sno0py Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Πω ρε φιλε Ιnlandempire μαμω μιλαμε θα με κανεις αντιπροσωπο του aledjo Ρε φιλε μετα απο τοσο χρονο που εχει αφιερωσει σε αυτην νομιζεις δεν θα το πιανε κατι τετοιο ή αυτη δεν θα το δειχνε με τον τροπο της? Υπαρχει καλυτερος τροπος να τον κανει να ξεκολησει με ολη την ιστορια απο το να τις εδειχνε οτι ε ναι ψινεται να κανει σχεση στην ζωη της ναι βλεπει οτι υπαρχουν αντρες σε αυτον τον κοσμο υπαρχουν κ οι σχεσεις Η μελισουλα με τον μελισουλο Η πεταλουδιτσα με τον πεταλουδιτσο κλπ κλπ Σου εξηγει ειναι 20 κ κατι σαν την φιλη μ κ δεν εχει κανει ποτε σχεση δεν εχει δει ποτε ερωτικα οποιονδηποτε κ λες μπορει να γουσταρει καποιον αλλο? aledjo δεν θα βγαλεις ακρη εδω πιστεψε με τζαμπα ψαχνεις εδω την λυση
1980 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 παιδια δεν πατε στο κοσμοπολιταν να τα πειτε. τι αλλη μαλακια θα διαβασουμε τον αντιχριστο μου. η μαλλον οχι συνεχιζετε να γραφετε να διασκεδασει ο κοσμος. αντε καγκουροι.
Thisamenis Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 σορυ κιολα ρε μαν αλλά εγώ δεν το διάβασα από την αρχή.Τα ξαναλές μία περιληπτικά. Επί της ευκαιρίας... τι ηλικία έχεις εσύ και τι ηλικία έχει η κοπέλα;;;;
InlandEmpire Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 σωωωωπα ρε συ! ναι ε? ε? μπραβο ρε συ μονο εσυ τα ξερεις αυτα! ρε ζοντοβολα (μη το παρεξηγησετε, φιλικα το γραφω) εχετε διαβασει απο την αρχη οοοολο το topic? για τι ατομο σας φαινομαι? γενηθηκα εχθες? εγω δε ξερω πως ειναι ο κοσμος μας? ξερω και συμφωνησαμε στα προηγουμε ποστ (πριν της Β) σε πολλα πραγματα! το ποστ της Β το εκανα επειδη ειναι "ειδικη" περιπτωση και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας! ΜΗ τη συγκρινετε με τις αλλες γυναικες! γι'αυτο λοιπον αναρωτηθητε και μη πετατε οτι θα λεγατε για οποιαδηποτε γυναικα! για τις αλλες γυναικες συμφωνω σε αυτα που λετε, για τη Β ομως ΟΧΙ! δειτε τι γραφει ο sno0py..... μονο αυτος το επιασε..... Καλά!!! Γέλασα άπειρα λέμε!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Πες μου τι νούμερο είσαι τελικά. Το 1278, το 6537 ή το 7386. Με έχεις μπερδέψει βρε μπαγάσα! :lol:
Harkon Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 να πας στην Πάνια ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ TOTAL RESPECT!!!!
Thisamenis Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 παιδια δεν πατε στο κοσμοπολιταν να τα πειτε. τι αλλη μαλακια θα διαβασουμε τον αντιχριστο μου. η μαλλον οχι συνεχιζετε να γραφετε να διασκεδασει ο κοσμος. αντε καγκουροι. ξέχασες και το αρλεκιν ΛΟΛ
aledjo Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 locked offtopic spam thread ας τους μωρε... εχουν γνωρισει 1-2 γυναικες στη ζωη τους και νομιζουν οτι τις ξερουν ολες!
Thisamenis Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Για να επανέλθω στο τόπικ, είμαι στο φανάρι μέσα σε ένα αμάξι με άλλους 4 φίλους και κάθομαι στου συνοδηγού τη θέση. Και είναι 2 μωράκια σκέτο γλύκισμα. Μου λένε οι άλλοι:"Ρε μλκ πες τους τπτ κτλ κτλ" και πετάω το εξής άκυρο:" Κορίτσια θα σας έλεγα να ερχόσασταν μαζί μας αλλά δεν έχουμε χώρο" καράφλιασαν τα κορίτσια, καράφλιασαν και οι δικοί μου. Είχε γέλιο πάντως
InlandEmpire Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 locked offtopic spam thread Όχι ρε συ. Πολύ εύκολα ρε γ@μώ το... :lol:
Φρού-Φρού Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 ας τους μωρε... εχουν γνωρισει 1-2 γυναικες στη ζωη τους και νομιζουν οτι τις ξερουν ολες! χαχαχαχαχαχααχα Τhisamenis !!! Aledjo sorry αλλα εγω εχω γνωρίσει πολλές παραπάνω απο 1-2 γυναικες :mrgreen:
InlandEmpire Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 ας τους μωρε... εχουν γνωρισει 1-2 γυναικες στη ζωη τους και νομιζουν οτι τις ξερουν ολες! ΩΩΩΩΩΩ!!!! Κατούρα και λίγο ωρέ πηδήκουλα! :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.