Προς το περιεχόμενο

Πειράζετε γυναίκες στο δρόμο?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πάντως ο συνδυασμός του 1ου post και του avatar του aledjo είναι κορυφή:D

ΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΧΧΑΑΧΑ

απ το keyboard μου το πήρες!!!!

είναι κωλόοοοοπαιδο ο Κυριάκος Κούλααααα!!!!!

ωραιο το φλερτ. αν γίνεται σωστά και όχι χυδαία και με χειρονομίες (ακόμα και αν τα θέλει ο πισινός τους) είναι κάτι που μπορεί να σου φτιάξει τη μέρα, να σε κάνει να νιώσεις όμορφα είτε το κάνεις είτε στο κάνουν.

Δημοσ.

Παιδία… letʼs face it... οι γυναίκες πλέων, δε θέλουν να τους κάνεις καμάκι!! Έχουν τα νεύρα τους, το hands free τους, τη φίλη τους που εκείνη τη στιγμή πάνε για ψώνια, το ʽκύκλοʼ τους, τις σκέψης εκείνης της στιγμής!! ΔΕΝ θέλουν έναν άγνωστο-μ@λ@κ@ να τους πλησιάσει και να τους αρχίσει τη πάρλα… είτε από το αμάξι είτε να τις σταματήσει στο δρόμο!! Μας έχετε σνομπάρει αρκετά σε αυτό το κομμάτι… και περιμένετε ταυτόχρονα να ενδίδουμε στο θέμα.

Ένταξη δε λέω, υπάρχουν και εξαιρέσεις σίγουρα. Αλλά η μια εξαίρεση εδώ μια διάφορα εκεί πάει και άρχετε το όλο θέμα. Και μας μπερδεύετε και εμάς γιατί και εμείς με τη σειρά μας δε θέλουμε να εμβολιαζόμαστε σε στιγμές της ζωή σας χωρίς να το επιθυμείτε. Σίγουρα μας αρέσει να κάνουμε καμάκι γιατί απλά πώς να το κάνουμε… γουστάρουμε ρε αδελφέ! :Ρ και εσείς θέλετε να ʽφάτεʼ το καμάκι αλλά το ζητάτε με λάθος τρόπος ή δε το ζητάτε καθόλου. Καταλαβαίνετε τη λέω… το κλασικό ʽΟΚʼ που περιμένει να δει κάποιος.

Έχουμε γίνει και εμείς λίγο κότες οι άντρες (λόγο αυτών των λίγων που προανέφερα), γιατί έχουμε και ένα image! Χαχαχα έλεος!!!!!

ʽΤι θα πει ο κόσμος που με βλέπει εκείνη τη στιγμή αν ʽφάωʼ την ήτταʼ πρώτη θέση παίρνει στη σκέψη μας.

Δημοσ.
ωραιο το φλερτ. αν γίνεται σωστά και όχι χυδαία και με χειρονομίες (ακόμα και αν τα θέλει ο πισινός τους) είναι κάτι που μπορεί να σου φτιάξει τη μέρα, να σε κάνει να νιώσεις όμορφα είτε το κάνεις είτε στο κάνουν.

συμφωνω με αυτο που λες, αλλα γιατι να μη γινεται αυτο?

για μην κανουμε τις γυναικες να νιωσουν αβολα?

ελεος! αφους τους αρεσει! εγω αυτο εχω καταλαβει....

Δημοσ.
Άχτι το 'χω, δεν έχει κατέβει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από το αμάξι.

Μάλλον έχει χαθεί λίγο ο ορισμός του άνδρα ε.

Ναι όλοι μπαίνουν σε ένα car κάνουν τις βόλτες τους, και για να κάνουν και μαγκιά στους συνοδηγούς τους, ανοίγουν το παράθυρο και αρχίζουν να λένε χυδαιότητες και λαμακίες... Τι αντρες!!!

Συνήθως δεν εκφράζομαι στα σχόλια που κάνουν, αλλά αν ενοχληθώ δεν φοβάμαι να αρχίσω τα μπινελίκια (σε συνεχόμενα σχόλια). Κλασικό φαινόμενο στην Λαμία να σε παίρνουν αυτοκίνητα από πίσω... Τι ωραίο και αυτό! Αν θεωρείτε κολακεία τι να πω! Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τρομάξει και να ενοχλήσει.

Είχα την ατυχιά να με χουφτώσει ένας από ένα μηχανάκι... Αλλά άμα ήταν πεζός θα του κατέβαζα τα μούτρα άνετα. Μια τέτοια πράξη είναι πολυ προσβητική. Άμα το έκανα εγώ προς κάποιον ίσως να μην θεωρηθεί τόσο ενοχλητικό (στους ποιο πολλούς ίσως να αρέσει!) Είναι κοινώς σαν ένα gay να χουφτώσει κάποιον μη gay.

Τα γλοιώδη και φτηνα-ηλίθια σχόλια παραπέμπουν κατ' ευθείαν στην αγαμία. Το έξυπνο ερωτικό σχόλιο όμως είναι κάτι που λείπει γενικώς... ακόμη και χωρίς απώτερο σκοπό, γιατί να μη ξεκινάμε καλύτερα τη μέρα μας?

Οι χειρονομίες πάντως ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.

Σε βρίσκω πάρα πολύ σωστό.

Δημοσ.

ʽΤι θα πει ο κόσμος που με βλέπει εκείνη τη στιγμή αν ʽφάωʼ την ήτταʼ πρώτη θέση παίρνει στη σκέψη μας.

Αυτο ειναι το τελευταιο πραγμα που σκεφτομαι γενικα στη ζωη μου!

δε με νοιαζει ο κοσμος! με ενδιαφερει "εκεινη" τι θα κανει.....

αλλα και να πουμε το στραβου το δικιο, οτι και να κανει "εκεινη" ο κοσμος θα το χαρει γιατι θα το παρει στο χαβαλε τη παρασταση που εδωσες!

οποτε για ακομα μια φορα γινεσαι διαστημος.... loolooool!

ειναι αν εχει κομπλεξ ο καθενας μωρε...

Melissa εσύ είσαι με τις πολεμικές τέχνες ε?

πως το καταλαβες??

Δημοσ.
Έχοντας υποστεί το γελοίο χούφτωμα από ελεϊνούς «αρσενικούς» μέσα σε λεωφορίο, club και γενικότερα συνωστισμό και μάλιστα με τρόπο θρασύ, μπορώ να σου πω πως για μένα αν κάποιος θέλει να με πλησιάει για τον Χ, Ψ λόγο και το κάνει με αυτόν τον τρόπο, το λιγότερο που θα συμβεί είναι να μην καταφέρει να μου πάρει καλή κουβέντα από το στόμα.

Όσο για το καμάκι, νομίζω πως είναι θέμα γυναίκας και θέμα πνεύματος του άντρα που κάνει το καμάκι. Ο τρόπος είναι που μετράει κυρίως.

Αν και για να πω την αλήθεια, χάνω την εκτίμησή μου για έναν άντρα όταν διαπιστώνω πως μου κάνει καμάκι (ειδικά με γελοίο τροπο ή χυδαιότητες) και απλώς χαμογελάω από ευγένεια. Τί άλλο θα μπορούσες να κάνεις σε έναν τέτοιο τύπο;

Κρίμα είναι...

Όλες οι ανάλογα ποθητές γυναίκες έχουν να λένε τέτοιες ιστορίες;

Δημοσ.

Οι χυδαιολογίες ή οι χειρονομίες είναι για προσωπική ευχαρίστηση και όχι για καμάκι! Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι πράττοντας έτσι έχει μέλλον στο να κερδίσει ένα χαμόγελο της κοπέλας. Είναι καθαρά μονόπλευρο και ατομικό.

Δημοσ.
Melissa εσύ είσαι με τις πολεμικές τέχνες ε?

Και να μην έκανα, το ίδιο θα έκανα. Ειδικά άμα ήταν βράδυ απλά χωρίς καμία σκέψη...

Δημοσ.

Εγώ με τη μηχανή το επαιζα και πολύ γκόμενος,B)

την είχα δει πολύ γόης, δεν το κράταγα κλειστό το στόμα μου,

μέχρι τη τελευταία φορά που μίλαγα σε μία στο δρόμο,

και έπεσα πάνω σε ένα τρόλευ στη πατησίων.:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Οι χυδαιολογίες ή οι χειρονομίες είναι για προσωπική ευχαρίστηση και όχι για καμάκι! Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι πράττοντας έτσι έχει μέλλον στο να κερδίσει ένα χαμόγελο της κοπέλας. Είναι καθαρά μονόπλευρο και ατομικό.

σωστος!

εξου και η μαλακια! αυτο-χουψτωμα, αυτο-γαμησι, αυτο-αυνανισμος, αυτο-ικανοποιηση!

Δημοσ.

Eγώ το καμάκι και το κάθε είδους καμάκι το θεωρώ ξεφτύλα, χαζομάρα + λιγουριά.

Ποιός ο λόγος να το κάνει κάποιος? Τι θα κερδίσει?

Προσωπικά το θεωρώ πως κάποιος γίνετε κατότερος και υψώνει την άλλη (γιαυτό γέμησε και ο τόπος ψώνια) ειδικά όταν μιλάει χυδαία.

Δημοσ.
Eγώ το καμάκι και το κάθε είδους καμάκι το θεωρώ ξεφτύλα, χαζομάρα + λιγουριά.

Ποιός ο λόγος να το κάνει κάποιος? Τι θα κερδίσει?

Προσωπικά το θεωρώ πως κάποιος γίνετε κατότερος και υψώνει την άλλη (γιαυτό γέμησε και ο τόπος ψώνια) ειδικά όταν μιλάει χυδαία.

δε ξερω αλλα εμεις οι ΑΝΤΡΕΣ τη βρισκουμε στο ετσι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...