Προς το περιεχόμενο

Πειράζετε γυναίκες στο δρόμο?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
άντε και μια ατάκα απο εκείνη για απάντηση ???? να υποκλιθούμε? ή να σας κάτσουμε???

(χιχιχιχιιχ ανάβω τα φυτιλάκια για καυγά )

χαχαχαχαχααχ aledjo υποκλίνομαι πάραυτα !!!!

ειδες τελικα? σε χρονο dt!

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γι΄αυτό το έγραψα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) LoooooOooOooOooooL ;)

λοιπόν εχεις απόλυτο δίκιο σ΄αυτα που γράφεις !!!

Παντως εχω παρατηρήσει και το βρίσκω φυσιολογικό οτι οι νορμάλ αντρες κάνουν ωραίο πειραγμα στο δρόμο... Οι στραβοχυμένοι λουκουμάδες συνήθως αισχρολογούν...

Δημοσ.

και που να ξέρω εγω καλέ ??? πειραξε με στο δρόμο και θα σου πω !!!! :P :p :P

Ρε συ απλά λέω οτι οι "λύγουρες" είναι και αυτοί που έχουν το θράσσος γιατι δεν εχουν τίποτα να χασουν... Το εχω παρατηρήσει και στα μαγαζιά αυτο.. Κατα την γνώμη μου ενας αντρας που ξέρει τι είναι και δεν παίζει πείνα φυσικα δεν θα ερθει να στην πέσει κατευθείαν.. θα βρεί τρόπο, θα κόψει κίνηση και θα σου πει κάτι έστω χαριτωμενο...

Τωρα κατι άλλοι που φωνάζουν απο τα αμάξια σαν γύφτοι τι να πω? Οι μονοι που δικαιολογούνται ειναι οι πολύ πιτσιρικάδες που θελουν να κανουν πλάκα με τους φίλους τους, οι μεγαλύτεροι ειναι λίαν απαράδεκτοι...

Δημοσ.

μη το λες, ΜΗ ΤΟ ΛΕΣ! πιπερι στο στομα....

(btw για πες μου κατα που μενεις....... για να δω αν εχει σουβλατζιδικο απο κει οχι τιποτα αλλο......)

Δημοσ.

ναι ε???? τυχαία παραδείγματα

Α) Μανάρα ωραία μαλλιά και το κάτω κόκκινο το έχεις ????? (με το απαραίτητο σπινθιροβόλο βλέμμα αγελάδας και το σαγόνι με ελαφριά κλίση προς τα δεξια)

Β) Ωρα 6:50 το πρωί, καθ'οδόν για δουλειά... περνάει αμάξι με οδηγό τυπου Ταμτάκος με το χρυσο δόντι πρώτη μούρη και φωνασκεί με δύναμη Ταυλλλλιτσααααα (οπου Τ βάλε Κ και οπου λ πήγαινε Αγρίνιο μερια... )

Δημοσ.
ναι ε???? τυχαία παραδείγματα

Α) Μανάρα ωραία μαλλιά και το κάτω κόκκινο το έχεις ????? (με το απαραίτητο σπινθιροβόλο βλέμμα αγελάδας και το σαγόνι με ελαφριά κλίση προς τα δεξια)

Β) Ωρα 6:50 το πρωί, καθ'οδόν για δουλειά... περνάει αμάξι με οδηγό τυπου Ταμτάκος με το χρυσο δόντι πρώτη μούρη και φωνασκεί με δύναμη Ταυλλλλιτσααααα (οπου Τ βάλε Κ και οπου λ πήγαινε Αγρίνιο μερια... )

ΜΗ βριζεις αυτους! ΕΣΥ φταις!

εχεις κατι που τραβας τετοιου ειδους αντρα......

κανενα "θετικο" πειραγμα που να σ'αρεσε δε σου εχει τυχει?

(btw δε μου απαντησες στην προηγουμενη ερωτηση μου)

Δημοσ.
εσυ γιατι ψάρώνεις μαν ?? :) με εχεις δει? ξέρεις αν ειμαι καμια θεά η καμια μπαλότσα??? δεν μίλησα για μένα γενικά μίλησα για τα άτομα που κάνουν καμάκι και μετα βριζουν τις γυναικες οτι το παίζουμε κάποιες κτλ κτλ... ολοι ειμαστε κάποιοι... εγω δέχομαι με χιούμορ και πολύ καλοπροαιρετα το έξυπνο πείραγμα και δεν ξινίζω τα μούτρα μου λές και μου σκοτώσανε την μανα... αλλα μιλαω για μενα ετσι? Αυτο που δεν γουσταρω εγω με την καμια είναι το αισχρό "καμάκι" που ο μονος σκοπός του είναι, δεν ξέρω, να σε προσβάλλει ????

Μα μίλησες στο πρώτο πληθυντικό!!! Συμπεριλαμβάνεσαι...

Δημοσ.

χμμμμ ναι μάλιστα το κοκκινο μαλλι φταιει, οχι οτι ο άλλος ήταν ελεινος γυφτουλας ...

φυσικα και μου έχουν κάνει εξυπνα πειραγματα και εχω απαντησει και εχω χαμογελασει και εχω γνωρίσει και κόσμο ετσι.. Τεσπα εχει γίνει πολύ προσωπικό το θέμα όμως και δεν βλέπω κίνηση για κονταρομαχιες ... !!!!

Τι δεν σου απαντησα? Νοτια προαστια, και ναι εχει πολλα σουβλατζίδικα !!!

Μα μίλησες στο πρώτο πληθυντικό!!! Συμπεριλαμβάνεσαι...

ενταξει τοτε !!!

Δημοσ.
χμμμμ ναι μάλιστα το κοκκινο μαλλι φταιει, οχι οτι ο άλλος ήταν ελεινος γυφτουλας ...

και νομιζεις οτι αυτος ειχε σοβαρο σκοπο? τη πλακα του εκανε ο ανθρωπος!

και δε σε εβρισε.... αυτο που ειπε δεν ειναι βρισια, αν το ξερεις........

ισα ισα που "κανονικα" επρεπε να σε ανεβασει, απλος ηταν απο το ατομο που ΔΕΝ ηθελες να το ακουσεις!

αν στο ελεγε το αγορι σου?? (δε νομιζω να πειραζε, αντιθετως θα σε ανεβαζε!)

ειδες τελικα εσυ φταις! εισαι ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ! ουουουουο 6 6 6 6 66 6

πλακα κανω....

Δημοσ.

Υπάρχει βέβαια και η κατηγορία αντρών που απλα δεν θα πείραζε μια γκόμενα στον δρόμο γιατι : μόλις έχει ξυπνήσει και δεν εχει όρεξη να πάει στην δουλειά του, γιατι εχει νεύρα, γιατι βιάζεται, γιατι δεν κοιμηθηκε καλα, γιατι πριν απο λιγο του έπρηξε τα π@π_ρ!α η γκομενα του, το αφεντικο του, η μανα του, ο γειτονας ο περιπτερας της γειτονιας του, γιατι πήγε πάλι στον κουβά, γιατι χρωστάει στην ΔΕΗ 500ευρώ και και..... που μπορώ να γεμισω μια σελιδά

και όχι γιατι είναι χέστης ή σνομπ ή gay

Δημοσ.

Greek lover Greek lover με τριχα για πουλοβερ με τριχα για pull over

Περα απο την πλακα καντε( ή μην κανετε) οτι σας καπνισει και θεωρειται εσεις εξυπναδα ή χαριτωμενια.....Αρκει να ειστε αρκετα ανδρες να δεχτειτε τις συνεπειες των πραξεων σας..Δεν υπαρχουν κανονες με τις γυναικες(αντε ισως ενας .. Μαστιγιο και καροτο :P).

Και το πιο σημαντικο.. Να ειστε οι εαυτοι σας.. Κανει μπαμ οταν πας να παρουσιασεις κατι που δεν εισαι.. Ναι σε εσενα το λεω που νομιζεις οτι το "παιζεις" καλα..Focus on your strong points ασε τα αλλα, δεν γεννηθηκες για αυτα..:-D

Και κατι τελευταιο.. Να ξερετε οτι το θηλυκο διαλεγει ΠΑΝΤΑ και οχι το αρσενικο.. Μην σας γεννιουνται ψευδαισθησεις γοηδες.. :P

(Μιλαμε παντα για γυναικες και οχι κοριτσακια..)

Have fun Ελληναρα.. :mrgreen:

Δημοσ.
Greek lover Greek lover με τριχα για πουλοβερ με τριχα για pull over

Περα απο την πλακα καντε( ή μην κανετε) οτι σας καπνισει και θεωρειται εσεις εξυπναδα ή χαριτωμενια.....Αρκει να ειστε αρκετα ανδρες να δεχτειτε τις συνεπειες των πραξεων σας..Δεν υπαρχουν κανονες με τις γυναικες(αντε ισως ενας .. Μαστιγιο και καροτο :P).

Και το πιο σημαντικο.. Να ειστε οι εαυτοι σας.. Κανει μπαμ οταν πας να παρουσιασεις κατι που δεν εισαι.. Ναι σε εσενα το λεω που νομιζεις οτι το "παιζεις" καλα..Focus on your strong points ασε τα αλλα, δεν γεννηθηκες για αυτα..:-D

Και κατι τελευταιο.. Να ξερετε οτι το θηλυκο διαλεγει ΠΑΝΤΑ και οχι το αρσενικο.. Μην σας γεννιουνται ψευδαισθησεις γοηδες.. :P

(Μιλαμε παντα για γυναικες και οχι κοριτσακια..)

Have fun Ελληναρα.. :mrgreen:

πουτα μπαρτσα ρε θα μας πεις και για καμακι. ........ παλιοχαρακτηρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...