Προς το περιεχόμενο

Πειράζετε γυναίκες στο δρόμο?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πω ρε φιλε Ιnlandempire μαμω μιλαμε θα με κανεις αντιπροσωπο του aledjo

Ρε φιλε μετα απο τοσο χρονο που εχει αφιερωσει σε αυτην νομιζεις δεν θα το πιανε κατι τετοιο ή αυτη δεν θα το δειχνε με τον τροπο της?

Υπαρχει καλυτερος τροπος να τον κανει να ξεκολησει με ολη την ιστορια απο το να τις εδειχνε οτι ε ναι ψινεται να κανει σχεση στην ζωη της ναι βλεπει οτι υπαρχουν αντρες σε αυτον τον κοσμο υπαρχουν κ οι σχεσεις

Η μελισουλα με τον μελισουλο Η πεταλουδιτσα με τον πεταλουδιτσο κλπ κλπ

Σου εξηγει ειναι 20 κ κατι σαν την φιλη μ κ δεν εχει κανει ποτε σχεση δεν εχει δει ποτε ερωτικα οποιονδηποτε κ λες μπορει να γουσταρει καποιον αλλο?

aledjo δεν θα βγαλεις ακρη εδω πιστεψε με τζαμπα ψαχνεις εδω την λυση

Δημοσ.

παιδια δεν πατε στο κοσμοπολιταν να τα πειτε. τι αλλη μαλακια θα διαβασουμε τον αντιχριστο μου. η μαλλον οχι συνεχιζετε να γραφετε να διασκεδασει ο κοσμος. αντε καγκουροι.

Δημοσ.

σορυ κιολα ρε μαν αλλά εγώ δεν το διάβασα από την αρχή.Τα ξαναλές μία περιληπτικά.

Επί της ευκαιρίας... τι ηλικία έχεις εσύ και τι ηλικία έχει η κοπέλα;;;;

Δημοσ.
σωωωωπα ρε συ! ναι ε? ε? μπραβο ρε συ μονο εσυ τα ξερεις αυτα!

ρε ζοντοβολα (μη το παρεξηγησετε, φιλικα το γραφω) εχετε διαβασει απο την αρχη οοοολο το topic?

για τι ατομο σας φαινομαι? γενηθηκα εχθες? εγω δε ξερω πως ειναι ο κοσμος μας?

ξερω και συμφωνησαμε στα προηγουμε ποστ (πριν της Β) σε πολλα πραγματα!

το ποστ της Β το εκανα επειδη ειναι "ειδικη" περιπτωση και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας!

ΜΗ τη συγκρινετε με τις αλλες γυναικες!

γι'αυτο λοιπον αναρωτηθητε και μη πετατε οτι θα λεγατε για οποιαδηποτε γυναικα!

για τις αλλες γυναικες συμφωνω σε αυτα που λετε, για τη Β ομως ΟΧΙ!

δειτε τι γραφει ο sno0py..... μονο αυτος το επιασε.....

Καλά!!! Γέλασα άπειρα λέμε!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Πες μου τι νούμερο είσαι τελικά. Το 1278, το 6537 ή το 7386. Με έχεις μπερδέψει βρε μπαγάσα! :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.
παιδια δεν πατε στο κοσμοπολιταν να τα πειτε. τι αλλη μαλακια θα διαβασουμε τον αντιχριστο μου. η μαλλον οχι συνεχιζετε να γραφετε να διασκεδασει ο κοσμος. αντε καγκουροι.

ξέχασες και το αρλεκιν ΛΟΛ

Δημοσ.
locked offtopic spam thread

ας τους μωρε... εχουν γνωρισει 1-2 γυναικες στη ζωη τους και νομιζουν οτι τις ξερουν ολες!

Δημοσ.

Για να επανέλθω στο τόπικ,

είμαι στο φανάρι μέσα σε ένα αμάξι με άλλους 4 φίλους και κάθομαι στου συνοδηγού τη θέση. Και είναι 2 μωράκια σκέτο γλύκισμα. Μου λένε οι άλλοι:"Ρε μλκ πες τους τπτ κτλ κτλ" και πετάω το εξής άκυρο:" Κορίτσια θα σας έλεγα να ερχόσασταν μαζί μας αλλά δεν έχουμε χώρο"

καράφλιασαν τα κορίτσια, καράφλιασαν και οι δικοί μου. Είχε γέλιο πάντως :)

Δημοσ.
ας τους μωρε... εχουν γνωρισει 1-2 γυναικες στη ζωη τους και νομιζουν οτι τις ξερουν ολες!

χαχαχαχαχαχααχα Τhisamenis !!!

Aledjo sorry αλλα εγω εχω γνωρίσει πολλές παραπάνω απο 1-2 γυναικες :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

ΩΩΩΩΩΩ!!!! Κατούρα και λίγο ωρέ πηδήκουλα! :lol: :lol: :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...