Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 γαμω τις φάσεις!!!δε μπορεί να ξεφύγει κιόλας! πολλές φορές,αν πηγαίνουν και οι 2 ψηλά, προλαβαίνεις να τους δείξεις κ τον ανδρισμό σου!!!!! μάλιστα..... χμμμ.. αν δεν εννοείς ουρανοξύστη τότε ύποπτα τα πράγματα για τον ανδρισμό μέχρι τον τέταρτο !!! αχαααχχχαχαα νο οφένς :) :)
antreaslam Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 κάποιος που επιθυμεί να δείξει τον ανδρισμό του σε ένα ασανσερ,δε νομίζω να χρειάζεται ουρανοξύστη για να προλάβρι,ή χαρακα για να μετρήσει! τέλος πάντων, μάλλον είναι πολύ....μακρινές νοοτροπίες κ συμπεριφορές αυτές για μένα! και επειδή πρόσφατα έμαθα ότι απαγορεύεται να πηγαίνεις στην κοπέλα σου φαγητό,νερο κλπ, εεε, αμφιβάλω ανοιχτά για τον ανδρισμό μου!
Thisamenis Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 τι μου θυμήσατε τώρα..... τότε στο Παρίσι που ανέβαινα με το ασανσέρ τον Πυργό του Αι Φελ (όπως λέμε Αι Γιώργη) παρέα με 3 γαλλίδες στην 1 τα χαράματα. ( λολολολ)
1980 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 <<στον πατο>> ολοι ρε. που ειναι το λευκο αγορι να τα πει.
Houston Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Ενα τηλ πάντως προλαβαίνεις να αλλάξεις. Τώρα για περισσότερα, δε νομίζω. Εκτός και αν σου τύχει διακοπή ρεύματος
Harkon Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 <<στον πατο>> ολοι ρε. που ειναι το λευκο αγορι να τα πει. AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXX :~( λυπήσου με ρε... axaxaxxaxaxaxaxax
aledjo Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Γιατί, το κατάλαβες? εμενα ρωτας αν το καταλαβα? εσυ ΔΕ καταλαβες ολοκληρο ποστ που εκανα και ειπα ολοκληρη ιστορια ενος χρονου, και ρωτας εμενα αν καταλαβα μια προταση? αυτη η εξυπναδα σου με ανατριχιαζει......! Αυτο ειναι ενα θεμα που το εχω πει αμετρητες φορες κ θα το λεω ΠΑΝΤΑ...Οποιαδηποτε γυναικα της γης,ακομα κ την πιο ερωτευμενη,αν την πειραξεις με ομορφο κ εξυπνο τροπο ΛΑΜΠΕΙ κ της αρεσει παρα πολυ... Δεν εχει σημασια ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ αν εισαι ο πιο χαλιας ή ο πιο ομορφος(γι αυτη).- Σημασια εχει να αυτο που θα κανεις για 1-3 δευτερα να την κανει να αισθανθει μοναδικη για 1-3 μερες κ οχι μονο. συμφωνω...
aledjo Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 μήπως σου έχει περάσει από το μυαλό το γεγονός οτι αντιμετωπίζεσαι σαν παιχνιδάκι? εσυ μαλλον δε καταλαβες γιατι τα εκανα ολα αυτα... ΔΕ τα εκανα επειδη το ζητουσε αυτη αλλα επειδη ΕΓΩ ηθελα! παιχνιδακι θα ημουν αν μου ζητουσε πραγματα να κανω και γω τα εκανα.... ισα ισα που αυτη οχι μονο σαν παιχνιδακι δε με εβλεπε αλλα ηθελε τις συμβουλες μου για πολλα θεματα... οσο για τις εξοδους κτλ, εγω ημουν αυτος που επεμενα να βγουμε ή οτιδηποτε αλλο! ποτε δεν ειχε γνωμη, παντα η απαντηση της ηταν "εγω δεν εχω προβλημα, παμε/κανουμε οτι θες...." αφου μου εσπαγε τα νευρα πολλες φορες γιατι επρεπε εγω να σκεφτω που θα παμε και τι θα κανουμε.... το οτι πηγενα τα απογευματα στη σχολη της, ηταν δικη μου ιδεα και οχι δικη της. αυτη απο την αρχη ηταν αρνητικη σε αυτη την ιδεα... "θα ερχεσαι τοσο μακρια για να με δεις μονο 10 λεπτα?" μου ελεγε αρα ξεχαστε τη λεξη παιχνιδακι σε αυτη τη περιπτωση! οσο για τα υπολοιπα που ειπες, εχεις δικιο αλλα οχι σε αυτη τη περιπτωση! αν μιλουσα για οποιαδηποτε αλλη γυναικα, και εκανα τα ιδια που εκανα στη Β, τοτε ναι θα ειχες δικιο! αλλα τωρα δεν εχεις δικιο γιατι ειναι "ειδικη" περιπτωση και γι'αυτο εγω φερθηκα ετσι....! αλλιως δε θα ημουν και τοσο μ.....ς για να τα κανω εγω αυτα για μια γυναικα..... ελεος! δε γενηθηκα εχθες.... ηξερα τι εκανα..... και επαναλαμβανω! αυτο το θεμα το ειπα και σε εσας γιατι ειναι μια "ειδικη" περιπτωση που δε συνανταει ο καθενας καθε μερα στο δρομο! δεν αναφερθηκα σε μια οποιαδηποτε γυναικα παραμονο στη Β! εσεις ομως αυτο δε το καταλαβατε απο την αρχη! δε σας λεω μια ιστορια μιας γκομενας/περιπετιας που ειχα..... αλλα οτι συναντησα ΚΑΙ ΑΥΤΟ στη ζωη μου. οπως ολοι βλεπετε διαφωνιτε γιατι δε σας εχει τυχει να γνωρισετε μια τετοια κοπελα στη ζωη σας και σας ειναι δυσκολο να καταλαβετε αυτα που λεω εγω! και μενα αν μου τα λεγανε χωρις να τη ξερω δε θα τα πιστευα..... κι'ομως υπαρχουν και αυτες! ο snoopy καταλαβε τη θεση μου γιατι ετυχε και αυτος να ξερει μια παρομια γυναικα....
Thisamenis Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μου φαίνεται πως το τοπικ έχει ξεφύγει εντελώς.ας το κλιδωσει κάποιος....
Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Αυτο ειναι ενα θεμα που το εχω πει αμετρητες φορες κ θα το λεω ΠΑΝΤΑ...Οποιαδηποτε γυναικα της γης,ακομα κ την πιο ερωτευμενη,αν την πειραξεις με ομορφο κ εξυπνο τροπο ΛΑΜΠΕΙ κ της αρεσει παρα πολυ... Δεν εχει σημασια ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ αν εισαι ο πιο χαλιας ή ο πιο ομορφος(γι αυτη).- Σημασια εχει να αυτο που θα κανεις για 1-3 δευτερα να την κανει να αισθανθει μοναδικη για 1-3 μερες κ οχι μονο. ρε παιδιά έ-λε-ος πιστευετε στην πραγματικότητα τωρα οτι ενα πειραγμα στο δρόμο είναι δυνατον να το σκεφτόμαστε 1-3 ημερες και μάλιστα να μας κανει να νιωθουμε και μοναδικες?????????????? ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ !!!! Στο τέλος θα μας ζητάτε και λεφτά γιατι δεν κάνετε καμακι αλλα λειτούργημα...
aledjo Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Στο τέλος θα μας ζητάτε και λεφτά γιατι δεν κάνετε καμακι αλλα λειτούργημα... χαχαχαχα καλο! οχι δεν ειναι ακριβως ετσι αλλα εχει μια σχεση με τη πραγματικοτητα! μπορει εσυ, η φιλη σου και πολλες αλλες να το βλεπετε οπως εσυ λες! αλλες ομως το βλεπουν οπως ακριβως ειπε ο gagarin! δηλαδη ενα ψιτ να πει καποιος σε καμια γκομενα, και απο τη στιγμη εκεινη και μετα να φερεται στους αντρες σαν να ειναι θεα! επειδη καποιος τη προσεξε νομιζει οτι ειναι καποια! τα κοινα ψωνια που λεμε.... αλλες ομως μας βριζουν και μας λενε λιγουρα.... και δε τους καιγεται καρφι. οπως το περνει η καθεμια...... δεν υπαρχει τιποτα απολυτο. (αλλα πιστεψε με, λιγες ειναι εκεινες που δε τους καιγεται καρφι.....) οπως και να το κανουμε ρε παιδια, ενα καλο κομπλιμεντο σε μια οποιαδηποτε γυναικα, τη κανει να νιωθει διαφορετικα (καλυτερα). π.χ. πολλες φορες εχει τυχει να πω ακομα και σε μεγαλες γυναικες γνωστες μου, (προησταμενη μου, διευθυντρια μου....κτλ ), "στις ομορφιες σας εισαστε σημερα!" και αμεσως αλλαζει η διαθεση τους.... δεν ειναι κακο!
Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 καλά σ' αυτο δεν εχεις αδικο (ειπε η φρού-φρού με ανασηκωμένη μύτη, τίναξε τα μαλλιά της με χάρη και έφυγε.. ) :p
forgotten Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Λοιπον θα ελεγα οτι ποτε δεν εριξα πανω απο ενα βλεμα σε εντυπωσιακες γυναικες στο δρομο γιατι οσο να ναι εχει αρκετες που θυμωνουν οταν τις πειραζεις στο δρομο και ενα περιπου ειναι ασχημο, να σε πειραζουν κοπελες στο δρομο ειναι εξισου ασχημο ετσι δεν κανω αυτο που με ενοχλει
aledjo Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 ετσι δεν κανω αυτο που με ενοχλει συμφωνω μονο σε αυτη τη προταση αλλα αφορα γενικα ολη τη ζωη με της σχεσεις μας, φιλους μας κτλ... οσο για τα αλλα που ειπες διαφωνω! δε μπορεις να συγκρινεις το πειραγμα που κανει ενας αντρας σε μια γυναικα και το αντιθετο... δεν ειμαστε το ιδιο! αλλιως το παιρνει μια γυναικα και αλλιως ενας αντρας! δεν ειναι τυχαιο που υπαρχουν ααααπειρα καλυντικα για τη γυναικα που σκοπο εχουν να τις κανουν πιο ομορφες.... γιατι θελουν να γινουν πιο ομορφες? δε θα τους αρεσε γι'αυτο που "αγωνιζονται" να περνουν μια αναγνωριση/επιβεβαιωση για τη προσπαθεια τους? σκεψου λιγο.... ειναι στη φυση τους...... η γυναικα ειναι το ωραιο φυλο! χωρις αυτες η ζωη μας θα ηταν ασπρομαυρη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.