Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 ρε παιδιά δεν εχει να κάνει με το αν ανεβαζεις τον εγωισμό μιας γκόμενας κτλ κτλ αν την πειράξεις στον δρόμο... τα πράγματα είναι απλά, αν δεις μια κοπέλα που σ' αρέσει θα πετάξεις την ατάκα εκείνη το πολύ πολύ να χαμογελάσει και αυτό ειναι όλο... δεν νομίζω οτι το πείραγμα, τις περισσότερες φορές τουλάχιστον αποσκοπεί κάπου αλλόυ πέραν του προφανούς ... κοινωνικοποίηση και χιούμορ με το άλλο φύλο χωρίς συγκεκριμένο λόγο.. Υπάρχουν πολλές φορές που κάποιος με εχει κάνει να χαμογελάσω και κάποιες άλλες να ξερασω ... Θεωρώ οτι οι τύποι "κάνει πείνα ή εγω πεινάω???" πετάνε στα κορίτσια ελεινές ατάκες επειδή ειναι τρελές κομπλεξάρες ...
aledjo Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 τι εγινε ρε παιδια? δε θα τσακωθουμε αλλο?? δε βλεπω κινηση....
MariaTs. Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 ... δεν νομίζω οτι το πείραγμα, τις περισσότερες φορές τουλάχιστον αποσκοπεί κάπου αλλόυ πέραν του προφανούς ... ... Μην το λες! Μην το λες! Σε μένα έχει τύχει το απλό πείραγμα να καταλήξει σε γνωριμία (και μόνο εκεί παρά τις διαθέσεις του κυρίου). Και μιλάμε ότι και ραντεβού να κανονίζαμε η σύμπτωση του να με πετυχαίνει στον δρόμο ήταν απίστευτη! Έτσι λοιπόν το απλό πείραγμα, έγινε καμάκι και το καμάκι με το 'έτσι θέλω' του κυρίου, κατέληξε σε μια τυπική γνωριμία (γιατί έτσι ήθελα εγώ) μόνο για έναν καφέ και τίποτε παραπάνω! Βέβαια το πάλεψε να με προσεγγίσει περισσότερο αλλά του το ξέκοψα γιατί ήδη σε εκείνη την συνάντηση δεν έδειξε και τόσο την στοιχειώδη ευγένεια (στήσιμο στην καφετέρια)! :|
aledjo Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Βέβαια το πάλεψε να με προσεγγίσει περισσότερο αλλά του το ξέκοψα γιατί ήδη σε εκείνη την συνάντηση δεν έδειξε και τόσο την στοιχειώδη ευγένεια (στήσιμο στην καφετέρια)! :| δε λες καλα που ηρθε..... μιλας κι'απο πανω! αχαριστες γυναικες! .
k_antoni Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 ούτε εγώ... θα ανοίξω όμως την πόρτα σε μια υπηρεσία η θα δώσω τη θέση μου σε λεωφορείο περισσότερο γιατί θέλω να είμαι τζέντελμαν...έτσι τσιμπάς κ ενα ωραίο χαμόγελο... συνήθως... γιατί υπάρχουν κ κάτι ούφο που νομίζουν ότι είναι κάποιες!!!
aledjo Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 γιατί υπάρχουν κ κάτι ούφο που νομίζουν ότι είναι κάποιες!!! λαθος το εγραψες! Η σωστη προταση ειναι: υπάρχουν μερικες που νομίζουν ότι ΔΕΝ είναι κάποιες!!! .
Φρού-Φρού Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 να κάνω μια ερώτηση???? Ας υποθέσουμε οτι πειράζετε μια νόστιμη γκόμενα στο δρόμο, το κάνετε με οσο περισσότερη χιουμοριστική διάθεση γίνεται, δεν την προσβάλλετε ουτε στο ελάχιστο... τι περιμένετε να λάβετε πέρα απο ενα όμορφο χαμόγελο, άντε και μια ατάκα απο εκείνη για απάντηση ???? να υποκλιθούμε? ή να σας κάτσουμε??? (χιχιχιχιιχ ανάβω τα φυτιλάκια για καυγά )
insomniaK Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Αν και έχω απαντήσει ήδη συμφωνόντας με αυτά που γράφεις ας δούμε αν μπορείς να αντιμετωπίσεις το φυτίλι... Ποιος σου είπε ότι είσαι νόστιμη;
1980 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 να κάνω μια ερώτηση???? Ας υποθέσουμε οτι πειράζετε μια νόστιμη γκόμενα στο δρόμο, το κάνετε με οσο περισσότερη χιουμοριστική διάθεση γίνεται, δεν την προσβάλλετε ουτε στο ελάχιστο... τι περιμένετε να λάβετε πέρα απο ενα όμορφο χαμόγελο, άντε και μια ατάκα απο εκείνη για απάντηση ???? να υποκλιθούμε? ή να σας κάτσουμε??? (χιχιχιχιιχ ανάβω τα φυτιλάκια για καυγά ) αν λεμε αν το κανεις να της φτιαξεις την διαθεση περιμενεις τι να περιμενεις.
k_antoni Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 να σας κάτσουμε??? θα ταν μια πολύ ευγενική χειρονομία εκ μέρους σας...
Φρού-Φρού Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Αν και έχω απαντήσει ήδη συμφωνόντας με αυτά που γράφεις ας δούμε αν μπορείς να αντιμετωπίσεις το φυτίλι... Ποιος σου είπε ότι είσαι νόστιμη; εσυ γιατι ψάρώνεις μαν ?? με εχεις δει? ξέρεις αν ειμαι καμια θεά η καμια μπαλότσα??? δεν μίλησα για μένα γενικά μίλησα για τα άτομα που κάνουν καμάκι και μετα βριζουν τις γυναικες οτι το παίζουμε κάποιες κτλ κτλ... ολοι ειμαστε κάποιοι... εγω δέχομαι με χιούμορ και πολύ καλοπροαιρετα το έξυπνο πείραγμα και δεν ξινίζω τα μούτρα μου λές και μου σκοτώσανε την μανα... αλλα μιλαω για μενα ετσι? Αυτο που δεν γουσταρω εγω με την καμια είναι το αισχρό "καμάκι" που ο μονος σκοπός του είναι, δεν ξέρω, να σε προσβάλλει ???? θα ταν μια πολύ ευγενική χειρονομία εκ μέρους σας... LOoooooOOOOOoooOoOOoooooOoOoooooL Ωραίοοοοος !!!!!!!
aledjo Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 να κάνω μια ερώτηση???? Ας υποθέσουμε οτι πειράζετε μια νόστιμη γκόμενα στο δρόμο, το κάνετε με οσο περισσότερη χιουμοριστική διάθεση γίνεται, δεν την προσβάλλετε ουτε στο ελάχιστο... τι περιμένετε να λάβετε πέρα απο ενα όμορφο χαμόγελο, άντε και μια ατάκα απο εκείνη για απάντηση ???? να υποκλιθούμε? ή να σας κάτσουμε??? (χιχιχιχιιχ ανάβω τα φυτιλάκια για καυγά ) και ποιος σου ειπε οτι αναγκαστικα πρεπει να λαβουμε κατι απο εκεινη? υπαρχουν οι εξης περιπτωσεις! (δωστε βαση στα ακολουθα) 1) Μιλαμε σε μια οποιαδηποτε γκομενα που επεσε επανω της το ματι μας και δε μπορουμε με καμια δυναμη να τραβηξουμε το βλεμα μας απο αυτην γιατι: α. ειναι ομορφη και θα καναμε τα παντα για να τη φερουμε στο κρεβατι μας. (δες περιτωση Α) β. μας αρεσε το σεξυ περτατημα της και η ανεση που κυκλοφορουσε (δες περιπτωση Β) γ. τα εχει πεταξει ολα εξω με σκοπο να τραβηξει τα βλεματα ολων (δες περιπτωση Γ) περιπτωσεις!: Α: αν δωσει ενα χαμογελο ειναι μια ελπιδα για μια καινουργια γνωριμια και που ξερεις..... μπορει να πετυχουμε και το σκοπο μας! Β: αν συνεχιζει να προχωραει με τον ιδιο ρυθμο και ακομα καλυτερα, τοτε εχουμε πετυχει το σκοπο μας, την εχουμε "ανεβασει" και μπορει να μεταπηδησει στην περιπτωση (Α), αλλιως κοιταμε τις περιπτωσεις (Γ) Γ: 1) αν ειναι μπαζο τοτε τη βριζουμε με σκοπο να τη νευριασουμε και να μας βρισει και αυτη! (γουστααααρω) 2) αν αξιζει αυτα που διχνει, τοτε της δινουμε επιβεβαιωση για τα προσοντα της και: --α) της αρεσει και παει στην περιπτωση (Α) --β) να μη μας δωσει καθολου σημασια και μας γυρισει τη πλατη διχνοντας οτι μας φτυνει! τοτε κανουμε το ιδιο οπως στη περιπτωση Γ1! --γ) να νιωσει αβολα και να μη ξερει πως να αντιδρασει, τοτε φευγουμε σαν να μην εχει γινει τιποτα... 2) κοιταμε μια γυναικα και ερχεται και μας μιλαει μονη της! (κι'ομως γινεται και αυτο!) αλλα εδω θα ηθελα να παρακαλεσω οοοολους τους αντρες να δειξουν σεβασμο προς αυτες και να μην τις φτυνουν! Αστες να νομιζουν οτι ΑΥΤΕΣ πετυχαν το σκοπο τους και σεις απλως εισασταν ενα θυμα! κανε ενα ψυχικο ρε αδερφε.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.