wizzy Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 σιγά μην είναι και από το Baby-O !!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!! ωραίος ο thisamenis!
Thisamenis Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 χα χα τι μου θύμησες τώρα πάντως με την συγκεκριμένη ατάκα έχουμε ρήξει πολύ γέλιο
kika1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 εγώ πάντως τον τελευταίο χρόνο, η ατάκα που λέω είναι:"Κοπελιά από το Colorado είσαι; " λιγη φαντασια δε βλαπτει!:neutral:
aledjo Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 μα δε καταλαβετε καλα! δεν ειναι ψωνιο! τρομοκρατιμενη ειναι απο τοσα που ακουει και βλεπει στο κοσμο αυτο! εγω αυτο νομιζω.... ανηκει στο 10% των γυναικων, κοριτσι απο σπιτι που λεμε, που κοιταζει τις σπουδες της κτλ.... ειμαι σιγουρος οτι δικαιολογει τον εαυτο της οτι δεν εχει χρονο για περιπετιες γιατι εχει τις σπουδες τις! το εχω ξαναδει το εργο αυτο. ΦΟΒΑΤΑΙ. δε θελει τιποτα με κανεναν αντρα! αυτο νομιζω τα λεει ολα! τωρα αυτο το "δεν ειναι ετοιμη" δε μου κολαει.... 20 χρονων ειναι! ουτε καν να της αρεσει καποιος αντρας???? κατι μου βρομαει! να μην ολοκληρωσει? αφου ουτε καν δεν εχει αρχισει! δε εχει φιλησει ποτε στο στομα... λετε να τη παω σε ψυχολογο? θα μου πειτε εσεις τωρα, μα καλα σε τοσα ποστ μας γραφεις για ολες τις τσουλες και τωρα μας τα γυρνας αναποδα? αυτο ομως ειναι μια αποδειξη σε αυτο που ειπαν μερικοι οτι εγω κοιταω μονο τον π.... μου και τιποτα σοβαρο! κανετε λαθος, κοιταω το σοβαρο αλλα δε γινεται να ξεφυγω απο τις περιπετιες! ή και πως αλλιως θα καταλαβενα οτι ανηκει στο 10% αν δεν ειχα περιπετιες με το υπολοιπο 90%?? ειδατε? η "αλητια" μπορει και αναγνωριζει το καλο! βοηθεια ρε παιδια! πειτε καμια ιδεα για τη περιπτωση αυτη! εγω εχω σηκωσει για πρωτη φορα στη ζωη μου, τα χερια ψηλα! δε αντεχω αλλο..... μηπως οι γυναικες καπως μπορουνε να βοηθησουν τη κατασταση? προκειτε για να σοβαρο σκοπο....
Thisamenis Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 λιγη φαντασια δε βλαπτει!:neutral: δηλαδή δεν είναι έξυπνο ε; 'Αμα 'ελεγα:"Έναν χάρτη γρήγορα γιατί έχω χαθεί μεσα στα μάτια σου" θα ήταν καλύτερο; :roll:
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 aledjo εχω ολη την καλη διάθεση να σου πω την γνωμη μου αλλά ρε μαν δεν κατάλαβα Κριστο απ΄οτι λες.....
Thisamenis Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Θέλει να πει μωρέ οτι έχει φάει κολημα με την κοπέλα αλλά δεν είναι σαν τις προυγουμενες που τους την επεφτε αλλα είναι μαζεμένη και κλειστός χαρακτήρας και πιθανά θέλει τρόπο να την προσεγγισει και να την ρήξει στο κρεβάτι (για καλό βέβαια σκοπό) ... για μασάζ υποθέτω
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 χμμμμ.. τωρα κατι πιάνω... aledjo θα σε βοηθήσω λέγοντας σου την γνώμη μου μονο αν μου υποσχεθεις με το χερι στην.. καρδια οτι εχεις σοβαρό σκοπό για το αμόλυντο και ασπιλο κορίτσι και οτι δεν θα την γλεντήσεις και θα την παρατήσεις όπως κάνουν οι τεντυμπόιδες της ηλικίας σου .. .
xartial Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 adedjo καλε μου, ουτε εγω καταλαβα πολλα απο αυτα που εγραψες, αλλα φωτιστηκα παρακατω... επειδη ημουν ακριβως σαν το κοριτσι που σε ενδιαφερει(οχι οτι τωρα ειμαι ξεκ@#$, αλλα ενταξει...), προσωπικα λοιπον να σου πω οτι με τραβηξε καποιος που μου μιλησε παρααααααααααα πολυ, με φροντισε, με προσεξε, αλλα δεν ηταν και φλουφλης... τι εννοω... τον ερωτευτηκα σιγα σιγα λογω συμπεριφορας, δεν υπηρχε ο ενθουσιασμος που περναει, υπηρχε κατι βαθυτερο. με προσεγγισε αρχικα φιλικα, και εγω ετσι τον εβλεπα για να ειμαι ειλικρινης, αλλα μετα απο καποιους μηνες (θελει υπομονη το θεμα) ανοιχτηκα πολυ και τον εμπιστευτηκα και τελικα τον ερωτευτηκα οπως και εκεινος εμενα... ηταν παντα τρυφερος και πολυ γλυκος, αλλα οπου χρειαζοτανε ειχε πυγμη και μου εδειχνε οτι ειναι ο ανδρας της σχεσης... ας πουμε δεν θα ξεχασω το πρωτο μου φιλι (το πρωτο μου γενικα ηταν) που με αρπαξε ξαφνικα και ενω το στομαχι μου ειχε γινει κομπος... μου το ελεγε βεβαια ολη μερα οτι θελω να σε φιλησω απεγνωσμενα... εεεεε τελικα το εκανε!! γενικα θελει πολυ τακτ, προσοχη και τρυφεροτητα! οι λεπτοι χειρισμοι θα σε σωσουν!!!
DIMITRISG Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 εγω προσωπικα οσες φορες την εχω παει λαου λαου την δουλεια δεν πετυχαινει. Η γυναικα με βλεπει σαν φιλο και δεν προχωραει στο παρακατω. Αμα ομως απο την αρχη της την πεσω σαν γίδι τοτε αν ειχα 50% εχω στο καπακι 90% πιθανοτητες
aledjo Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 εγω προσωπικα οσες φορες την εχω παει λαου λαου την δουλεια δεν πετυχαινει. Η γυναικα με βλεπει σαν φιλο και δεν προχωραει στο παρακατω. Αμα ομως απο την αρχη της την πεσω σαν γίδι τοτε αν ειχα 50% εχω στο καπακι 90% πιθανοτητες συμφωνω σε αυτο γιατι και μενα ετσι γινεται! κοριτσια ευχαριστω για τη βοηθεια σας, και θα σας γραψω ακριβως με λεπτομεριες πως εχει το πραγμα, αυριο ομως γιατι τωρα τρεχω για δουλειες! παντος απο την αρχη ειχα σοβαρο σκοπο και οχι μαμαλιες οπως με τις αλλες.... γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ! πιστεψεμε σε αυτο το λεω γιατι δεν γεννηθηκα εχθες και μπορω να τη ξεχωρισω.... μου'χει κανει τη ζωη κολαση χωρις να το ξερει! (και ουτε το καταλαβενει...) ευχαριστω κοριτσια για τη συμμετοχη σας, λεπτομεριες αυριο!
aledjo Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 sorry που αργισα! δουλειες βλεπετε. θα γραψω ενα μεγαλο ποστ και θα αναφερω πολλες λεπτομεριες. οποιος εχει ορεξη να βοηθησει, ας το διαβασει. (βιβλιο μπορει να γινει). λοιπον ας ονομασουμε την κοπελα αυτη Β και εμενα Α. Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. αν εχετε διαβασει τα προηγουμενα ποστ μου θα καταλαβατε οτι ειμαι λιγο αποτομος και χυμα....με τις γυναικες. δε το μετανιωσα στιγμη αυτο γιατι εχει καλο αποτελεσμα. στην περιπτωση αυτη ομως ειχε?? ακομα αναρωτιεμαι..... τη γνωρισα με περιεργο τροπο και λιγο αποτομα (οπως το βλεπει εκεινη). Μια μερα λοιπον που ειχα παει για μαθημα ECDL (αφηστε το γιατι πηγα), και ειχα γνωρισει ολα τα τσOΥL@Κι@ της ταξης, 2-3 μερες αφου ξεκινησαμε τα μαθηματα, ανοιγει τη πορτα ο δασκαλος και μας παρουσιασε τη καινουργια μαθητρια! (ΝΑΙ ηταν εκεινη...). αφου μας τη παρουσιασε μετα εψαχνε να βρει θρανιο για να τη βαλει να κατσει. μερικοι υπολογιστες ηταν χαλασμενοι κτλ. εντελος τυχαια εγω εκεινη την ημερα ειχα κατσει μονος μου! γιατι κανονικα καθομουν με εναν φιλο μου και καναμε χαβαλε και γελουσε ολη η ταξη. εκεινη την ημερα λοιπον εγω ειχα κατσει μονος. οταν ειδα να ψαχνει που να κατσει, της φωναζω απο μακρια: ΕΔΩ-ΕΔΩ! για μιση ωρα η ταξη να γελαει γιατι με ηξερε πως και γιατι το ειπα... το ειπα καπως πονηρα... καταλαβατε! εκεινη ηρθε αμεσως σε μενα ομως και εκατσε μαζι μου! (αχ και να'ξερε τι τη περιμενε....) φυσικα δεν εχασα δευτερολεπτο, με το που εκατσε τη αρχισα στην "ανακριση" κτλ κτλ. εκεινη εδιχνε να της αρεσε γιατι απαντουσε και γελουσε ανετα........ ωραια σκεφτομουν εγω! βρηκαμε κατι να ασχοληθουμε αυτο το μηνα.... (χαχαχαχ πλακα κανω) αυτη ηταν πρωτη γνωριμια μας και το ΕΔΩ-ΕΔΩ εχει γινει ατακα! οποτε της το λεω πεθαινει απο τα γελια γιατι μας θυμηζει τον "αστειο" τροπο που μας γνωρισε.... απο τη μερα που τη γνωρισα μου φανηκε να ειναι ανετη γενικα και μαζι μου και με ολους. γι'αυτο δε σκεφτηκα τιποτα το παραξενο στη περιπτωση της. εγω οπως παντα χαβαλε, να πειραζω ολα τα "κοριτσια" (ετων απο 18-25) της ταξης και εκεινη να με παρατηρει. δεν εδωσα σημασια. (μπορει να ηταν το πρωτο λαθος, θα καταλαβετε μετα). μετα απο 2-3 μερες φυσικα της προτεινα για καφε, την ειδα λιγο αρνητικη (μου φανηκε παραξενο τοτε) και γι'αυτο της ειπα οτι θα βγουμε με παιδια της ταξης..... και τοτε ειπε ναι. οντως βγηκαμε με αλλα παιδια της ταξης, ξανακαναμε χαβαλε, της αρεσε και ολα καλα. ολοι μα ολοι ειχαν καταλαβει πως τη "βλεπω", απο τις κινησεις μου κτλ. ξερετε αυτα φαινονται, ειδικα απο ατομα σαν εμενα που ΔΕΝ θελουν να το κρυψουν, αντιθετος το διχνουν πολυ! π.χ. καθε μερα καθομασταν μαζι, αστεια να λεμε και να γελαμε μονο εμεις.... ΑΠΕΙΡΕΣ παρατηρησεις απο το δασκαλο "σταματηστε ρε παιδια! τα λετε μετα εξω...". αφου ειχαμε "καταντησει" να μη μιλαμε και να να γραφουμε στο notepad ......... σαν να καναμε chat.... μ'αρεσε, δεν ηταν ξενερωτη αλλα ουτε ξεκ0λι@ρα με τις κοιλιες και τα μπαλκονια εξω! μια λεπτομερια: μια μερα που μιλαγαμε απο το notepad, της γραφω οτι βαρεθηκα στο μαθημα, και της προτεινα στο διαλειμμα να κανουμε κοπανα και να παμε για καφε.... εκει αλλαξε 15 χρωματα! (μπορει και 20 δε θυμαμαι). και ειπε οχι..... αυτο ακομα δε το καταλαβα γιατι και αυτη ειχε βαρεθει στο μαθημα. τωρα θα μου πειτε μπορει να μην ηθελε να βγει μαζι μου! δεκτο αν ειναι ετσι! ειναι ετσι ομως? μια μερα λοιπον, περιπου 10 μερες αφου τη γνωρισα, τη πιανω πριν αρχισει το μαθημα και της λεω να παμε λιγο εξω-εξω στη πλατεια να της πω κατι. παμε λοιπον σε ενα παγκακι και περνω το στυλ του τρελα ερωτευμενου, σαν να μην εχω ματια γι'αλλη, το επαιζα λιγο "ντροπαλος" για μη τη φερω σε δυσκολη θεση οτι και καλα ειμαι ο "κακος".... και της ειπα οτι μ'αρεσει! εκεινη σαν να ενιωσε λιγο αβολα σαν να μη το εχει ξανακουσει! οκ μου λεει παμε για μαθημα τωρα.... (εγω εμεινα λιγο "μαλακας" εκει γιατι μου φανηκε παραξενη η αντιδραση της... τεσπα λεω συνεχιζουμε...) μετα απο 2-3 μερες της ξαναλεω να παμε ξανα λιγο εξω να τα πουμε αλλα αρνηθηκε! πες μου εδω μου λεει.... εκει εγω ξενερωσα! δε τα παρατησα ομως! την αλλη μερα ακριβως εκανα το εξης: (δωστε σημασια στη κινηση αυτη και καντε το και σεις!) πριν αρχισει το μαθημα και εκεινη ακομα δεν ειχε ερθει, σκεφτομαι: ενα τριανταφυλλο! βγαινω εξω και εψαχνα ολα τα σπιτια στους κηπους αν υπαρχει κανενα κοκκινο τριανταφυλλο! εκανα 20 λεπτα να γυριζω ολους δρομους μεχρι να βρω! τελικα βρηκα ενα ωραιο και γυρναω στο μαθημα. ανοιγω τη πορτα και τη φωναζω εκεινη και της λεω ελα λιγο εξω γιατι ειναι κατι επειγον! ο δασκαλος δε την αφηνε! επεμενα εγω και στο τελος ηρθε εξω. τη παω λιγο πιο κει σε ενα απομερο μερος και της βγαζω το τριανταφυλλο και της λεω "Β δεν εχεις καταλαβει πως νιωθω για σενα, ελπιζω με αυτη τη κινηση να με καταλαβεις εστω και λιγο....."! εκεινη ΕΤΡΕΜΕ! περασε η γη κατω απο τα ποδια της! κρυφτο μου ελεγε! μου το εδωσε πισω και μου λεει θα μου το δωσεις μετα οχι τωρα! και τρομαγμενη γυρισε στη ταξη.... και γω απο πισω. για κανενα μισαωρο δε μιλησε, ηταν σε κατασταση ΣΟΚ! στο τελος του μαθηματος πηγα μαζι της εκει που περιμενε το πατερα της να ερθει να τη παρει με το αυτοκινητο και της εδωσα παλι το τριανταφυλλο. το πηρε και εχωσε κατευθειαν στη τσαντα της. "ωχ ερχεται ο πατερας μου ειπε"! τεσπα. μετα εφυγα και γω και αναρωτιωμουν γιατι εκανε ετσι..... (μετα απο 10 μηνες μου ειπε οτι εκεινο τριανταφυλλο το ειχε αποξιρανει και το εχει κρατησει) οι μερες περνουσαν χωρις να γινονταν τιποτα το σπουδαιο, μια μερα στο διαλειμμα της πιανω απο το χερι (οπως βλεπουμε στις ταινιες οταν οι αντρες ζητανε σε γαμο τις γυναικες) και της λεω "Β σε γουσταρω!" τα ειχα παρει λιγο εκεινη την ημερα και γι'αυτο το ειπα ετσι αποτομα! εκεινη αντιδρασε σαν το πηρε στη πλακα! και καλα οτι ΕΓΩ εκανα πλακα..... (αβυσσος η ψυχη της γυναικας....) οι μερες περασανε, καθε μερα πηγενα μαζι της ή εκει που περιμενε το πατερα της ή εκει που περιμενε το λεωφορειο. καθε μερα υπονοουμενα, τη μια να διχνει απο οτι της αρεσει, την αλλη οτι την ενοχλει. μου ελεγε διαφορα, οτι δε ψαχνεται, με βλεπει φιλικα, οτι μετα απο 1 μηνα εγω εφευγα φανταρος, οτι δεν εχει χρονο και πολλα αλλα... για να μη λεω περισοτερα και σας κουραζω, εφυγα φανταρος. επικοινωνια ειχαμε ειτε απο μυνηματα ειτε απο τηλεφωνο. οταν μιλαγαμε απο το τηλεφωνο (1 και 2 ωρες) παντα το πηγενα προς τα κει τη συζητηση. γιατι να μη θελει τιποτα κτλ κτλ τκλ... παντα ελεγε οτι με βλεπει φιλικα και δε ψαχνεται για κανεναν. συνεχεια τη ρωτησουσα μηπως υπαρχει καποιος που την ενδιαφερει αλλα ελεγε οχι. μου ειχε πει απο τη αρχη σχεδον οτι δεν ειχε κανει τιποτα με κανεναν..... και γω της ελεγα οτι υπαρχουν και αντρες στη ζωη αυτη... και θα επρεπε τουλαχιστον καποιος να της ειχε τραβηξει το ενδιαφερον, εστω μονο να σκεφτοταν καποιον! καπως σαν να της εκανα "μαθημα ζωης", οτι υπαρχουν οι αντρες και οι γυναικες..... κτλ κτλ.... ΠΑΡΕΘΕΝΣΗ: ειχα παλιοτερα μια περιπετια οταν εγω ημουν φοιτητης ετων 19 και ειχα γνωρισει μια 24αρα φοιτητρια! εκεινη της την ειχα πεσει στη ψυχρα στο δρομο που ηταν με μια φιλη της και γω με εναν φιλο μου και στη αρχη δε μου εδινε σημασια. εγω επεμενα και την ιδια μερα ειχαμε βγει ολοι για καφε. περασε ο καιρος και αυτο που ειχαμε αυτη το ελεγε "σχεση"! εκεινη λοιπον μοιαζει με τη περιπτωση της Β γιατι και εκεινη δεν ειχε κανει τιποτα με κανεναν και με "δυσκολεψε" πολυ. ειχα υπομονη ομως (γιατι ηταν ομορφη, 1.70, μακρια ξανθα μαλλια, πρασινα ματια) και μετα απο 2-3 μηνες μαθηματος, αφου ειχα κερδισει την εμπιστοσυνη της, με ακουγε! περι θεμα σεξουαλικων θεματων κτλ. αυτη ηταν απο χωριο και δεν ειχε μαθει στο "ετσι" οπως στις μεγαλες πολεις. ειχε ξυπνησει η γυναικα ομως μεσα της και "αναζητουσε" καποιον αντρα. ασχετα αν αυτη ηταν ντροπαλη και δε θα εκανε με σε καμια περιπτωση τη πρωτη κινηση σε εναν αντρα. εγω λοιπον ημουν "ο τυχερος" στην υποθεση αυτη γιατι ημουν ο πρωτη της που της την επεσε! δε το παιζω Γ@μι@ς οτι και καλα γ@μισ@ μαι 24αρα απλος ημουν ενας απο τους πολλους που εκανε τη πρωτη κινηση. νομιζω οτι και αλλος να ηταν και εκανε τα ιδια, παλι το ιδιο θα γινοταν! ασχετα αν αυτη ποτε δε το παραδεχτηκε.... οτι με κανεναν αλλον δε θα εκανε τιποτα. μου ελεγε συνεχεια οτι της αρεσε ο τροπος που τη πλησιασα ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΘΕΝΣΗ. Η Β λοιπον μου θυμιζε εκεινη τη παλια ιστορια και εκανα τα ιδια πανω-κατω. μου ελεγε συνεχεια, οταν μιλαγαμε περι σχεσεων οτι ολοι το πανε στο σεξ τιποτα αλλο. δηλαδη ειχε παρει απο φοβο το σεξ. εγω ομως ποτε δε το πηγενα εκει το θεμα, απλος εδιχνα το ενδιαφερον μου για εκεινη και εκεινη μαλλον με φοβοτανε γιατι ειχε ακουσει τοσα απο φιλους και γνωστους για τη "γνωστη" μου δραση.... τσσσσσ λολ! πολλες φορες μαλιστα ετυχε εκει που περιμενα μαζι της να ερθει το λεωφορειο, να περνανε γνωστες μου, να της χαιρεταω και να μου πεταει το υπονοουμενο για εκεινη... πχ. αυτη ποσο καιρο τη ειχες? ή τρεχει τιποτα με αυτη? και αλλα πολλα... μου ελεγε για την αδερφη της, οτι δε θελει να κανει τα ιδια με αυτην! μου ελεγε "δε θελω να εχω κανεναν πανω απο το κεφαλι μου και να μου κανει ελεγχο οπως εχει τον δικο της η αδερφη μου..... δε θελω σχεσεις με αντρες........ ολοι το σεξ θελουν" επισης μου ειπε και οτι δεν ειχε και πολλες φιλες στη ζωη της γιατι εκανε παντα παρεα με αγορια! γιατι λεει και εκεινες ολο στο πονηρο το πηγεναν και συνεχεια μιλαγανε για αντρες και για σεξ, ενω με τα αγορια ειχαν κατι αλλο να πουμε, πχ για παιχνιδια υπολογιστων... playstation κτλ. (θυμοσαστε στο πρωτο πρωτο ποστ που το λεω αυτο? για τα αγορια που ασχολουνται μονο με playstation και οχι με γυναικες?) εγω εκει τι να της ελεγα? οτι και να της ελεγα δε γινοταν να αποδειξω το αντιθετο. ολα αυτα τα λεγαμε απο το τηλεφωνο οταν εγω ημουν φανταρος σε ενα νησι και δε βλεπομασταν. ειχα σκοπο ομως με τη πρωτη αδεια που θα ειχα να πηγενα ακομα και απο το σπιτι τις να γνωρισω την αδερφη της και να γνωρισω τους φιλους της γιατι ελεγε οτι συνεχεια μαζευονταν και παιζανε playstation! με τη πρωτη αδεια κανονιζουμε να βγουμε για καφε οι δυο μας! εγω επεμενα να ειμαστε ΜΟΝΟ οι δυο μας αλλα εκεινη ελεγε να φερει και τους φιλους της. απο τα πολλα συμφωνησε μαζι μου και να βρεθουμε οι δυο μας, γιατι της ελεγα οτι εχω πολλα να της πω. εφτασε εκεινη η μερα λοιπον, και περιμενα να σχολασει απο το μαθημα που ειχε και μετα να βγουμε. εφτασε λοιπον η ωρα, τη περνω τηλεφωνο οταν περιμενε το λεωφορειο για να ερθει, και μου λεει "Αλεξη σε πειραζει να ερθει και ενας φιλος μου μαζι?" εγω εκεινη την ωρα τα πηρα πολυ αγρια! "Ναι της λεω με πειραζει! ειχαμε πει να βγουμε μονο οι δυο μας." μου λεει " μα τι σε πειραζει? θα μιλησουμε κανονικα, απλος φιλος μου ειναι." εγω "σου ειχα πει οτι θελω μονο οι δυο μας και ειχες πει ναι, ΔΕ θελω να βλεπω τη φατσα κανενος αλλου! πηρα αδεια και ηρθα αθηνα με το σκεψη οτι θα βγουμε οι δυο μας!" εκεινη δεν ηθελε να το καταλαβει. μου λεει "αφου ειναι τωρα εδω μαζι μου και περιμενει, του ειχα πει και ηρθε μαζι μου μετα το μαθημα" εγω "ε παρτον και βγες μαζι του για καφε!" εκεινη "ε δε σε καταλαβενω" κτλ κτλ εγω"καλα αστο αλλη φορα τοτε, καληνυχτα της λεω" εκεινη"εεε τι να κανω τωρα, εγω θα παω και αν θες ελα μετα.." (μετα απο κατι μερες μου ειπε οτι τελικα δε πηγε με τον αλλον για καφε). εκανα μερες να της μιλησω και της μιλησα αφου το πηρα αποφαση. ακομα δεν ειχε καταλαβει το λαθος της και για 3 ωρες που μιλαγαμε στο τηλεφωνο στο τελος ειπε οτι καταλαβε οτι εκανε λαθος και δεν ηταν σωστο αυτο που εκανε! μετα απο 2-3 μηνες που ημουν σε νησι φανταρος, εμαθα οτι η επομενη μεταθεση θα ηταν στην αθηνα κοντα στο σπιτι μου. ετσι σκεφτηκα και τις ειπα το εξης: εγω "Β μου δινεται η δυνατοτητα να ερθω αθηνα αλλα περιμενουν απαντηση απο μενα αν θελω να ερθω αθηνα ή οχι. (ψεμα) εδω περναω τελεια της λεω αλλα υπαρχει μονο ενας σοβαρος λογος για να ερθω αθηνα!" αυτη "ποιος?" εγω "ΕΣΥ!" ενος λεπτου σιγη εκει.... αυτη "δηλαδη?" εγω "ε βρε Β δε καταλαβενεις? θελω να ερθω εκει για να ειμαι κοντα σου και βγαινουμε συνεχεια, να τα λεμε συνεχει απο κοντα, μου εχει λειψει κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ". αυτη "ααα δε ξερω! κανε οτι θες! μη περιμενεις εμενα να σου πω... μη υπολογιζεις σε μενα...." εγινε η μεταθεση και ηρθα αθηνα..... τις πρωτες μερες συνεχεια τηλεφωνα κτλ. τελικα κανονισαμε να παμε μια μερα σινεμα να δουμε το STAIGHT STORY και μου ειπε να ερθει και ενας φιλος της. οκ ειπα εκει δε με πολυ ενοιαζε. παμε λοιπον βλεπουμε τη ταινια, χαζογελασαμε λιγακι αλλα ο αλλος εβριζε. "τι μαλακιες ειναι αυτα που βλεπουμε, που με φερατε, οχι δε βλεπω αλλο" δηλαδη ηταν ντυμενος και ειχε το στυλ του ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥ.... να σου γαμησω ελεγα εγω απο μεσα μου..... να σου φερω μια γυναικα και να σου βαλει τα μουτρα σου στα βυζια της να δεις πως ειναι... ΑΓΑΜΗΤΟΣ με ολη τη σημασια της λεξης. εβλεπε ερωτικη σκηνη και γυριζε κεφαλι! α καλα καταλαβα λεω..... με αυτους που κανει παρεα πως να ξυπνησει η γυναικα μεσα της! μετα απο λιγο καιρο ειχε τα γενεθλια της και ηταν αποκριες. ηθελε να κανει ενα μικρο παρτυακι σπιτι τις με τους φιλους και καλεσε και μενα. τις λεω "γυναικες θα εχει το παρτυ ή θα ειμαστε μπακουρια?" κολωσε λιγο και μου λεει "θα καλεσω μερικες φιλες μου" οκ οκ παω στο παρτυ, γνωριζω τους γονεις της, τους φιλους της, και 1 φιλη της! εκεινη η μια φιλη της ηταν μια γνωστη απο τη σχολη της και αυτη ειχε φερει αλλες 2 φιλες της που δε τις ηξερε η Β! με λιγα λογια δεν ειχε φιλες και φροντισε να μαζεψει καμια γυναικα για να μην γινει ρεζιλι.... τεσπα. γνωρισα και την αδερφη της! καμια σχεση με τη Β! ολο φωνη και κακο ηταν, με τον δικο της να τον εχει σκυλακι! ξερετε..... γνωριζω και τους μαμουχαλους φιλους της και επιβεβαιωθηκα για αυτο που ειχα σκεφτει. εκει της εκανα πολυ περιεργο δωρο για τα γενεθλια της! ενα βιβλιο του Θανου Ασκητη σχετικα με την την σεξουαλικοτητα στην εφηβεια! Η Β γινοταν 20 χρονων εκεινη την ημερα! οταν ανοιξε μπροστα μου το δωρο, κοκκινισε! μου γιατι μου εφερες αυτο! και της λεω αφου δεν ακους εμενα, διαβασε τα απο εναν επιστημονα! να δεις οτι αυτα που σου λεω δεν ειναι στο δικο μου κοσμο αλλα στο κοσμο που ζουμε! εσυ ζεις στο δικο σου κοσμο. ε μετα μου λεει αυτο δεν ειναι για την ηλικια μου! αφου λεει εφηβεια! ναι καλα της λεω γιατι εσυ στη εφηβεια το εμαθες αυτο? οχι λεει. της λεω ε μαθε το τωρα! ποτε δεν ειναι αργα....... μετα απο κατι μερες, σαββατο, τη πηρα τηλεφωνο αν θελει να ερθει μαζι με εναν φιλο μου που τον ηξερε και εκεινη απο τοοοτε στο μαθημα, να παμε εξω. εκεινη μου ειπε οτι εχει κανονισει με τους αλλους φιλους της.... και δεν επεμενα. "καλα της λεω θα λεμε αυριο", "που ξερεις μου" λεει "μπορει να τα πουμε και σημερα" εεεεεεεεεεε εγω. τι λεει τωρα? αρχισε τα υπονοουμενα σε μενα? το βραδυ βγαινω εγω μετο φιλο μου και το συζηταμε. περνω τη αποφαση και τη περνω τηλεφωνο να μαθω που ειναι! μου λεει ειμαι εκει εκει με τους φιλους μου.. τι λεω ΕΡΧΟΜΑΙ. οντως πηγα εκει που ηταν και μετα ειχαν κανονισει να πανε σε ενα ιντερνετ καφε να παιξουν conuter-strike! ΕΛΕΟΣ σκεφτομαι εγω... ερχομαι και δω λεω να δω πως τα περνατε συνεχεια που πατε εκει. φτανουμε εκει και να δειτε 6 ατομα να παιζουν με παθος counter-strike! σκεφτομαι εγω απο μεσα μου "Να οι γαμιαδες του μελλοντος!" εκατσα λιγο εκει και μετα λεω "παιδια φευγωωωω, εχω δουλεια..." και εφυγα. μετα απο μερες και ενω μιλαγαμε απο τηλεφωνο, μου ελεγε οτι θελει να κανει αναβαθμιση στον υπολογιστη της, της προτεινα να κανω εγω οτι θελει! γι'αυτο πηγα σπιτι της με σκοπο να μιλησουμε για την υπολογιστη της, τα ειπαμε για λιγο και μετα ερχεται ο πατερας της να μου μιλησει σχετικα με τον υπολογιστη. μετα απο μερες και αφου το αποφασισε με τον πατερα της, ειπαμε να παμε μαζι σε ενα μαγαζι να αγορασουμε τα υλικα, εκει που ειμασταν και διαφωνουσα εγω με τον πωλητη, ο πατερας της ελεγε "οτι λεει ο Αλεξης! εκεινος ξερει..." με λιγα λογια και αυτο αλλα και απο αλλα ειχα καταλαβει οτι μου ειχε λιγαααακι εμπιστοσυνη. ε μετα απο μερες παω σπιτι τις να το φτιαξω τον υπολογιστη της. εκει που ημουν και το εφτιαχνα, της ελεγα και για "ΜΑΣ". καθε λιγο και λιγακι ομως εκανε "εφοδο" ή η μανα της ή ο πατερας της ή αδερφη της να δουνε τι κανουμε...... αλλα δεν ειχα παραπονο, και να φαω και να πιω και οτι θελω.... περασει λιγος καιρος και ξαναπαω σπιτι τις να κατσουμε λιγακι. εκει ηταν χειροτερο! καθε πεντε λεπτα ΕΦΟΔΟ απο ολους να δουνε τι κανουμε και τι λεμε..... (να σου γαμησω λεω.... που εχω μπλεξει!) μετα για να ξανατραβηξω το ιδιο της ελεγα συνεχεια να βρεθουμε εξω. ολο δε μπορουσε γιατι ειχε σχολη το πρωι μετα αλλη σχολη το απογευμα και ολη μερα ετρεχε! ειχα βρει ενα μικρο κενο ομως σε ενα διαλημμα που εκανε στην απογευματινη της σχολη και επερνα το αυτοκινητο και καθε απογευμα ημουν εκει! στις αρχες δεν της αρεσε το γεγονος αυτο. και ενιωθε αβολα. επισης εκεινος ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ηταν "κολλημενος" μαζι της! φιλικα παντα. δεν την αφηνε κανει βημα χωρις να ειναι εκεινος διπλα της. αυτο ειχε σαν αποτελεσμα οταν εγω πηγενα εκει και ηθελα να τη πω οτιδηποτε, να μη μπορω γιατι ηταν και ο μαλακας διπλα της. απο το τηλεφωνο της το ειχα πει αυτο και μου ελεγε οτι δε μπορει να κανει τιποτα να το διωξει γιατι ηταν καλο παιδι και της εχει φερθει αψογα.. ΕΛΕΟΣ! αφου της ελεγα να του το πω εγω ο ιδιος αλλα δεν ηθελε. μια μερα ηθελα να της πω ακτι ιδιαιτερος και την απομακρινω απο τον μαλακα. την ιδια μερα με περνει τηλεφωνο και μου λεει οτι ο μαλακας τσαντιστηκε που τον αφησε μονο του! τον εβριζε και η ιδια με τροπο βεβαια αλλα μου ειπε στο τελος να μην ξαναπαω γιατι ερχετε σε δυσκολη θεση! τωρα εγω τι να εκανα? τελικα δε πηγενα τοσο τακτικα, παραμονο μια φορα στις τοοοσες. η μερα λοιπον που πηγα να τη δω, μετα απο λιγο χτυπησε το κουδουνι και ελεγε μαλακας παμε παμε. εφυγε τελικα και βλεπω απο μακρια μια γνωστη της που ηταν στο παρτυ! παω να τη χαιρετησω και τα ειπαμε λιγακι και μετα εφυγα! την ιδια μερα με περνει τηελφωνο το βραδυ και μου λεει με νευρα: -"τι πηγες και της ειπες της βικυς?" - τι? -τις ειπες οτι τι γουσταρεις? -εεεεεεε? -αφου ερχεται μετα και μου ειπε οτι πηγες και της μιλησες! - ε ναι που ειναι το κακο? - της μιλησες ομορφα λεει και καταλαβε οτι τη γουσταρεις και μου ειπε να σε ρωτησω και να της πω μετα αν ειναι ετσι και να ενδιαφερεσαι γιατι εκεινη ενδιαφερεται! - (εριξα ενα γελιο εκεινη την ωρα....) -τι γελας μου λεει? αυτη με ζαλησε και περιμενει απαντιση! (η βικυ ειναι 18 χρονων) - ε να της πεις οτι καταλαβε λαθος! εμ βρε Β και συ το πιστεψες? αφου ξερεις ποια γουσταρω εγω! - ποια? - εσενα! - σιγη.... (σκεφτομαι εγω τωρα, φαντασου τοσο καλος και γλυκος εγινα για την Β που ενα γεια ειπα στη βικυ και αυτη το πηρε αλλιως! για φαντασου δηλαδη να ελεγα στη βικυ οτι παω στη σχολη για να τη δω (τη βικυ), θα μου ανοιγε τα ποδια μεσα στο προαβλιο! χααχαχαχααχα) μετα απο μερες και αφου μιλαγαμε απο το τηλεφωνο, παω παλι το απογευμα στη σχολη της. βλεπω τη βικυ και μου λεει η Β ειναι στο ταδε παγκακι! πηγα εκει και ψιλοτσακωθηκαμε και της λεω, οταν τελειωσει με τα μαθηματα που δινει, (γιατι τοτε εγραφε συνεχεια) και εχεις χρονο, θελω να βγαινουμε τακτικα και τα λεμε γιατι εχουμε πολλα να πουμε. οκ οκ. απο τοτε λιγα τηλεφωνα και μου λεει τη δευτερα που περασε (14/5) οτι τελειωνει και μετα θα εχει χρονο. φτανει η δευτερα, περνω τηλεφωνο μυνηματα τιποτα! τριτη τεταρτη πεμπτη τα ιδια! δε μου μιλαγε. ξανα τηλεφωνα το σηκωνει μια φορα και μου λεει ειμαι εξω, της λεω θα σε παρω αυριο σπιτι. οκ οκ. την αλλη μερα περνω τηλεφωνο κατευθειαν σπιτι της, το σηκωνει ο πατερας της και μου λεει οτι εχει φυγει. την αλλη μερα παλι τηλεφωνα μυνηματα αλλα τιποτα. μετα το σηκωνει που λεει "αφου περνεις απο απορρητο (του σπιτου μου) δε ξερω ποιος ειναι" απο τοτε επερνα απο το κινητο μου. εχθες της στελνω μυνημα και της λεω οτι θα τη παρω στις 21:30. πηρα 5 φορες αλλα δε το σηκωσε...... ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι το τελευταιο καιρο δε μου μιλαει.... παλιοτερα εστω και μια αναπαντητη να εκανα, με επερνε εκεινη τηλεφωνο. (εκεινη δεν ειναι του στυλ της αναπαντητης, δε κανει ποτε αναπαντητη, στον 1 χρονο που τη ξερω της εχω κανει μπολικες αναπαντητες εκεινη καμια. μονο πριν απο κανενα μηνα της κανω ενα απογευμα και την αλλη μερα το πρωι μου κανει αυτη. μου φανηκε παραξενο και τη πηρα αμεσως σπιτι της αλλα δεν ηταν εκει. καμια ειχαμε συνενοηθει μολις φτασει σπιτι της να μου κανει αναπαντητη για να τη παρω τηλεφωνο... οταν ξαναμιλησαμε, εκει στο ασχετο της πεταω "εχθες εσυ μου εκανες αναπαντητη?" "ναι αφου μου εκανες και συ προχθες" ντοοοοιιγκκκ! 1 χρονο που τη ξερω ποτε δεν εκανε στο ασχετο.... τεσπα!) τωρα ομως γιατι δε μου μιλαει? μια πιθανοτητα ειναι να εχει δει το FORUM αυτο 0,0001%, αλλη πιθανοτητα να με εχει δει με καμια αλλη 000000000000000,1% ή να εχει βρει γκομενο -100% εγραψα πολλα για εκεινη για να καταλαβετε το προφιλ της. σιγουρα θα εχω ξεχασει να γραψει πολλες λεπτομεριες αλλα πιστευω να καταλαβατε.. εγω πιστευω οτι με φοβαται απο τοσα που εχει δει απο μενα, ή μπορει να νομιζει οτι τη δουλευω και θελω να περασω απλος το χρονο μου μαζι της! δεν υπαρχει αλλη λογικη απανταση γιατι τοοοοοσα που εχω κανει για εκεινη, δεν ειναι καθολου λογικο να μην υπαρξει εστω μια μικρη "συμπαθεια" (θυμαμαι οταν ημουν 20χρονων που τα εριχνα σε μια 18αρα και ηταν μαζι μου ενας μικρος ξαδερφος 16 χρονων και με ακουγε, στο τελος αφου η γκομενα ειπε το ναι, με πιανει ο ξαδερφος και μου λεει: "ρε συ πως μπορεις και τα λες ολα αυτα? ακομα και σε μενα να μου τα ελεγες αυτα, ΝΑΙ θα σου ελεγα!" εχει γινει ατακα αυτο.... καθε φορα το θυμομαστε κλαιμε απο τα γελια) οι ερωτησεις μου ειναι: πως αυτη η Β θα ξυπνησει η γυναικα μεσα της? τωρα γιατι μπορει να μη μου μιλαει?
Lucifer Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 υπάρχει και αυτό το αμυδρό ενδεχόμενο, του οποίου η απλότητα σε παγώνει και σε καίει όταν την συνειδητοποιείς...
antreaslam Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 καταρχήν, χαρά στην υπομονή σου ρε φίλε (κ στη δική μου που διάβασα όλο αυτό το κατεβατό)! δευτερον....lucifer talked!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.