγορια του φορουμ;;;; ή και κοριτσια... κανεις δεν ξερει ποτε!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

ναι γαμωτο!

και λεω γαμωτο γιατι τοτε ημουν σε ηλικα μικρη και δεν ηξερα ο μαλακας!

και οχι μονο μια φορα.... αλλα πολλες και διαφορες.... οταν πηγενα γυμνασιο....

τωρα το εχω αχτι! αν με πειραξει καμια θα της μεινω αξεχαστος!

Δημοσ.

Προσφατα ήμουν με ενα φιλαρακι στο δρομο και μας χαιρετησαν κατι τυπισες απο ενα αμαξι :oops: .... Νομιζω η πρωτη φορα που μου ετυχε... Μιλαμε για πειραγμα η πρωτη φορα, οχι χαμογελακια και τετοια. Δεν μου αρεσει καθολου ειναι η αληθεια το πειραγμα απο γυναικα....

Μια θυλυκη ενδειξη διαθεσιμοτητας ναι, αλλα οχι πειραγμα :evil:

Δημοσ.

Ναι αρκετες φορες κ ειναι ωραια συναισθημα αρκει να μην ξεφευγει απο τα ορια...

Δημοσ.

μαλιστα!!! να τα μας!!! δεν το φανταζομουν οτι θα σας ειχε συμβει! εμενα ευτυχως δεν μου εχει συμβει... ακομα!!!! :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
μαλιστα!!! να τα μας!!! δεν το φανταζομουν οτι θα σας ειχε συμβει! εμενα ευτυχως δεν μου εχει συμβει... ακομα!!!! :mrgreen: :mrgreen:

απο γυναικα?

Δημοσ.
Αυτο ειναι ενα θεμα που το εχω πει αμετρητες φορες κ θα το λεω ΠΑΝΤΑ...

Οποιαδηποτε γυναικα της γης,ακομα κ την πιο ερωτευμενη,αν την πειραξεις με ομορφο κ εξυπνο τροπο ΛΑΜΠΕΙ κ της αρεσει παρα πολυ...

Δεν εχει σημασια ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ αν εισαι ο πιο χαλιας ή ο πιο ομορφος(γι αυτη).-

Σημασια εχει να αυτο που θα κανεις για 1-3 δευτερα να την κανει να αισθανθει μοναδικη για 1-3 μερες κ οχι μονο.

Χαχα μη τραιλαθούμε κιόλας. Για να αισθανθει μια γυναίκα μοναδικη για 1-3 μερες, πρέπει να της κάνεις άλλα πράγματα. ;-)

Πάντως και με ένα χαμόγελο -εγώ τουλάχιστον- τις κάνω να λάμπουν, αλλά αυτό δε λέει τπτ.

Δημοσ.
ρε παιδιά έ-λε-ος

πιστευετε στην πραγματικότητα τωρα οτι ενα πειραγμα στο δρόμο είναι δυνατον να το σκεφτόμαστε 1-3 ημερες και μάλιστα να μας κανει να νιωθουμε και μοναδικες?????????????? ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ !!!!

Στο τέλος θα μας ζητάτε και λεφτά γιατι δεν κάνετε καμακι αλλα λειτούργημα...

Αν περπατας στο Μεξικο μπορει να μην σε κανει να νιωθεις ετσι...

Τωρα αν περπατας σε δρομο με κινηση εεεεεεεεε οσο να `ναι κατι μπορει να εχεις παραπανω εσυ απο τις αλλες,κατι το οποιο με εκανε να σε πειραξω.

Ετσι σε κανει να νιωθεις μοναδικη η ολη φαση.

ΑΠΟΨΗ μου ειναι κ δεν ειναι συμβολαιο για ολα υπολοιπα μελη του forum.

Δεν μου αρεσει καθολου ειναι η αληθεια το πειραγμα απο γυναικα....

Μια θυλυκη ενδειξη διαθεσιμοτητας ναι, αλλα οχι πειραγμα :evil:

Συμφωνω!!!

Δημοσ.

μια φορα με 2 κολλητους με το αμαξι μας ειχαν παρει απο πισω 2 τυπισσες με το δικο τους αμαξι.ειχε κινηση,χαιρετιομασταν αλλα δυστυχως δεν προλαβαιναμε...(ατιμες υποχρεωσεις)

δεν ηταν ασχημο...

Δημοσ.

Κακά τα ψέματα δεν γίνεται όλα τα πράγματα να γίνονται και απο άντρες και γυναίκες. Ειδικά σε τέτοια θέματα. Το να πειράξει ένας άντρας μια γυναίκα (σε φυσιολογικά όρια) είναι πολύ ωραίο. Το αντίθετο όχι. Ε πως να το κάνουμε. Σε θέματα που έχουν σχέση (άμεση ή έμμεση) με το σεξ δεν γίνονται όλα τα πράγματα και απο τα δύο φύλα. Ένας άντρας έχει να σχολιάσει με τον φίλο του μια κοπέλα, γιατί η κοπέλα έχει καμπύλες (ή μπομπόνια που λέει και ο Καλυβάτσης). Ε τώρα φαντάζεστε το αντίθετο? Πολύ λυγούρικο μου φαίνεται. Επίσης τις λεσβίες πολύ αγάπησαν ενώ τους ποσ...δες κανείς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...