Προς το περιεχόμενο

Πειράζετε γυναίκες στο δρόμο?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
υπάρχει και αυτό το αμυδρό ενδεχόμενο, του οποίου η απλότητα σε παγώνει και σε καίει όταν την συνειδητοποιείς...

Τουτέστιν να μη σε γουστάρει ρε φίλε. Μπαμ κάνει. Και μην πεις για το πως αντέδρασε όταν έμαθε πως και καλά γουστάρεις την Βικούλα. Κάθε γυναίκα θα χαλιόταν αν μάθαινε πως αυτός που δήλωνε καψούρης μαζί της τώρα την πέφτει σε άλλη και μάλιστα του κύκλου της.

Λες τον γκόμενο της αδερφής της σκυλάκι, αλλά κι εσύ μια από τα ίδια έχεις γίνει.

Δεν είναι όλες τσουλάκια για να πέφτουν αμέσως όπως είχες μάθει. Υπάρχουν και καλά κορίτσια που αναγνωρίζουν την μ*****α και φεύγουν μακριά. ;)

Νταξ, η Β το κάνει όσο πιο ευγενικά μπορεί, εσύ δεν χαμπαριάζεις; :lol:

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μελέτησα την εμπειρία σου και από ότι θυμάμαι κι εγώ για να αποφύγω ή για να με αποφύγουν γκόμενες κάτι για μαθήματα ψέλιζα(ν)...

Ωστόσο με κέντρισε η επόμενη φράση σου:

[...]λεει και εκεινες ολο στο πονηρο το πηγεναν και συνεχεια μιλαγανε για αντρες και για σεξ[...]

Μήπως είναι λεσβία ή θεούσα;

Δημοσ.

Λες τον γκόμενο της αδερφής της σκυλάκι, αλλά κι εσύ μια από τα ίδια έχεις γίνει.

χαχαχαχαχααχαχαα

ολο αυτο που γραφω το γραφω επειδη ξερω! δε ξυπνησα εχθες και ουτε περιμενω απο κανεναν να μου πως ειναι η ολη κατασταση! το ξερω απο πρωτο χερι γιατι εγω την εζησα!

οταν λεω σκυλακι το γκομενο της ειναι οντως σκυλακι!

αυτη ειχε εναν αερα και εκανε κουμαντο σε ολα. αφου του ελεγε φερε μου νερο, φερε μου να φαω, μη μ'ακουμπας.....

αλλο να στο λεω και αλλο να το βλεπεις!

και μη λες οτι δε με γουσταρει γιατι αυτο δε το ξερει ουτε εκεινη!

εχει ενα ειδους προβλημα αν καταλαβες καλα... οχι εγω!

εμενα στο π0υτσ0 μου αν δε με γουσταρει! εχω τοσες αλλες να κανω μαλακιες. το θεμα ειναι οτι ουτε αυτη δε ξερει τι της γινεται!

το ποστ αυτο το εγραψα για να βρουμε λυση στο προβλημα της! οχι πως να μου κατσει εμενα!

Μελέτησα την εμπειρία σου και από ότι θυμάμαι κι εγώ για να αποφύγω ή για να με αποφύγουν γκόμενες κάτι για μαθήματα ψέλιζα(ν)...

Ωστόσο με κέντρισε η επόμενη φράση σου:

Μήπως είναι λεσβία ή θεούσα;

δε ξερω.... αλλα μου περασε και αυτη η ιδεα....

Δημοσ.

φίλε μου....

αν ήταν λεσβία,δε θα είχε τοσο συντηρητικό μυαλό (του στυλ,δε μπορώ να μιλάνε όλοι για σεξ,κλπ).Αν μη τι άλλο, θα ήταν περισσότερο open minded,και μόνο κ μόνο για να μην της τα πρήζεις,κάποια στιγμή θα στο έλεγε (και δε θα κολλούσε ούτε αν γουσταρες άλλη, ούτε όταν της έλεγες στα μούτρα ότι τη γουστάρεις)!

τώρα,αν είνια θεούσα,προβλημα της,ναι,αλλά δε δείχνει κάτι τέτοιο (τουλάχιστον ως "αρχες από το σπίτι"). η αλλη φέρνει τον γκόμενο μέσα,εσύ βγαίνεις μόνος μαζί της κλπ!

επίσης,χαρη στο ποστ σου,ανακάλυχα ότι και εγώ ειμαι σκυλάκι,μια που πολλές φορές πάω νερό κ φαί στην κοπέλα μου!

συμφωνώ ότι ως τώρα είναι πολυ ευγενική μαζί σου!

από την αρχή,σου έδειξε τι θέλει από εσένα!

της έδειξες κ εσύ τι θέλεις,στα ίσα,κ πολλάκις,κ είδες ότι δεν "ενέδωσε"!

όλα αυτά,πρακτικά σημαίνουν,ότι απλά,για Χ,Ψ,Ζ λόγους,δε θέλει!

Δημοσ.
χαχαχαχαχααχαχαα

ολο αυτο που γραφω το γραφω επειδη ξερω! δε ξυπνησα εχθες και ουτε περιμενω απο κανεναν να μου πως ειναι η ολη κατασταση! το ξερω απο πρωτο χερι γιατι εγω την εζησα!

οταν λεω σκυλακι το γκομενο της ειναι οντως σκυλακι!

αυτη ειχε εναν αερα και εκανε κουμαντο σε ολα. αφου του ελεγε φερε μου νερο, φερε μου να φαω, μη μ'ακουμπας.....

αλλο να στο λεω και αλλο να το βλεπεις!

και μη λες οτι δε με γουσταρει γιατι αυτο δε το ξερει ουτε εκεινη!

εχει ενα ειδους προβλημα αν καταλαβες καλα... οχι εγω!

εμενα στο π0υτσ0 μου αν δε με γουσταρει! εχω τοσες αλλες να κανω μαλακιες. το θεμα ειναι οτι ουτε αυτη δε ξερει τι της γινεται!

το ποστ αυτο το εγραψα για να βρουμε λυση στο προβλημα της! οχι πως να μου κατσει εμενα!

δε ξερω.... αλλα μου περασε και αυτη η ιδεα....

Υπάρχουν πολλές ράτσες σκυλιών. :lol:

Στο κάτω κάτω δεν είναι ντροπή. Ο καθένας όπως τη βρίσκει ρε συ. Αλλά αυτό που λες ότι έχει πρόβλημα η κοπέλα, εγώ δεν το είδα πουθενά. Αλοίμονο αν κάθε κοπέλα που δεν μας γουστάρει να είναι προβληματική. Έξυπνο παιδί φαίνεσαι, άνοιξε τα μάτια και θα δεις πως δεν τραβάει. Τόσους μήνες που την έχεις από κοντά, αν ένοιωθε το παραμικρό θα το είχες καταλάβει. Παρόμοια φάση είχε τύχει στην κοπελιά μου με έναν τύπο που την φλέρταρε αγρίως κι εκείνη το δεχόταν κατά κάποιον τρόπο, όχι επειδή τον γούσταρε, αλλά επειδή δεν ήθελε να χαλάσει την καλή σχέση που είχε μαζί του. Ήταν ευγενική όσο μπορούσε μέχρι που εκείνος το παράχεσε και τελικά του τα έχωσε ένα βράδυ για τα καλά. Ξέρεις τι γύρισε και είπε εκείνος? "Τα κάνεις αυτά επειδή με γουστάρεις! Επειδή με θέλεις!".

Μου τα έλεγε και ψοφήσαμε στο γέλιο. Η πλάκα είναι πως εδώ και μέρες που διαβάζω το θέμα σου, μου τον θυμίζεις πολύ στο στυλάκι και σκέφτομαι μήπως έχεις καμιά σχέση μαζί του. :lol:

Ευτυχώς γλύτωσε η κοπελιά μου από αυτόν τον τύπο που την είχει δει don juan της δεκάρας και βρήκε την ησυχία τους, αφού την κυνηγούσε για 1-2 χρόνια και την πίεζε με τον τρόπο του.

Για αυτό σου λέω φιλαράκο. Η κοπελιά δεν σε βλέπει όπως εσύ και το έχει πει και στην οικογένεια της αυτό. Εξ ου και οι συχνές έφοδοι στο δωμάτιο και οι φίλοι που δεν την άφηναν μόνη της. Για να μην το πάω μακριά και σου πω πως και το σκηνικό με τη γνωστή της ήταν στημένο μόνο και μόνο για να έχει έναν λόγο να σε αποφεύγει δήθεν θιγμένη.

Θα μου πεις τώρα πως δεν θα μπορούσε να ήταν στημένο επειδή εσύ την είδες τυχαία και της μίλησες, αλλά μπορεί να το φτιάξανε μετά το πράμα και να την βόλεψε που έκατσε η φάση αυτή έτσι που μίλησες με τη Βίκυ.

Άσε φίλε. Βρες άλλο παιχνιδάκι. Αυτό δεν είναι για τα δόντια σου. :lol:

Δημοσ.
το ποστ αυτο το εγραψα για να βρουμε λυση στο προβλημα της!

αν δεν εβαζες αυτο ρε μαν θα σουν σωστότερος...

Δημοσ.

@InlandEmpire

sorry που θα στο πω αλλα μου τι δινεις πολυ στα νευρα!

εισαι offtopic!

δε μιλαμε για γκομενα τωρα! δε σας ρωταω πως θα τη ριξω στο κρεβατι!

εγω, ο φιλος μου και 2-3 αλλοι δικοι ανθρωποι που τη ξερουν, ολοι αυτο λενε! οτι πρεπει να εχει καποιο προβλημα! δεν εξηγητε αλλιως!

δε ξερει τι σημαινει γουσταρω και οχι......

μαλλον δε καταλαβατε καλα ολα αυτα που γραφω.

δεν εκανα ποστ για να μου πειτε τροπους να τη κανω γκομενα μου!

αν ηταν γυναικα που ηξερε, θα μου εδινε να καταλαβω οτι δε με γουσταρει.

το θεμα ειναι οτι δε ξερει τι της γινεται!

αν ηταν τοσο απλη περιπτωση οπως οι φυσιολογικες γυναικες, που σου διχνουν ή σου λενε οτι δε γουσταρουν, θα δεχομουν την ητα μου οπως και αλλες φορες.

ΣΕ ΑΥΤΗ τη περιπτωση οπως εχω ξαναπει, ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ!

αν ΕΓΩ που την εζησα τοσο, της ειπα ΟΟΟΟΛΑ αυτα και εκεινη μου ειπε οτι κανενας αλλος ως τωρα δε της εχει μιλησει τοσο ανοιχτα και ουτε εκεινη εχει βγαλει απο μεσα της αυτα που μου ειπε, τοτε ΠΟΙΟΣ αλλος θα μπορεσει τοσο απλα να τη ριξει γκομενα??

δε λεω οτι πρεπει σονι και καλα πρεπει μονο μαζι μου, αλλα θα την εβλεπα ή θα μου ελεγε, γουσταρω τον ταδε!

εδω μου εχει πει τοσα και τοσα.... σε αυτο θα κολησει?

δε μου ειπε οτι ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ.

απλος δε θελει καμια επαφη με αντρες!

ΔΕΝ ειναι προβλημα αυτο για μια γυναικα?

Δημοσ.

@Harkon χαχαχα σωστο και αυτο

αλλα αν το παρουμε ετσι, ποιος ειναι ο InlandEmpire που θα κρινει αν εγω εχω το προβλημα?

Δημοσ.
ΔΕΝ ειναι προβλημα αυτο για μια γυναικα?

όχι. δικαιολογίες είναι για να μη στο πει όπως "οι φυσιολογικές γυναίκες".

πως εσύ λες στο πρεζάκι "δεν έχω ψιλά" και όχι "έχω πολλά αλλά δε σου δίνω ρε"

πως λες στους τηλεφωνικούς πωλητές "ευχαριστώ, με έχουν ήδη καλέσει" και όχι "άμα με ξαναπάρεις ενώ παίζω call of duty θα σου ξεριζώσω το μεδούλι"

πως λες "δεν πειράζει" σε αυτόν που σου πάτησε το πόδι στο μετρό

πως λες "συγγνώμη ρε χριστίνα, σε βλέπω σα φίλη" και όχι "ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕΣ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ"

πως λες "δοκίμασε να φορέσεις κάτι λίιιιιγο πιο λιτό" ενώ σκέφτεσαι "σαν οπτική απάτη είσαι με τόσα χρώματα"

ε, "ψάχνει να βρει τον άνδρα της ζωής της, δεν είναι έτοιμη ακόμα, δεν έχει χρόνο, έχει καρκίνο". μη της σπάς τα νεύρα μέχρι να γίνει αγενής.

Δημοσ.

ρε παιδιά πολύ δεν το τεντώσατε;πείτε καμιά ωραία ατάκα για να πειραξουμε κανένα νόστιμ κοριτσάκι στο δρόμο. Κάτι έξυπνο όμως ε;

Άντε για να επανέλθουμε στο θέμα μας....

Δημοσ.

χαχαχα

σηκωνω τα χερια και με σας!

λογικα ολα αυτα που λετε αλλα δε τη ξερετε.....

και γω αν διαβαζα ολα αυτα απέξω χωρις να ξερω απο πρωτο χερι.... τα ιδια με σας θα ελεγα.

τι να πω αλλο πλεον?

ειμαι σε απογνωση!

λετε να τα φτιαξω με τη βικυ να δουμε τι θα γινει??? χμμμμ

Δημοσ.
όχι. δικαιολογίες είναι για να μη στο πει όπως "οι φυσιολογικές γυναίκες".

πως εσύ λες στο πρεζάκι "δεν έχω ψιλά" και όχι "έχω πολλά αλλά δε σου δίνω ρε"

πως λες στους τηλεφωνικούς πωλητές "ευχαριστώ, με έχουν ήδη καλέσει" και όχι "άμα με ξαναπάρεις ενώ παίζω call of duty θα σου ξεριζώσω το μεδούλι"

πως λες "δεν πειράζει" σε αυτόν που σου πάτησε το πόδι στο μετρό

πως λες "συγγνώμη ρε χριστίνα, σε βλέπω σα φίλη" και όχι "ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕΣ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ"

πως λες "δοκίμασε να φορέσεις κάτι λίιιιιγο πιο λιτό" ενώ σκέφτεσαι "σαν οπτική απάτη είσαι με τόσα χρώματα"

ε, "ψάχνει να βρει τον άνδρα της ζωής της, δεν είναι έτοιμη ακόμα, δεν έχει χρόνο, έχει καρκίνο". μη της σπάς τα νεύρα μέχρι να γίνει αγενής.

Γράφεις Lucifer!!!! :lol: :lol: :lol:

Τα λες πολύ σωστά ρε φίλε. Σε παραδέχομαι! :D

aledjo, sorry ρε φίλε δεν θα το ξανακάνω. :lol:

Αλλά όταν ακούω κάτι τέτοια όπως αυτά που λες, δεν μπορώ να κρατηθώ. :lol:

Μεταθέτεις το δικό σου πρόβλημα σε άλλους και επειδή δεν μπορείς να καταλάβεις ποιο είναι το πρόβλημα που έχεις θα στο πω ωμά και φιλικά: Η απόριψη τσούζει και δεν έχεις τα @@ να την παραδεχτείς.

Sorry και πάλι αν σε τσιγκλάω, αλλά αφού έγραψες στο forum το πρόβλημα σου, θα ακούσεις και τις 1002 μαλακίες του καθενός, μαζί και τη δικιά μου. :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...