Προς το περιεχόμενο

Πειράζετε γυναίκες στο δρόμο?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@sno0py ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΨΥΧΟΛΟΓΕ!

μονο εσυ καταλαβες την ολη ιστορια!

ολοι οι αλλοι ανοιξανε τα βιβλια με τις ερωτικες συνταγες και πεταξανε την εξυπναδα τους!

sno0py ποτε θα βγουμε για καφε να τα πουμε?

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε κ εσεις δεν πόλυνιωθετε μενετε σε ενα ποστ-πυροτεχνιμα του mod κ δεν καταλαβαινετε τι παιζει

απλα η κοπελια εχει προβλημα για ολους εμας τους κ "καλα" φυσιολογικους κ για την κοινη λογικη αλλα αυτη νιωθει απολυτα φυσιολογικη

Ο aledjo δεν τα χει πιει γιατι δεν γουσταρει αυτον η Β αλλα γιατι δεν νιωθει την αναγκη

να ασχοληθει με το θεμα σχεσεις-αγορια-σεξ κλπ

Κ μονο aledjo που εχει τετοιους φιλους την μαμησεσ δειχνει με τι προτυπα αντρων μεγαλωνει εχω βιωσει κ εγω τετοιο προτυπο μλκ κολλητος της πρωην μου κ περασα μαυρη σχεση στο θεμα αυτο τεσπα anyway

Φιλε aledjo πραγματικα πολυ θα το θελα οταν ερθω αθηνα κανονιζουμε οποσδηποτε πιστευω να βοηθησα καπως

απο προσωπικη πειρα κ feeling που εχω αποκτησει με τον καιρο κ τις εμπειριες μ:)

Δημοσ.
ok aledjo sorry που εκατσα και διαβασα το κατεβατο σου και πέταξα την "εξυπνάδα" μου..

εεεεε για τους αντρες μιλουσα!

εσυ απλος δε καταλαβες πως εχει η κατασταση.... και γι'αυτο σου λεω:

ναι το κυνηγαω πολυ το θεμα ΠΙΟ πολυ απο περιεργια να δω που θα φτασει!

αυτο ομως δε σημαινει οτι ειμαι το σκυλακι της και με κανει οτι θελει!

αυτο ειναι ΛΑΘΟΣ, δε με κανει οτι θελει! εγω θελω και ασχολουμε ΚΑΙ μαζι της, γιατι αν διαβασες παραπανω, στον 1 χρονο που ασχολουμαι, εχω κανει και "αλλα" πραγματα!

αν λοιπον ημουν το πιστο σκυλακι της δε θα την ειχα αφησει στιγμη!

αυτο ειναι ισως και το λαθος μου. μπορει για μια βδομαδα να τη "κυνηγαω" ολη μερα και μετα για 5-10 μερες να τη "ξεχναω"....

ισως εχει καταλαβει και πιστευει οτι μονο να παιξω θελω μαζι της και τιποτα το σοβαρο!

αν ειναι ετσι εχει λιγο δικιο και λιγο αδικο, τη θελω για σοβαρο αλλα ΔΕ μπορω να ΜΗΝ κανω και τις μαλακιες μου....

Δημοσ.

ολοι οι αλλοι ανοιξανε τα βιβλια με τις ερωτικες συνταγες και πεταξανε την εξυπναδα τους!

ππωωωωω...

ανατρίχιασαααααααα

σσσσσσσσσ....

Δημοσ.
Ρε κ εσεις δεν πόλυνιωθετε μενετε σε ενα ποστ-πυροτεχνιμα του mod κ δεν καταλαβαινετε τι παιζει

απλα η κοπελια εχει προβλημα για ολους εμας τους κ "καλα" φυσιολογικους κ για την κοινη λογικη αλλα αυτη νιωθει απολυτα φυσιολογικη

Ο aledjo δεν τα χει πιει γιατι δεν γουσταρει αυτον η Β αλλα γιατι δεν νιωθει την αναγκη

Κ μονο aledjo που εχει τετοιους φιλους την μαμησεσ δειχνει με τι προτυπα αντρων μεγαλωνει εχω βιωσει κ εγω τετοιο προτυπο μλκ κολλητος της πρωην μου κ περασα μαυρη σχεση στο θεμα αυτο τεσπα anyway

Φιλε aledjo πραγματικα πολυ θα το θελα οταν ερθω αθηνα κανονιζουμε οποσδηποτε πιστευω να βοηθησα καπως

απο προσωπικη πειρα κ feeling που εχω αποκτησει με τον καιρο κ τις εμπειριες μ:)

αρε ψυχολογε.... πες τα!

Δημοσ.

Αυτό υποστηρίζει ο aledjo και πολύ πιθανό αυτό θα έλεγε ο κάθε ένας από εμάς αν μια κοπέλα δεν μας έδινε τη σημασία που θα θέλαμε. Το δικαίωμα της επιλογής και της αυτοδιάθεσης, μάλλον ακόμα δεν το έχετε μάθει μερικοί και ο εγωισμός σας δεν σας αφήνει να το δείτε.

Και aledjo, μπράβο αγόραρε, έχεις και γαμώ τους τρόπους να γειώνεις αυτούς που διαθέτουν τον χρόνο τους για να σε διαβάσουν. Πάω στοίχημα πως η κοπέλιά μυρίστηκε περί τίνος πρόκειται και σε έπαιξε για τα καλά. Της βγάζω το καπέλο, μαν. ;)

Δημοσ.

Και aledjo, μπράβο αγόραρε, έχεις και γαμώ τους τρόπους να γειώνεις αυτούς που διαθέτουν τον χρόνο τους για να σε διαβάσουν.

μα σου εχω απαντησει τοσες φορες και συ λες παλι το ιδιο! ε τι αλλο να σου πω?

και ο sno0py εχει μια τετοια φιλη. τη σημαινει αυτο και τη βλεπει ετσι? τη γουσταρει και αυτος?

Δημοσ.

Αρχικό μήνυμα απο InlandEmpire

Και aledjo, μπράβο αγόραρε, έχεις και γαμώ τους τρόπους να γειώνεις αυτούς που διαθέτουν τον χρόνο τους για να σε διαβάσουν.

Yποκλίνομαι ... :)

Δημοσ.

Ρε φιλε Ιnlandempire πραγματικα η απαντηση μου δειχνει απειρια τεσπα μπορει να κανω κ λαθος

Η περιπτωση του παιδιου ειναι εξαιρετικια περιεργη

Δλδ τι πιο δυσκολο να ξεκαθαριζε οτι δεν τον θελει...

Κ το σε βλεπω φιλικα κλπ στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι απαντηση ντροπης

κ απειριας κ οτι την εφερες σε σοκ φαση οπως ειπες πρωτη φορα στανταρ της το λεει χυμα ή κ γενικα να της το λεει καποιος...

Το θεμα ειναι την ξερει τοσο καιρο κ δεν εχει δειξει το παραμικρο ενδιαφερον για αντρα δλδ αντιμετωπιζει ολους τους αντρες οπως βλεπει τον πατερα της

Αυτο κ μονο δειχνει ποσο στον κοσμο της ειναι κ ποσο διαφορετικη ειναι απο της αλλλες

Ρε μηπως να της γνωρισω την φιλη μ κ συνεννοηθουν καθολου

Αν κ μετα απο συζητησεις η φιλη βαζει μυαλο αρχιζει κ ψαχνεται λιγο τι της συμβαινει...παλι καλα

Δημοσ.
μα σου εχω απαντησει τοσες φορες και συ λες παλι το ιδιο! ε τι αλλο να σου πω?

και ο sno0py εχει μια τετοια φιλη. τη σημαινει αυτο και τη βλεπει ετσι? τη γουσταρει και αυτος?

Νταξ, ας δεχτούμε ως αξίωμα πως το πρόβλημα σου δεν είναι στο αν σε γουστάρει (που δεν σε γουστάρει). Γιατί ντε και καλά να είναι πρόβλημα ότι δεν θέλει να κάνει σχέση αυτην την περίοδο της ζωής της; Και που ξες αν δεν είναι τσιμπημένη με κάποιον από την παρέα της; Θα έπρεπε να στο έχει πει;

Δημοσ.
[...]

(δωστε σημασια στη κινηση αυτη και καντε το και σεις!)

πριν αρχισει το μαθημα και εκεινη ακομα δεν ειχε ερθει, σκεφτομαι: ενα τριανταφυλλο! βγαινω εξω και εψαχνα ολα τα σπιτια στους κηπους αν υπαρχει κανενα κοκκινο τριανταφυλλο! εκανα 20 λεπτα να γυριζω ολους δρομους μεχρι να βρω! τελικα βρηκα ενα ωραιο και γυρναω στο μαθημα.

ανοιγω τη πορτα και τη φωναζω εκεινη και της λεω ελα λιγο εξω γιατι ειναι κατι επειγον! ο δασκαλος δε την αφηνε! επεμενα εγω και στο τελος ηρθε εξω. τη παω λιγο πιο κει σε ενα απομερο μερος και της βγαζω το τριανταφυλλο και της λεω "Β δεν εχεις καταλαβει πως νιωθω για σενα, ελπιζω με αυτη τη κινηση να με καταλαβεις εστω και λιγο....."! εκεινη ΕΤΡΕΜΕ! περασε η γη κατω απο τα ποδια της! κρυφτο μου ελεγε! μου το εδωσε πισω και μου λεει θα μου το δωσεις μετα οχι τωρα! και τρομαγμενη γυρισε στη ταξη.... και γω απο πισω.

για κανενα μισαωρο δε μιλησε, ηταν σε κατασταση ΣΟΚ! στο τελος του μαθηματος πηγα μαζι της εκει που περιμενε το πατερα της να ερθει να τη παρει με το αυτοκινητο και της εδωσα παλι το τριανταφυλλο. το πηρε και εχωσε κατευθειαν στη τσαντα της. "ωχ ερχεται ο πατερας μου ειπε"!

τεσπα. μετα εφυγα και γω και αναρωτιωμουν γιατι εκανε ετσι.....

(μετα απο 10 μηνες μου ειπε οτι εκεινο τριανταφυλλο το ειχε αποξιρανει και το εχει κρατησει)

[...]

Γεια σου ρε Δον Ζουάν! 567.gif

Δεν άντεξα να διαβάσω όλο σου το ποστ για να εκφέρω γνώμη αλλά επειδή έριξα μια ματιά στα επόμενα λέω μόνο μην απορρίπτεις ότι σου λένε....

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο InlandEmpire

Yποκλίνομαι ... :)

Ανταποδίδω δεσποσύνη μου... :D

Δημοσ.
όχι. δικαιολογίες είναι για να μη στο πει όπως "οι φυσιολογικές γυναίκες".

πως εσύ λες στο πρεζάκι "δεν έχω ψιλά" και όχι "έχω πολλά αλλά δε σου δίνω ρε"

πως λες στους τηλεφωνικούς πωλητές "ευχαριστώ, με έχουν ήδη καλέσει" και όχι "άμα με ξαναπάρεις ενώ παίζω call of duty θα σου ξεριζώσω το μεδούλι"

πως λες "δεν πειράζει" σε αυτόν που σου πάτησε το πόδι στο μετρό

πως λες "συγγνώμη ρε χριστίνα, σε βλέπω σα φίλη" και όχι "ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕΣ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ"

πως λες "δοκίμασε να φορέσεις κάτι λίιιιιγο πιο λιτό" ενώ σκέφτεσαι "σαν οπτική απάτη είσαι με τόσα χρώματα"

ε, "ψάχνει να βρει τον άνδρα της ζωής της, δεν είναι έτοιμη ακόμα, δεν έχει χρόνο, έχει καρκίνο". μη της σπάς τα νεύρα μέχρι να γίνει αγενής.

σωωωωπα ρε συ! ναι ε? ε? μπραβο ρε συ μονο εσυ τα ξερεις αυτα!

ρε ζοντοβολα (μη το παρεξηγησετε, φιλικα το γραφω) εχετε διαβασει απο την αρχη οοοολο το topic?

για τι ατομο σας φαινομαι? γενηθηκα εχθες? εγω δε ξερω πως ειναι ο κοσμος μας?

ξερω και συμφωνησαμε στα προηγουμε ποστ (πριν της Β) σε πολλα πραγματα!

το ποστ της Β το εκανα επειδη ειναι "ειδικη" περιπτωση και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας!

ΜΗ τη συγκρινετε με τις αλλες γυναικες!

γι'αυτο λοιπον αναρωτηθητε και μη πετατε οτι θα λεγατε για οποιαδηποτε γυναικα!

για τις αλλες γυναικες συμφωνω σε αυτα που λετε, για τη Β ομως ΟΧΙ!

δειτε τι γραφει ο sno0py..... μονο αυτος το επιασε.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...