Houston Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Τότε φίλε μου ξεκόλα. Δεν αξίζει. Αλήθεια πόσο είσαι?
aledjo Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 ειναι 20! φυσικα σαν γκομενα δεν αξιζει! σαν ανθρωπος ομως ειναι οοολα τα λεφτα! ετυχε να ειναι και ομορφη....
Lucifer Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 σαν γκομενα δεν αξιζει! σαν ανθρωπος ομως wtf. WTF. WTF.
Lucifer Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Ήταν ένας άνθρωπος και ένας παπάς, και βλέπουνε στο δρόμο δυο παιδιά και ένα κορίτσι.
InlandEmpire Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 πολυ αστειο! τι να σου πω..... Γιατί, το κατάλαβες?
Harkon Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 wtf. WTF. WTF. AXAXAXXAAXAXAXAAXXA UGCT!!!! ( u give change today!)
gagarin Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Αυτο ειναι ενα θεμα που το εχω πει αμετρητες φορες κ θα το λεω ΠΑΝΤΑ... Οποιαδηποτε γυναικα της γης,ακομα κ την πιο ερωτευμενη,αν την πειραξεις με ομορφο κ εξυπνο τροπο ΛΑΜΠΕΙ κ της αρεσει παρα πολυ... Δεν εχει σημασια ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ αν εισαι ο πιο χαλιας ή ο πιο ομορφος(γι αυτη).- Σημασια εχει να αυτο που θα κανεις για 1-3 δευτερα να την κανει να αισθανθει μοναδικη για 1-3 μερες κ οχι μονο.
1980 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 wtf. WTF. WTF. κενταει ο εωσφορος σημερα. ρε εωσφορε βαλε το χερι σου να παρει η μιλαν αυριο το κυπελλο να κατεβω συνταγμα να πανηγυρισω σε παρακαλω. ελα τωρα που γυρναει.
Mithrantir Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 ως τωρα η xartial και ο snoopy εχουν καταλαβει! @Houston δεν ειναι καθολου περπατημενη, αντιθετως! κοιταζει μονο τις σπουδες της και ολη μερα ειναι σε διαφορες σχολες! καποτε μου ειχε πει οτι και να ηθελε καποιον δε θα μπορουσε γιατι εχει πολλα διαβασματα.... και δε θα προλαβενε. της ειπα τοτε, μα καλα τωρα, οταν πιασεις δουλεια? και θα τρεχεις ολη μερα? τοτε θα εχεις χρονο για αντρες? ΟΧΙ μου λεει! τωρα τι να πω..... Aledjo sorry για την επαναφορά του θέματος μιας και έλειπα αρκετό καιρό απ' τα δρώμενα εδώ. Αλλά πραγματικά αν εξαιρέσουμε την παθολογική περίπτωση (που μάλλον δεν ισχύει), μήπως σου έχει περάσει από το μυαλό το γεγονός οτι αντιμετωπίζεσαι σαν παιχνιδάκι? Μόνο και μόνο το γεγονός ότι η πρώτη σας γνωριμία ήταν με εσένα να συμπεριφέρεσαι σαν λιγούρι (με το συμπάθειο) και αυτή να ανταποκρίνεται θετικά (πράγμα που δεν θα έκανε αν υπήρχε παθολογική περίπτωση μιας και ήταν ολοφάνερο που θα το πήγαινες και σίγουρα κάτι τέτοιο θα ήταν αποτρεπτικό για να κάτσει δίπλα σου) και μετά να σε έχει να χοροπηδάς γύρω της (μεταφορικά βέβαια) ακόμα και με διαλείμματα όπως λες, χωρίς να σε στέλνει στον αγύριστο, έπρεπε να σε υποψιάσει. Σε φέρνει να γνωρίσεις την παρέα της (βασικά επιλεγμένα κομμάτια αυτής) σε ελεγχόμενα μέρη (σπίτι νετ καφέ) όπου δε σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις κάποια όρια και να φέρεις τη συζήτηση σε μονοπάτια δύσβατα. Όσο για τα ένιωσε άβολα όταν της εξέφρασες τα συναισθήματα σου, θα σου πω ένα καλό πριν κάνα δύο χρόνια γνώριζα μια κοπέλα η οποία φαινόταν σαν τη δική σου περίπτωση απ' έξω σπουδές (έκανε το διδακτορικό της αν θυμάμαι καλώς) δουλεία (έκανε ιδιαίτερα) και γενικά όχι εκτός ορίων (δλδ ξεκώλη). Σε κάποια φάση κάπως έκατσε η φάση και της είπα για καφέ είπε ναι πήγαμε και εκεί πάνω στη συζήτηση της κάνω το μπάσιμο και της λέω το ποίημα (βασικά όντως μου άρεσε και προκαλούσε αυτό το κάτι, οπότε τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα για μένα). Τη βλέπω να κολλάει για λίγο, (γενικά πιο πριν είχε σχετικά παρόμοιες αντιδράσεις με τη δικιά σου σε τέτοια θέματα όταν τα αναφέραμε μπροστά της εγώ και κάποιοι άλλοι φίλοι και γνωστοί) και ξαφνικά μετά μου λέει, ξέρεις κάτι τα έχω ήδη με 2 άλλους. Εγώ για λίγο καιρό μετά έπαιζα το ρόλο του τρίτου, αλλά αυτό είναι πάλι άλλη ιστορία. Άσε που ανακάλυψα μέσα από συμφραζόμενα και εξαγωγές συμπερασμάτων ότι γενικά το πήγαινε το γράμμα για one night stands and no strings attached. Μετά μου είπε οτι κανονικά δε θα μου το έλεγε αλλά δε μπόρεσε να μου το κρύψει για διάφορους λόγους (δεν είναι της παρούσης). Αυτό φίλε μου για να καταλάβεις οτι η ηθοποιία δεν είναι κάτι πολύ δύσκολο στις γυναίκες. Έχω δει και περίπτωση γυναίκας που απλά ήταν ερωτευμένη με ένα τύπο ( ο οποίος ήταν ναυτικός και ποιητής Καρκαβίτσας στυλ) χωρίς όμως το σαρκικό περιεχόμενο στη σχέση, ναι μεν έπαιζε (αν και πάρα πολύ ντροπαλά λες και μίλαγες σε παρθένα) αλλά μόλις έφτανε στο ψητό η υπόθεση βγαίναν οι δικαιολογίες νεράκι μιλάμε. Σκέψου και αυτή τη περίπτωση. Είναι περίπτωση πυγμαλίων όπου ο άντρας της υπόθεσης είναι μεγαλύτερος (και στις 2 περιπτώσεις ο άντρας ήταν) και απλά η μικρά είχε χάσει κάθε δυνατότητα να αποδεσμευτεί συναισθηματικά (δεν είναι και πολύ δύσκολο αυτό αν ξέρεις να χειρίζεσαι καταστάσεις και όχι μόνο). Με αποτέλεσμα να φαίνεται ναι μεν ελεύθερη (μιας και δεν μπορείς να δεις κάποιον γύρω της) αλλά βασικά να είναι δεσμευμένη και μάλιστα σε απίστευτο βαθμό. Για να ξέρεις αν δουλεύεσαι ψιλό γαζί ή όχι είναι πολύ δύσκολο και συνήθως όλοι μας (άντρες και γυναίκες) αρνούμαστε να δεχτούμε αυτή τη πιθανότητα για ένα και μόνο λόγο, της υπερηφάνειας. Επίσης παίζει και το θέμα της καψούρας όπου ότι και να σου λένε οι άλλοι η κεραμίδα που έφαγες στο κούτελο δυστυχώς δε σου επιτρέπει να τα δεις τα πράγματα από μια σχετικά ουδέτερη οπτική γωνία. Όσον αφορά τα πειράγματα και κομπλιμέντα στο δρόμο, πρέπει να τα περιορίσετε επιτέλους όσον αφορά τις Ελληνίδες. Έχουν το κακό χαρακτηριστικό της ράτσας να σηκώνουν ψηλά τον αμανέ με κάτι τέτοια (και οι άντρες αλλά εμείς δεν ακούμε κομπλιμέντα στο δρόμο οπότε σε αυτό το τομέα δεν παίζουμε). Μπορεί να λάμπει όπως λέει συναγωνιστής μπορεί να της φτιάχνεις τη μέρα, αλλά μακροπρόθεσμα της χαλάς την αυτογνωσία που μπορεί να έχει σε κάποιο βαθμό. Με σοβαρή πιθανότητα να χάσει το μέτρο και κάποια στιγμή στο μέλλον να χτυπά το κεφάλι της. Σκεφτείτε το λίγο και αυτό. Καλή φάση να κάνεις το κομμάτι σου και να κλέψεις ένα χαμόγελο ή ένα βλέμμα, αλλά σκεφτείτε επίσης και πόσες κοπέλες έχετε δει να συμπεριφέρονται με τελείως αλαζονικό τρόπο και να αναρωτιέστε "καλά ωραίο το κοριτσάκι, αλλά πότε θα κατέβει απ' το καλάμι?" Τυχαία συμπεριφέρονται έτσι νομίζετε? Πιστεύετε οτι ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν πω πω είμαι θεογκόμενα καιρός να συμπεριφέρομαι σαν θεά, σνομπάροντας τους κοινούς θνητούς?
trelosjack Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Έχω δει και περίπτωση γυναίκας που απλά ήταν ερωτευμένη με ένα τύπο ( ο οποίος ήταν ναυτικός και ποιητής Καρκαβίτσας στυλ) Soz για το οφτοπικ αλλα και εδω ενα wtf πεφτει ευκολα ... και με χαλαρο υφος παντα....
Mithrantir Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Soz για το οφτοπικ αλλα και εδω ενα wtf πεφτει ευκολα ... και με χαλαρο υφος παντα.... ναι ρε φίλε έχεις δίκιο έπρεπε να πω τον Καββαδία. Αλλά μου βγήκε ο Καρκαβίτσας αυθόρμητα. Καμία σχέση έχεις δίκιο. Συγγραφέας ο αναφερόμενος.
antreaslam Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 στο ασανσέρ ''πειράζεται'' γυναίκες? Είναι καλή φάση πάντως. γαμω τις φάσεις!!!δε μπορεί να ξεφύγει κιόλας! πολλές φορές,αν πηγαίνουν και οι 2 ψηλά, προλαβαίνεις να τους δείξεις κ τον ανδρισμό σου!!!!! μάλιστα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.