Προς το περιεχόμενο

Πειράζετε γυναίκες στο δρόμο?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλό πάντως είναι να μήν πειράζετε κορίτσια που συνοδεύονται. Είναι αλητεία....

(και την βαλίτσα με το Νο.9 παρακαλώ)

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ωραία να πω και εγω για να κρατήσουμε το κλίμα αφου λυθηκαν τα αισθηματικά του aledjo μας !!!!

ερχεται ενας σε ενα παρτυ να μου πιάσει την κουβέντα.

(εγω ξενερώνω πάραυτα αλλά προσπαθώ να ειμαι ευγενική και τυπική)

Ο τυπος δεν το πιανει το νοηματακι και κάποια στιγμη του λέω

-Πσιτ φίλε σ' αρεσουν οι γυναίκες

- εχμμμ ναι

-Και μένα ρε φιλε πολυ !!! (και του σκάω χαμόγελο κολγκέιτ ...!!!

Δημοσ.

εγώ μια φορά σε ένα πάρτυ την έπεσα ευγενικά σε μια κοπέλα πολύ όμορφη. Της είπα μια ατάκα που δεν θυμάμαι, αλλά αυτό που θυμάμαι είναι που ξεφύσηξε και κοίταξε ψηλά τον τοίχο αναγκαζοντάς με να πω:"Μάλλον δεν έχεις όρεξη για παρέα"

απάντηση:"Όχι δεν έχω"

εγώ:"Καλά θα το πάρω σα χυλόπιτα και θα φύγω" χοχο :)

Δημοσ.

μια αλλη φορα καλοκαίρι ειχα νευρα στην δουλειά και πάω να πάρω καπνο... στον γυρισμο ειναι ενας μεγαλουτσικος σε ηλικία πανω σε μια μηχανή και οδηγεί παραλληλα με το βήμα μου και αναμασαει κατι μουρμουρητα (τα κλασσικα δλδ) και ειναι αν και ντρέπομαι η πρωτη φορα που κάνω κατινιά στην ζωη μου... Γυρναω και τον αρχίζω "δεν ντρέπεσαι ρε? κορη σου ειμαι ρε? αστα διαλα κτλ κτλ... "

κατινια αλλαααα έβγαλα όλα τα νευρα που ειχα απο την δουλεια... χιχιχιχιχι

Δημοσ.
ΩΩΩΩΩΩ!!!! Κατούρα και λίγο ωρέ πηδήκουλα! :lol: :lol: :lol:

ΟΥΦ! παλι εξυπναδες λες!

δεν ειμαι πηδηκουλας και ουτε ξερω ολες τις γυναικες!

αν τις ηξερα ολες τοτε δε θα αναρωτιομουν για τη Β, ουτε θα ζητηγα βοηθεια για να καταλαβω....

τεσπα. λιγει εδω το θεμα και συνεχιζουμε το topic....

Δημοσ.

θα με βρισετε τωρα που ξαναλεω για το θεμα του adedjo, αλλα πιστευω οτι κατα βαθος εκεινη ενιωθε κατα βαθος πραγματα που δεν μπορουσε να τα παραδεχτει ουτε στον εαυτο της, γιατι δεν τα εχει ξανανιωσει και δεν εχει καταλαβει τι σημαινει να νιωθεις κατι παραπανω για καποιον. ουτε φυσικα πως να χειριστει μια τετοια κατασταστη ξερει... μολις αρχιζει να νιωθει τι σημαινει να δενεσαι με καποιον παραπανω απο φιλικα, κωλωνει και κανει πισω. για μενα ειναι αμυνα αυτο το πραγμα, αυτη η συμπεριφορα ειναι υποσυνειδητη...

αυτα πιστευω!!!

Δημοσ.
"Καλά θα το πάρω σα χυλόπιτα και θα φύγω" χοχο

παιδαριώδης αντίδραση δε συμφωνείς?

στο ασανσέρ ''πειράζεται'' γυναίκες?

Είναι καλή φάση πάντως.

δεν ειμαι πηδηκουλας και ουτε ξερω ολες τις γυναικες!

απ οτι καταλαβαίνω φιλαράκι έχεις φάει χοντρή καψούρα.

μηπως είναι περπατημένη παρά αβγαλτη διοτι τοσο σνομπ στο ατομό σου πως εξηγείται. Τσπα αν δε βρεις άκρη ριχτα σε μια φιλη της - γνωστή της και ίσως τσιμπίσει. Πόσο είσαι?

Δημοσ.

εγω πάντως ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί οι περισσότερς γυναίκες είναι στην κοσμάρα τους. Γιατί δεν είναι διατεθημένες να κάνουν ''παιχνίδι'' στο δρόμο. Ενα χαμόγελο μια κουβέντα ένα κοπλιμέντο. Και ξέρετε πιο είναι το παράδοξο? Ότι αυτές που ''συκώνουν'' λίγο το βλεμμα τους είναι οι ωραίες γυναίκες. Εμένα προσωπικά πιο ευκολά μου ανταποκρίνονται οι εμφανίσημες παρά οι ''ατιμέλητες''.

Δημοσ.

ως τωρα η xartial και ο snoopy εχουν καταλαβει!

@Houston δεν ειναι καθολου περπατημενη, αντιθετως!

κοιταζει μονο τις σπουδες της και ολη μερα ειναι σε διαφορες σχολες!

καποτε μου ειχε πει οτι και να ηθελε καποιον δε θα μπορουσε γιατι εχει πολλα διαβασματα.... και δε θα προλαβενε.

της ειπα τοτε, μα καλα τωρα, οταν πιασεις δουλεια? και θα τρεχεις ολη μερα? τοτε θα εχεις χρονο για αντρες? ΟΧΙ μου λεει!

τωρα τι να πω.....

Δημοσ.

ρε φιλαράκι μηπως σου τα λέει αυτά γιατι θέλει να σε αποφύγει χωρίς να σε πληγώσει?

Σορυ δλδ αλλά στη σχολή τι κάνει? Δεν έχει βρει κανένα? Είσαι τόσο σίγουρος? Αληθεια τι σπουδάζει και είναι όλη μέρα στα βιβλία?

Πάντως φιλε σε νοιώθω απόλυτα αλλά πρόσεχε μη πέσεις από τα σύννεφα καμοιά μέρα...

Δημοσ.

της ειπα τοτε, μα καλα τωρα, οταν πιασεις δουλεια? και θα τρεχεις ολη μερα? τοτε θα εχεις χρονο για αντρες? ΟΧΙ μου λεει!

τωρα τι να πω.....

Αυτή είναι τρελή για δέσιμο.... Πάρτο απόφαση φίλε μου, ερωτεύτηκες μια σχιζοφρενή. Χωρίς πλάκα, αν την κάνεις να ξεπεράσει αυτά τα κολλήματα θα έχεις την πιο ωραία σχέση σου....

Δημοσ.

Γνωμη μου είναι να της τα ρίξεις ανοιχτα. Αν αρνηθεί και δεις ότι το κάνει από ''φόβο'' ή από ''ντροπή''τότε να την πολιορκίσεις μέχρι εσχάτων. Κάποτε θα πεσει ... Πάντως μην το παίζεις μπροστ΄΄α της πολύ γκόμενος γιατί ίσως την κομπλάρεις. Οι γυναίκες είναι φοβιτσιάρικά και ντροπαλά πλάσματα πίστεψέ με. Όλη αυτήν η δυναμικότητα είναι ''δήθεν'' . Γίνε λίγο πιο ανθρώπινος - πιο βατός μπροστά της και θα δεις ότι θα ξεθαρέψει.

Ξεκίνα από σήμερα...

Δημοσ.
Γνωμη μου είναι να της τα ρίξεις ανοιχτα. Αν αρνηθεί και δεις ότι το κάνει από ''φόβο'' ή από ''ντροπή''τότε να την πολιορκίσεις μέχρι εσχάτων. Κάποτε θα πεσει ... Πάντως μην το παίζεις μπροστ΄΄α της πολύ γκόμενος γιατί ίσως την κομπλάρεις. Οι γυναίκες είναι φοβιτσιάρικά και ντροπαλά πλάσματα πίστεψέ με. Όλη αυτήν η δυναμικότητα είναι ''δήθεν'' . Γίνε λίγο πιο ανθρώπινος - πιο βατός μπροστά της και θα δεις ότι θα ξεθαρέψει.

Ξεκίνα από σήμερα...

οοοολα αυτα που λες τα εχω κανει! διαβασες το μεγαλο ποστ? εκει αυτα γραφω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...