Προς το περιεχόμενο

Πειράζετε γυναίκες στο δρόμο?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικό μ'ηνυμα από pappous_soulis

Γι'αυτό θέλουν ξύλο!

Όχι ρε φίλε καλά να κάνουν και αυτές.

Εγώ προσωπικά για να φορέσω κολητό μπλουζάκι πήγα 4 μήνες γυμναστήριο.Δεν εννοώ ότι είχα το ψώνιο του να βάλω κολητό και εξαιτίας του γραφτηκα και σε γυμναστήριο.Απλά το κολητο το φοράς για να δείξεις το καλοσχηματισμένο κορμί σου και ένα μέρος της ματαιοδοξίας σου.

Απλά πράγματα που έχουν καταντήσει τόσο δυσνόητα...

Αλλά όχι να έχω κάτι πιασήματα σαν χειρολαβές του τρόλει και να φορέσω κολητό,ποιο το νόημα;

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

α γιατι ετσι οπως το ειπες εμοιαζε σε περιγραφη γυναικας...

τεσπα εγω δεν ειμαι απο αυτους που ασχολουνται με το καλιγραμο σωμα τους, ειμαι και αδυνατος....

Δημοσ.

Πάντως και οι γυναίκες θέλουν να βλέπουν ωραίο σώμα στον άντρα. Και μην αρχίσετε η μπάκα έχει γοητεία γιατί αυτά είναι γι'αυτους που απλα δεν μπορούν να την ξεφορτωθούν . Και αν ρωτήσουμε τις γυναίκες πιο απο τα 2 θέλουν

Poll για τισ γυναίκες : θέλετε πατσοκοιλια,μπυροκοιλια ή "φέτες"

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι πως ανάλογα με την ηλικία οι γυναίκες προτιμούν:

πιτσιρίκες 20<: φέτες (εμ, τι θα επιδείξουν στις φιλενάδες...)

φοιτήτριες: μπυροκοίλι (φαίνονται χύμα κ αλάνια)

μεγαλύτερες σε ηλικία: πατσοκοίλια (ή και κάτι λιγότερο..., γιατί δείχνει ευημερία, large τύπος κ.ο.κ!

Στο μπαμ τα κατηγοριοποίησα, όμως... Πλάκα είχε.

Δημοσ.

Το να πιασεις συζητηση με μια στο δρομο...με οποιοδηποτε τροπο γινει αυτο, για μενα ειναι οκ, το να περναει η Ταδε και να κραζεις "ποπο τι μαναρι εισαι" μπλα μπλα ειναι καπος gtp...

Δημοσ.
πιτσιρίκες 20<: φέτες (εμ, τι θα επιδείξουν στις φιλενάδες...)

φοιτήτριες: μπυροκοίλι (φαίνονται χύμα κ αλάνια)

μεγαλύτερες σε ηλικία: πατσοκοίλια (ή και κάτι λιγότερο..., γιατί δείχνει ευημερία, large τύπος κ.ο.κ!

Στο μπαμ τα κατηγοριοποίησα, όμως... Πλάκα είχε.

Η προσέγγισή σου είναι εντελώς άστοχη. Η πλειοψηφία των γυναικών προτημούν το γυμνασμένο σώμα και όχι την κοιλάρα.

Δημοσ.
Η προσέγγισή σου είναι εντελώς άστοχη. Η πλειοψηφία των γυναικών προτημούν το γυμνασμένο σώμα και όχι την κοιλάρα.

Μην το λες αυτό! Τα ποσοστά είναι 50-50. Οι μισές αρέσκονται στα μούσκουλα κι οι άλλες κοιτάνε πέρα από αυτό!

Δημοσ.
Πάντως και οι γυναίκες θέλουν να βλέπουν ωραίο σώμα στον άντρα. Και μην αρχίσετε η μπάκα έχει γοητεία γιατί αυτά είναι γι'αυτους που απλα δεν μπορούν να την ξεφορτωθούν . Και αν ρωτήσουμε τις γυναίκες πιο απο τα 2 θέλουν

Poll για τισ γυναίκες : θέλετε πατσοκοιλια,μπυροκοιλια ή "φέτες"

Ντάξει όλοι προτιμάμε τις γυναίκες που έχουν κοιλιακούς (κι όχι έναν μεγάλο)... Αυτό όμως όταν κοιτάς μια γυναίκα να περάσεις για "λίγο" καλά μαζί της (μια νύχτα λ.χ.) Όταν όμως θέλεις να κάνεις σχέση δεν τα κοιτάς αυτά... Κοιτάς πιο μέσα. Και για να μην παριστάνω τον άγιο, ντάξει πρέπει να βλέπεται η κοπέλα (όπως κι εσύ). Κανείς δεν κοιτάει ΜΟΝΟ τα εσωτερικά χαρίσματα!!!

Δημοσ.

Για τους άντρες αναφερόμουν, αλλά τέσπα! Χοντρικότατη ήταν η προσέγγιση φίλε Thisamenis. Ούτε ο κανόνας, αλλά ούτε κ η εξαίρεση! Αλλά όχι, δεν μπορούμε να λέμε πως η λπειοψηφία΄ΟΛΩΝ των γυναικών θέλουν "φέτες". Δεν είμαστε τυχαία από τους πλέον παχύσαρκους στην Ευρώπη. Άρα, με τη γενίκευση αυτή, θα έπρεπε όλοι οι άντρες να είναι "μπακούρια"!

Δημοσ.

Aμα δω καμμια φαλαινα να μου βγαζει τις μπουταρες της ή τα χοιρομερια μπορει να πω κατι αλλα πλεον το εχω κοψει και δεν το κανω οπως παλιοτερα γιατι εχω σοβαροτερες ασχολιες παρα να ασχολιεμαι με την καθε μπαλοτσα. :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...