aledjo Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 @InlandEmpire ωραιος και σωστος. αλλα πως να στο πω? ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ πλεον αν με θελει ή οχι! εχω μεινει με τη απορια ομως για τη περιπτωση της. νομιζεις οτι εγω 1 χρονο που τη ξερω ημουν "πιστος" σε εκεινη? εκανα πολλες μαλακιες χωρις φυσικα να της πω τιποτα. εχω φαει χιλοπιτες και χιλοπιτες αλλα αυτη δεν ηταν χιλοπιτα. δε ξερω πως να το ονομασω... επισης αν διαβασες ποιο πανω, δε το λεω μονο εγω αυτο! το λενε και αλλοι. μου ειχε πει και καποιος αλλος τη γουσταρε και την ενοχλουσε αλλα αυτη αλλαξε νουμερο στο κινητο της και τελειωσε. επαναλαμβανω! δε ψαχνω τωρα τροπο για το πως θα τη ριξω! αφου δε τα καταφερα ως τωρα, μου ειναι αδυνατον να συνεχισω... δεν εχω την ορεξη πλεον. το εχω ομως απορια..... τη περιπτωση ειναι αυτη? οι γυναικες του forum μπορει να ξερουν....
Thisamenis Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 λετε να τα φτιαξω με τη βικυ να δουμε τι θα γινει??? χμμμμ ναι μωρέ φτιάχτα τι έχεις να χάσεις; πες της απλά:"Έχω γνωρήσει πολλές γυναίκες στη ζωή μου, αλλά από τότε που σε είδα κατάλαβα δεν έψαχνα στο σωστό μέρος και χωρις τα σωστά κριτήρια. Νιώθω πια πως μου λείπει ένας άνθρωπος για να ζήσουμε ΜΑΖΙ"
aledjo Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 χαχαχα καλο.... αλλα sorry δε θα το κανω.... θες να στη δωσω εσενα?
aledjo Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 τι εγινε ρε παιδιά??? υπερπροσφορα βλέπω !!! διαβασε σε παρακαλω το μεγαλο ποστ μηπως καταλαβεις εσυ.... http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1619474&postcount=313
Thisamenis Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 άτιμη κοινωνία.... που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις και τους ρίχνεις στα Τάρταρα!
Φρού-Φρού Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 λοιπόν, θα σου πω την γνώμη μου ως γυναικα και ελπίζω να σε καλυψω.. το γκομενάκι σε έπαιζε στα δάχτυλα φίλε μου και δεν το καταλάβαινες... γουσταρε το παιχνιδάκι σας αλλά δεν σε γούσταρε για κανονικό δεσμό/εραστη/σύντροφο... Της ανέβαζε τον εγωισμό το οτι την φλερτάρεις τόσο έντονα και δεν κάνεις πίσω...και όταν της έβαζες τους δικούς σου όρους έκανε πίσω.. εγω εν ολίγης αυτα κατάλαβα.... λολίτα 20 ετών σου έτυχε... τι τα ρωτάς ??? Επισης να συμπληρώσω.. οταν μια γυναικα ειναι ερωτευμένη δεν αντεχει λεπτο (που λεει ο λόγος) μακρια απο τον καλό της.. ειδικα στις μικρες ηλικίες.. απο κει και πέρα επειδη ειμαστε και λίγο μ@λ@κισμένες, μερικές απο εμας γουσταρουμε να ξέρουμε οτι μας γουστάρουν μόνο και μόνο για να υπάρχει αυτό το παιχνίδι... γυναικείος εγωισμός αν εχεις ακουστα... τεσπα εγω αυτό που σε συμβουλεύω ειναι να χαλαρώσεις λιγάκι και να αδιαφορήσεις επισης λιγακι... άλλαξε λίγο στάση, σταμάτα να της δείχνεις ενδιαφέρον ... σταμάτα τα τηλέφωνα, θα την τσούξει..
aledjo Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 αχ αχ αχ..... ποιον εγωισμο βρε φρου-φρου?? αυτη δε ξερει τι παει να πει "γουσταρω" και συ μου λες..... αστο.... δε το επιασες.... μαλλον δε γραφω εγω σωστα και δε μπορω να μεταφερω τη σκεψη σε γραμματα...... αφηστε το παιδια, δε πειραζει...
Φρού-Φρού Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 αχ αχ αχ.. εσυ aledjo μου Μπορει η μικράν να μην ξέρει τι παει να πει "γουσταρω" οπως λές εσυ, αλλα εγω κατάλαβα οτι ξέρει πααααρα πολύ καλα τι παει να πεί "με γουστάρουν" ... "εχθες της στελνω μυνημα και της λεω οτι θα τη παρω στις 21:30. πηρα 5 φορες αλλα δε το σηκωσε......" οοοοοοοοοοοοοοοοοτονιονιονιο .... για διαβασε λίγο αυτο και μετα ξαναρωτα τον εαυτό σου, τι δεν κάνεις καλα...
aledjo Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 κοιτα κοιτα γι'αυτη τη προταση δεν εχεις καθολου δικιο. εγω δεν εκανα καλα που το εγραψα και σας μπερδεψα ολους. αυτο εχει ξαναγινει, δηλαδη να μη μου μιλαει, απο μια παρεξηγηση που εγινε...... εγω ομως το κυνηγησα το θεμα και της εδωσα να καταλαβει οτι δε καταλαβε σωστα! ετσι μετα ολα μελι γαλα! κατι τετοιο θα συμβενει και τωρα. δεν εχει καμια σχεση με το love story..... παντα ηθελε να μιλαμε ως φιλοι βεβαια. μη σκεφτεσαι αυτο που εγραψα στο τελος, οτι δε μου μιλαει τωρα τις τελευταιες μερες. το εγραψα επειδη εκεινη την ωρα αυτο σκεφτομουν.... (εο ειχα αναγκη να το πω καπου) δεν εχει καμια σχεση με ολη την ιστορια.....
Φρού-Φρού Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 μα βρε αγάπη δεν καταλαβαίνεις τι σου λεω τόση ώρα... καταλαβαίνω απόλυτα τα "δεν σου μιλάω για μερικές μέρες" απο μέρους της (οχι οτι δεν μου φέρνουν εμετο αλλα είπαμε λολίτακι ειναι το μωρο...) Eσυ εισαι το θέμα μας και οχι εκείνη... εκείνη ξέρει τι κάνει... εσυ πάλι γράφεις ... "εγω ομως το κυνηγησα το θεμα και της εδωσα να καταλαβει οτι δε καταλαβε σωστα! ετσι μετα ολα μελι γαλα" μήπως το κυνηγάς πολύ το θεματάκι και η κοπέλα εχει ευησυχαστει???? αυτο λέω μόνο... τεσπα εσυ ξέρεις καλύτερα, απλά εγω απ αυτα που διάβασα, κατάλαβα οτι εσυ εισαι πολύ ερωτευμένος μαζί της (η εχει θιχτεί ο εγωισμός σου ) και εκείνη το ξέρει πάρα πολύ καλα αυτο και σε παίζει... αυτα απο μένα
sno0py Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 1ον απο τις πρωτες γραμμες μου πηγε η ιδεα απλα δεν εχει ορμονες κ ισως να εχει ομοφιλοφιλικες τασεις αλλα οχι δεν παιζει Απλα ειναι το 0000.1 των κοπελιων που ξεχωριζουν απο ολες τισ αλλες Κ εγω εχω μια φιλι που μοιαζει σε πολλα με την Β ομορφη 20 χρονων χωρις σχεση που δεν ψαχνεται καθολου... Αλλα μετα απο συζητησεις επι συζητησεων να καταφερω καπως να τις ανοιξω τα μυαλα(δεν με λενε τσαμπα ψυχολογο) αλλα αυτη το εχει καψει το θεμα κ ισως κ να το προσεγγισες λαθος το θεμα απο την αρχη.. ΚΑΛΑ ασχολουνται με counter strike κ δεν φοβηθηκες μια στις 1000 να ασχολουνται κ με το insomnia?? Οποιος πο*στης ειναι την μαμ*σε απο μενα.. Τεσπα αν κ δεν παιζει.. Απλα δεν υπαρχει εξηγηση σε αυτο ειναι θεμα χαρακτηρα οικογενειακο, περιβαλλον, ελληψη ορμονων, Κ διαφορετικης αντιληψης της ζωης! Εχεις κανει υπερωολικα πολλα πραγματα κ δεν εχεις δει την παραμικρη αλλαγη οποτε μην ασχολεισαι πλεον τοσο πολυ ριξε το γραψιμο να δουμε θα την πονεσει λιγο(αν υποσυνειδητα σε θελει θα φανει) keep walking
InlandEmpire Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 aledjio θα σε παραπέμψω στο γαμάτο ποστ του γαμάτου Lucifer που έκανε πιο πριν και άμα ποτέ πιάσεις το νόημα, θα καταλάβεις και γιατί φέρεται όπως φέρεται. Until then, κοιμήσου ήσυχος νομίζοντας ότι το πρόβλημα είναι της κοπελιάς. Έχεις και την εναλλακτική λύση να μη ξυπνήσεις ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.